Покрај конфигурацијата на теренот, важни се уште неколку сегменти во одбирањето на вистинскиот модел на велосипед за Вас и Вашето семејство. Исто така многу важно е да одберете велосипед со правилна висина која може да се прилагодува според потребите или возраста. Женските велосипеди обично се пократки но пошироки во својот изглед и главната горна цевка на оквирот е пониска од стандардниот велосипед. Карактеристика што ги одвојува планинските велосипеди од градските, се големите и нестандардни тркала креирани за планинските предели. Затоа за Вас колекцијата на MAX велосипеди ја опремивме со огромен избор на димензии, модели и детали. Уживајте во возењето.

Се прикажуваат 1–24 од 49 резултати

Прикажи 9 24 36

ВЕЛОСИПЕД MAX RS-1 7.0 BLACK 20″

7499 ден со ДДВ
Метален рам 11.5 Висококвалитетни гуми Wanda 20x1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи V-brake метални кочници
25886

ВЕЛОСИПЕД MAX SKYWAR 7.0 24″

11990 ден со ДДВ
Метален рам 13 Висококвалитетни гуми Wanda 24x1,95 Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Sport седиште со М6 Quick Release Дупли алуминиумски бандажи V-brake алуминиумски кочници Предна и задна диск кочница
25888

ВЕЛОСИПЕД MAX MISSY 7.0 24″

11990 ден со ДДВ
Метален рам 13 Висококвалитетни гуми Wanda 24x2,35 Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Sport седиште со М6 Quick Release Дупли алуминиумски бандажи Предна вилушка со амортизер Предна и задна диск кочница
25890

ВЕЛОСИПЕД MAX CAMARA 7.0 BLACK 26″

7699 ден со ДДВ
Метален рам 15 Висококвалитетни гуми Wanda 26x1,95 Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader ComfortLady седиште со М6 Quick Release Дупли алуминиумски бандажи V-brake алуминиумски кочници Средна осовина со затворен касетен систем
25894

ВЕЛОСИПЕД MAX GMX 7.0 PINK 20″

7359 ден со ДДВ
Метален рам 11.5 Висококвалитетни гуми Wanda 20x1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници Vader седиште со М6 Qick Release Дупли алуминиумски бандажи Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
25882

ВЕЛОСИПЕД MAX LADY 7.0 28″

9419 ден со ДДВ
Метален рам 17 Висококвалитетни гуми Wanda 28 (Black) 700X32C Алуминиумски рачки за кочници Vader Comfort седиште со М6 Qick Release Дупли алуминиумски бандажи V-brake алуминиумски кочници Средна осовина со затворен касетен систем
25900

ВЕЛОСИПЕД MAX EST COST 3.0 20″

5599 ден со ДДВ
Големина на тркала 20 Метален рам 11 Алуминиумски предни и задни кочници Фиксна вилушка Алуминиумски педали Брзини1
19771

ВЕЛОСИПЕД MAX ТРИЦИКЛ ЗА ВОЗРАСНИ

36990 ден со ДДВ
Големина на тркала 28-26 Тенко ѕиден метален рам 17 Гуми Wanda 28 (Black) 700X32C Предна кочница-алуминиумска V-brake Задна кочница-со диск Шифтери-Shimano Rear 6 Speed Педали полу метални со лагери
24043

ВЕЛОСИПЕД CORRADO SHIMANO 26” BLUE GREEN

13199 ден со ДДВ
Големина на тркала: 26"/Лесен метален
рам: 19"/Висококвалитетни гуми Compass
26"/Менувач преден и заден Shimano/21
speed Rapid Fire Tourney Index EF500 +
Shimano/Алуминиумски рачки за
кочници/Vader Sport-S седиште со М6 Qick
Release/Дупли алуминиумски бандажи/
Предна и задна диск кочница/Средна
осовина со затворен касетен систем/
Метални педали со лагери
800994

ВЕЛОСИПЕД MAX AGRESSOR 8.0 26” BLACK

8394 ден со ДДВ
Метален рам 20"/Висококвалитетни гуми
26"×1.95/Метални рачки за кочници/Vader
седиште со М6 Qick Release/Алуминиумски
бандажи/V-brake метални кочници/Средна
осовина со затворен касетен систем/
Шифтери на заден менувач-Брзо менување
(Rapid Fire 7 speed)/Полу метални педали со
лагери/Среден потпирач
800807

ВЕЛОСИПЕД MAX AGRESSOR 8.0 26” SILVER

8394 ден со ДДВ
Метален рам 20"/Висококвалитетни гуми
26"×1.95/Метални рачки за кочници/Vader
седиште со М6 Qick Release/Алуминиумски
бандажи/V-brake метални кочници/Средна
осовина со затворен касетен систем/
Шифтери на заден менувач-Брзо менување
(Rapid Fire 7 speed)/Полу метални педали со
лагери/Среден потпирач
800808

ВЕЛОСИПЕД MAX CAMARA 8.0 26” WHITE

9093 ден со ДДВ
Метален рам 15"/Висококвалитетни гуми
Compass 26×1,95/Полу алуминиумски рачки
за кочници со менувач/Vader ComfortLady
седиште со М6 Quick Release/Дупли
алуминиумски бандажи/V-brake
Алуминиумски кочници/Средна осовина со
затворен касетен систем/Шифтери на
преден/заден менувач-Брзо менување Rapid
Fire/7 speed/Полу метални педали со лагери
Заден Потпирач
800809

