Се прикажуваат сите 11 резултати

Прикажи 9 24 36

АВТО ЗВУЧНИЦИ KENWOOD D KFC-S1756

1999 ден со ДДВ
Големина: 17 см
Максимална моќност: 300W
Номинална влезна моќност 30W
Чувствителност : 89 dB/W/m
Фреквенција: 35-18,000 Hz
Импеданса:4Omega
Длабочина на инсталација: 44mm
Димензии: 165x165х49,4mm
Тежина на звучникот: 536 g
Магнетна тежина: 220 g

АВТО ЗВУЧНИЦИ KENWOOD KFC-E6965

2799 ден со ДДВ
Звучници kenwood
Moќност: 400W
3-way speaker sistem
50mm Tweeter
12mm Super Tweeter
Фрекфенција: 80Hz-22.000Hz
Осетливост: 92dB
Импеданса: 4Omega,

АВТО ЗВУЧНИЦИ KENWOOD KFC-M6944A

3699 ден со ДДВ
Звучници kenwood
Moќност: 460W
4-way speaker sistem
6x 9 PP Cone woofer
70mm mid
20mm tweeter
12mm Super tweeter
Осетливост: 90dB
Импеданса: 4Omega,

АВТО ЗВУЧНИЦИ MAGNAT CAR FIT 132

1290 ден со ДДВ
Двонасочен коаксијален систем Ракување со моќност: 45/180 W Ниво на звучен притисок: 90 dB Фреквентен опсег: 44 – 20000 Hz Фреквенции на вкрстување: 4400 Hz Надворешен дијаметар: вуфер од 130 mm Монтирање: Длабочина 46 mm/Висина 8 mm

АВТО ЗВУЧНИЦИ MAGNAT CAR FIT 102

1099 ден со ДДВ
Двонасочен коаксијален систем Ракување со моќност: 45/160 W Ниво на звучен притисок: 89 dB Фреквентен опсег: 45 – 20000 Hz Фреквенции на вкрстување: 4400 Hz Надворешен дијаметар: вуфер од 93 mm Монтажа: Длабочина 42 mm/Висина 10 mm

АВТО ЗВУЧНИЦИ PIONEER TS G 1720 F

2299 ден со ДДВ
Коаксијални звучници 17 cm Фреквенција 36-18000Hz/ 90 dB Моќност 300W/ Номинална 40W Големина на средна површина 30mm Магнети Y35/Тежина 0.59kg Отсечена дупка 144mm Длабочина на монтирање 49.7mm

АВТО ЗВУЧНИЦИ PIONEER TS G 6930 F

3499 ден со ДДВ
Звучници со 3-насоки 6 x 9 Вкупна моќност 800W/400W поединечно Cone Tweeter: 2 Dome Supertweeter: 3/8 Длабочина на врвот: 2-3/4 Димензии на намалување: 6×8-3/4 Фреквенција: 32-32,000 Hz/ 90dB

АВТО ЗВУЧНИЦИ PIONEER TSG 1322 I

1999 ден со ДДВ
Звучници Pioneer
13 см 2-насочен коаксијален звучник
Моќност: 210W
Импеданса: 4Omega
Фрекфенција: 43-27,000Hz
Чувствителност: 89dB

АВТО ЗВУЧНИЦИ PIONEER TSG TSQ 131 C

4200 ден со ДДВ
Моќност: 180W Номинална: 35 W Големина на вуфер: 13 cm

АВТО ЗВУЧНИЦИ POWER ACUSTIC RSB04

599 ден со ДДВ
Moќност: 460 W 4-way звучници 6x9 PP Cone woofer 70mm mid / 20mm tweeter 12mm Super tweeter Осетливост: 90dB Импеданса: 4Omega

АВТО ЗВУЧНИЦИ SONY HS HT 170 SN

6990 ден со ДДВ
Дијаметар 17 cm Звучнички систем 2-насочен Моќност: 240W Номинална моќност: 60W