Се прикажуваат сите 23 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HDCC 32200 X

8499 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Иноксна рамка Моќност: 2900W/Нивоа на моќност: 6 Грејни зони: 2 Грејни зони:140mm-1200W/180mm-1800W Индикатор: On/Off Димензии (ШхВхД): 30 x 3.5 x 51 cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HDMC 32400 TX

9499 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Алуминиумска рамка Моќност: 3000W/Нивоа на моќност: 9 Грејни зони:140mm-1200W/180mm-1800W Тајмер/Автоматско исклучување Child Lock: заштита за деца Димензии (ШхВхД): 30 x 3.5 x 51 cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 63401 T

13999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Моќност: 5700W/Нивоа на моќност: 9 Грејни зони: 3+1 Kонтрола на допир со сензор Тајмер/Автоматско исклучување Child Lock: заштита за деца Димензии (ШхВхД): 60 x 3.7 x 51 cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64401

11999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4/Рамка: INOX Сензор/Индикатор Дигитален дисплеј Автоматско исклучување Заштита од прегревање/деца Димензии: 60cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64401 1X

12999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4/Рамка: INOX Сензор/Индикатор Дигитален дисплеј Автоматско исклучување Заштита од прегревање/деца Димензии: 60cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64402 X

13999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4/Рамка: INOX Сензор/Индикатор Дигитален дисплеј Автоматско исклучување Заштита од прегревање/деца Димензии: 60cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64502 T

16999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони:4+1 Сензор команди SLIDER Автоматско исклучување Индикатор за топлина ChildLock заштита за деца

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HII 64400 AT

15999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4 Експресен горилник: 1800W Регуларен горилник: 2300W Голем горилник: 2300W Димензии ШхДхВ: 582х512х55mm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BBIE 18300 W

15999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Моќност: 2400 W Капацитет: 72 L/Функции: 6 LЕD дисплеј/Дигитален тајмер Вентилатор/Чистење на пареа: SteamShine Телескопски водилки/Grill/PopUp Копчиња Димензии (ШхВхД): 59.5 x 59.5 x 56.7 cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BBIM 113 N0X

15599 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Моќност: 2400 W Капацитет: 72 L/Функции: 8 LЕD дисплеј/Дигитален тајмер Чистење на пареа: SteamShine Вентилатор/Grill/PopUp Копчиња Димензии (ШхВхД): 59.5 x 59.5 x 56.7 cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BBIM 13300 XDN

17999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Моќност: 2500 W Капацитет: 72 L/Функции: 8 LЕD дисплеј/Дигитален тајмер Вентилатор/Чистење на пареа: SteamShine Телескопски водилки/Grill/PopUp Копчиња Димензии (ШхВхД): 59.4 x 59.5 x 56.7 cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BIE 24301 B

14999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Моќност: 2400 W Капацитет: 71 L/Функции: 6 LCD дисплеј/Дигитален тајмер Чистење на пареа: SteamShine Grill/Вентилатор/Копчиња со повлекување Димензии (ШхВхД): 59.4 x 59.5 x 56.7 cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BIE 25400 XM

18999 ден со ДДВ
Енергетска класа:А Капацитет на фурната:71L Мултифункционална Рерна Програми: 8 Дигитален тајмер Вентилатор ChildLock-заштита за деца Димензии:60x60x58cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BIM 24400 BCS

21599 ден со ДДВ
Енергетска класа:A+ Капацитет на фурната:71L Мултифункционална рерна Функции на рерната:12 Електронски контроли Вентилатор,Грил Дигитален тајмер Димензии:60x60x55cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BIM 25302 X

15490 ден со ДДВ
Капацитет на рерна: 71L Функции: 8/Макс.температура: 250 °C Моќност: 2500W/Моќност за грил: 2200W LED дисплеј/Часовник Грил/Вентилатор/Телескопски водилки Pop Up копчиња/Дигитален тајмер Димензии (ШхВхД): 59.4x59.5x56.7 cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BIM 25801 XMS

23999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A Употреблив волумен на рерната: 71L Функции: 13 Готвење: 3D Defrost функција Димензии (ШxВxД): 60 × 60 × 57 cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO OIM 27201 C

17999 ден со ДДВ
Број на функции: 8 Тип на дисплеј: Рустикален тајмер Волумен на главната шуплина: 71 L Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина: A Тип на рерна на главната празнина: Мулти функционална Начин на отворање на вратата: Паѓачко Боја: Крем

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO BDFN 26521 XQ

25499 ден со ДДВ
Мотор: ИНВЕРТЕР Prosmart Број на комплети: 15 Број на програми: 6 Број на температури: 5 Сигурносен систем за влез на вода Функција Fast+: 3 пати побрзо чистење Димензии (ШхВхД): 59.8 x 85 х 60 cm

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DFN 05321 S

18999 ден со ДДВ
Број на комплети: 13 Број на програми: 5 Максимална температура: 70 °C Одложен старт: 24h Ниво на бучава: 49dB Сигурносен систем за влез на вода Димензии (ШхВхД): 59.8 x 85 х 60 cm

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DFS 05024 W

16999 ден со ДДВ
Број на комплети: 10 Број на програми: 5 Одложен старт: 3h/6h/9h Максимална температура: 70°C Ниво на бучава: 49dB Сигурносен систем за влез на вода:WaterSafe Димензии(ШхВхД): 44.8 x 85 х 60 cm

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DVN 04321W

16999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А++ Број на комплети: 13 Број на програми: 4 Број на температури: 4 Одложен старт: 3h/6h/9h Вид на дисплеј: LЕD Димензии(ШхВхД): 60 x 85 х 60 cm

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DVS 05024 S

19499 ден со ДДВ
Број на комплети: 10 Број на програми: 5 Вид на дисплеј: LЕD Одложен старт: 3h/6h/9h Максимална температура: 70°C Систем за заштеда на вода: WaterSafe Димензии(ШхВхД): 44.8 x 85 х 60 cm

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DVS 05024 W

18990 ден со ДДВ
Број на комплети: 10 Број на програми: 5 Вид на дисплеј: LЕD Одложен старт: 3h/6h/9h Максимална температура: 70°C Систем за заштеда на вода: WaterSafe Димензии(ШхВхД): 44.8 x 85 х 60 cm