ВЕЛОСИПЕД MAX CAMARO 8.0 26” BLACK

9093 ден со ДДВ
Метален рам 15"/Висококвалитетни гуми
Compass 26×1,95/Полу алуминиумски рачки
за кочници со менувач/Vader ComfortLady
седиште со М6 Quick Release/Дупли
алуминиумски бандажи/V-brake
Алуминиумски кочници/Средна осовина со
затворен касетен систем/Шифтери на
преден/заден менувач-Брзо менување Rapid
Fire/7 speed/Полу метални педали со лагери
Заден Потпирач
800811

ВЕЛОСИПЕД MAX CITY BIKE 8.0 28” BLACK

11893 ден со ДДВ
Метален рам 18"/Висококвалитетни гуми
Compass 28" 700x32C/Алуминиумски рачки
за кочници/Vader Comfort седиште со М6
Qick Release/Дупли алуминиумски
бандажи/V-brake алуминиумски кочници/
Средна осовина со затворен касетен систем/
Шифтери на заден менувач Shimano Rear 6
Speed/Алуминиумски педали со лагери/
Метални браници/Браник на ланец/
Заден багажник/Заден потпирач
Предно светло/Задно светло
800832

ВЕЛОСИПЕД MAX CITY BIKE 8.0 28″ BLUE

11893 ден со ДДВ
Метален рам 18"/Висококвалитетни гуми
Compass 28" 700x32C/Алуминиумски рачки
за кочници/Vader Comfort седиште со М6
Qick Release/Дупли алуминиумски
бандажи/V-brake алуминиумски кочници/
Средна осовина со затворен касетен систем/
Шифтери на заден менувач Shimano Rear 6
Speed/Алуминиумски педали со лагери/
Метални браници/Браник на ланец/
Заден багажник/Заден потпирач
Предно светло/Задно светло
800834

ВЕЛОСИПЕД MAX CITY CLASSIC 8.0 28” WHITE

11893 ден со ДДВ
Метален рам 18"/Висококвалитетни гуми
Compass 28" 700x32C/Алуминиумски рачки
за кочници/Vader Comfort седиште со М6
Qick Release/Дупли алуминиумски
бандажи/V-brake алуминиумски кочници/
Средна осовина со затворен касетен систем/
Шифтери на заден менувач Shimano Rear 6
Speed/Алуминиумски педали со лагери/
Метални браници/Предна корпа/Заден
багажник/Предно светло/Задно светло/
Браник на ланец/Заден потпирач
800830

ВЕЛОСИПЕД MAX CRUISER 8.0 28” CREAM

9994 ден со ДДВ
Големина на тркала 28"/Тенкометален рам
18"/Висококвалитетни гуми Compass
700X32C/Алуминиум-пластика рачки за
кочници/Comfort седиште со М6 Qick
Release/Aлуминиумски бандажи/V-brake
алуминиумски кочници/Метални браници/
Предна корпа/Заден багажник/Предно-
Задно светло/Браник на ланец/Среден
Потпирач
800825

ВЕЛОСИПЕД MAX CRUISER 8.0 28” PINK

9994 ден со ДДВ
Големина на тркала 28"/Тенкометален рам
18"/Висококвалитетни гуми Compass
700X32C/Алуминиум-пластика рачки за
кочници/Comfort седиште со М6 Qick
Release/Aлуминиумски бандажи/V-brake
алуминиумски кочници/Метални браници/
Предна корпа/Заден багажник/Предно-
Задно светло/Браник на ланец/Среден
Потпирач
800828

ВЕЛОСИПЕД MAX CRUISER 8.0 28” YELLOW

9994 ден со ДДВ
Големина на тркала 28"/Тенкометален рам
18"/Висококвалитетни гуми Compass
700X32C/Алуминиум-пластика рачки за
кочници/Comfort седиште со М6 Qick
Release/Aлуминиумски бандажи/V-brake
алуминиумски кочници/Метални браници/
Предна корпа/Заден багажник/Предно-
Задно светло/Браник на ланец/Среден
Потпирач
800829

ВЕЛОСИПЕД MAX CRUISER GREEN GRASS 8.0 28”

9994 ден со ДДВ
Големина на тркала 28"/Тенкометален рам
18"/Висококвалитетни гуми Compass
700X32C/Алуминиум-пластика рачки за
кочници/Comfort седиште со М6 Qick
Release/Aлуминиумски бандажи/V-brake
алуминиумски кочници/Метални браници/
Предна корпа/Заден багажник/Предно-
Задно светло/Браник на ланец/Среден
Потпирач
800826

ВЕЛОСИПЕД MAX CRUISER МЕНТА 8.0 28’’

9994 ден со ДДВ
Големина на тркала 28"/Тенкометален рам
18"/Висококвалитетни гуми Compass
700X32C/Алуминиум-пластика рачки за
кочници/Comfort седиште со М6 Qick
Release/Aлуминиумски бандажи/V-brake
алуминиумски кочници/Метални браници/
Предна корпа/Заден багажник/Предно-
Задно светло/Браник на ланец/Среден
Потпирач
800827

ВЕЛОСИПЕД MAX DIVA 8.0 24” VIOLET

8813 ден со ДДВ
Метален рам 13"/Висококвалитетни гуми
Compas 24×1.95/Полу алуминиумски рачки
за кочници/Vader Comfort седиште со М6
Qick Release/Дупли алуминиумски бандажи
24"/Средна осовина со затворен касетен
систем/Шифтери на заден менувач-Брзо
менување Rapid Fire 21 speed/Полу метални
педали со лагери Заден Потпирач
800799