Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

ОВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ GORENJE H 45 W

3059 ден со ДДВ
Испуштање на пареа: Ладна Отвор за излезна пареа од 360° Променлива контрола на пареата Препорачана површина: 20 m2 Волумен на резервоар за вода: 4,5L Моќност: 23W/Индикатор за работење Димензии (ШхВхД): 170 x 350 x 170 mm
800335

ОВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ GORENJE H 50 W

4990 ден со ДДВ
Ultra sonic ЛЕД дисплеј/Тајмер Испуштање на пареа: Ладна Отвор за излезна пареа од 360° Препорачана површина: 20 m2 Волумен на резервоар за вода: 5L Моќност: 26W/Индикатор за работење Димензии (ШхВхД): 170 x 387 x 170 mm
803616

ОДВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ TESY DHF20CEL

14289 ден со ДДВ
Одвлажнување: 20L/24h/30°C Работна температура: 5°C - 35°C Резервоар за вода: 4L Проток на воздух: 180 m³/h ЛЕД дисплеј/24 часовен тајмер Сензор за влажност Автоматско исклучување Индикатор за полн резервоар Препорачана површина: 20-30 m²
802598