Се прикажуваат 1–24 од 33 резултати

Прикажи 9 24 36

МИКРО СЛУШАЛКИ PIONEER SE CE11 H БЕЛИ

489 ден со ДДВ
Kомпактен дизајн Максимална моќност 50mW Чувствителност 100dB/mW Динамични драјвери со јасен звук Аголeн стерео мини приклучок: 3.5mm Поврзување: MP3, CD, компјутери итн Тежина на литиумска батерија ‎40g

МИКРО СЛУШАЛКИ PIONEER SE CE11K ЦРНИ

499 ден со ДДВ
Kомпактен дизајн Максимална моќност 50mW Чувствителност 100dB/mW Динамични драјвери со јасен звук Аголeн стерео мини приклучок: 3.5mm Поврзување: MP3, CD, компјутери итн Тежина на литиумска батерија ‎40g

МИКРО СЛУШАЛКИ PIONEER SE CL502 R

659 ден со ДДВ
Конектор: 3,5 милиметарски стерео мини-приклучок 3м (позлатен)
Дијаметар на звучник:10mm
За Смартфон или mp3 плеер
Фреквенција: 20-20000 Hz
Моќност: 100 mW
Должина на кабелот: 1,2 м
Боја: црвена

МИКРО СЛУШАЛКИ PIONEER SE CL502 VV

759 ден со ДДВ
Конектор: 3,5 милиметарски стерео мини-приклучок 3м (позлатен)
Дијаметар на звучник:10mm
За Смартфон или mp3 плеер
Фреквенција: 20-20000 Hz
Моќност: 100 mW
Должина на кабелот: 1,2 м

МИКРО СЛУШАЛКИ PIONEER SE E11 ЦРНИ

699 ден со ДДВ
Стерео мини-приклучок 3m За Смартфон или mp3 плеер Фреквенција: 20-20000 Hz Моќност: 100 mW Должина на кабелот: 1.2m Driver: 13.5 mm Импеданса: 16 ohms Чувствителност: 106 dB/mW

МИКРО СЛУШАЛКИ PIONEER SE E511 VV

799 ден со ДДВ
Конектор: Мini Јack 3.5mm Дијаметар на звучник: 15mm За Смартфон или mp3 плеер Фреквенција: 20-21000 Hz Импеданса: 32 Ом Моќност: 100 mW Должина на кабелот: 1.2m

СЛУШАЛКИ ADLER AD 1129

149 ден со ДДВ
Work with all devices with 3.5mm jack
Great stereo sound
Impedence: 32Omega,plusmn,10
Sensitivity: 105dB S.P.Lat 1kHz
Frequency response: 20Hz~20 000Hz
Power Capability: 150mW
CableLength: 1,2mplusmn,0,3

СЛУШАЛКИ ADLER AD 1147

219 ден со ДДВ
Фреквенција: 20-20000 Hz
Осетливост: 105plusmn,3dB
Импеданса: 32 Омс
Приклучок:3,5mm jak
Кабел: 1,2m

СЛУШАЛКИ LOBOD K L118B BLUETOOTH

293 ден со ДДВ
Должина на кабел:62cm
Bluetooth 4.1 /
Фреквенција 20HZ-20HZ
Влезен напон: DC 5V (полнење)
Вграден микрофон
Контролни функции: Play/Pause
претходна/следна песна
повици со Bluetooth

СЛУШАЛКИ LOBOD K L119B BLUETOOTH

320 ден со ДДВ

Должина на кабел:64cm
Bluetooth 4.1
Фреквенција 20HZ-20HZ
Влезен напон: DC 5V (полнење)
Вграден микрофон
Контролни функции: Play/Pause
претходна/следна песна
повици со Bluetooth
Боја: црвена

СЛУШАЛКИ MODIS МОS 1450

1899 ден со ДДВ
Blutooth Слушалки 2 во 1
Времетраење на батерија-4h

СЛУШАЛКИ MSI OASIS 2 БЕЛИ

159 ден со ДДВ
Жичани слушалки Должина на кабел: 1-2 m Фрекфенција: 20Hz ndash 20kHz Сила на звук 96 dB Аудио приклучок 3.5mm

СЛУШАЛКИ MSI OASIS 2 ЦРНИ

159 ден со ДДВ
Жичани слушалки Должина на кабел: 1.5 m Фрекфенција: 20Hz ndash 20kHz Сила на звук 98 dB Аудио приклучок 3.5mm

СЛУШАЛКИ MSI OAZIS 2 БЕЛИ

179 ден со ДДВ
Слушалки со микрофон
Фреквенција: 20-20000 Hz
Осетливост: 96plusmn,3dB
Аудио приклучок: 3.5mm
Кабел:1,2m
Боја: бела

СЛУШАЛКИ MSI OAZIS 2 ЦРНИ

179 ден со ДДВ
Слушалки со микрофон
Фреквенција: 20-20000 Hz
Осетливост: 96plusmn,3dB
Аудио приклучок: 3.5mm
Кабел:1,2m
Боја: црна

СЛУШАЛКИ MSI SHАКЕ БЕЛИ

279 ден со ДДВ
Фреквенција: 20-20000 Hz
Осетливост: 104plusmn,3dB
Импенданса: 32Omega
Аудио приклучок:3.5mm
Кабел: 1,2m
Боја: бела

СЛУШАЛКИ MSI TRACK RED

489 ден со ДДВ
Bluetooth слушалки со микрофон Bluetooth растојание: 10m Време на работа: 3h Време на полнење: 1.5h Фреквенција: 20-20KHz Контрола на звукот Сила на звук: 105±3dB

СЛУШАЛКИ MSI TRACK W

489 ден со ДДВ
Bluetooth слушалки со микрофон Bluetooth растојание: 10m Време на работа: 3h Време на полнење: 1.5h Фреквенција: 20-20KHz Контрола на звукот Сила на звук: 105±3dB

СЛУШАЛКИ MSI URBAN ПЛАВИ

539 ден со ДДВ
Bluetooth слушалки со микрофон Bluetooth растојание: 10m Време на работа: 3h Време на полнење: 1.5h Фреквенција: 20-20KHz Контрола на звукот Сила на звук: 105±3dB

СЛУШАЛКИ MSI URBAN Р

519 ден со ДДВ
Bluetooth слушалки со микрофон Bluetooth растојание: 10m Време на работа: 3h Време на полнење: 1.5h Фреквенција: 20-20KHz Контрола на звукот Сила на звук: 105±3dB