Сервис

на мапа

Дополнителни информации за сервисот

4781819_direction_gps_location_map_maps_icon
АДРЕСА И КОНТАКТ

ул. Христо Татарчев 1 бр.21А
тел.: 02 2463 373
моб.: 071 333 253
E-mail: [email protected]

171505_time_clock_icon
РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Петок:
08:00 - 15:00
Сабота - Недела
НЕ РАБОТИ