Се прикажуваат сите 10 резултати

Прикажи 9 24 36

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ ADLER AD 7961

3599 ден со ДДВ
Моќност: 45W
Ниво на бучава: 35-61dB
Јонизација над 2mil ions/cm3
УВ ламба со ефикасност: 150m3/h
Брзини:3
Ноќен режим на рабора
Големина на просторијата: 20m2
24742

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ CAMRY CR 7960

7999 ден со ДДВ
Моќност: 45W / 170m3h
Ниво на бучава (CADR): 40-55dB
Тајмер (1
4
8
12 ч.)
Ноќен тивок режим
Големина на просторијата: 30m2
Функција за јонизација/RESET
Димензии: 321x210x523 mm
24420

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ DYSON PURE COOL ME

24690 ден со ДДВ
Вентилатор за воздух: прочистува и лади
Двострана ротација од 70 С
Отстранува 99.95% од алергените и
штетните материи
Филтри со активен јаглен и ХЕПА филтер
LED екран
Далечински управувач
Тајмер функција за спиење

800028

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ DYSON PURE&COOL LINK TP 02

27490 ден со ДДВ
Уништува 99.95% од алергени и прав
од воздухот помал од 0,1 микрон
Проток: 410 l / секунда
Моќност на мотор (min / max): 6/56 W
Ниво на бучава: до 63 dB.
Ротација за 180 и 360 C
Cтаклен ХЕПА филтер/LED екран
800031

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ GORENJE OPTIAIR 203M

6290 ден со ДДВ
Тајмер/LCD дисплеј
Јонизатор/Турбо режим
Индикатор за чистење на филтерот
Површина на просторот: 20 m2
Димензии (ШxВxД): 32,5x50x17,5cm
Нето тежина на апаратот: 5,7kg
20847

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ WINIX ZERO

16190 ден со ДДВ
Kапацитет (Според ECARF): 99 m2
Брзини на вентилатор: 5
Ниво на бучава: 27,8db – 60db
Тајмер: Да
1/4/8 часови
Сензор за честички
Моќност: 70W / 220V
Филтри: хепа / активен јаглен
25660

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ WINIX ZERO PRO

18999 ден со ДДВ
Димензии: 25X41x60 cm
Капацитет (Според ECARF): 120 м2
ХЕПА филтер за честички 99,97
CADR индекс (прав/полен/чад)
Моќност: 5W sleep/220V/90W турбо
Брзини: 5/Сензор за честички
Проток на воздух: 96/486 m3 h
24808

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ И ВЕНТИЛАТОР DYSON COOL FORMALDEHYDE TP09

49490 ден со ДДВ
Уништува 99.97% од честичките Број на поставки за брзина: 10 Осцилација/Агол од 350 степени Контрола преку апликација ХЕПА филтер H13/Ноќен режим LCD екран/Далечински управувач Димензии (ШхВхД): 221х1041х120 mm
802624

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ И ВЕНТИЛАТОР DYSON TP00

28490 ден со ДДВ
Уништува 99.95% од алергени и прав од воздухот помал од 0,1 микрон Проток: 410 l/секунда Моќност на мотор (min/max): 6/56 W Ротација за 180 степени Cтаклен ХЕПА филтер/LED екран Димензии (ШхВхД): 196х1018х110 mm
802625