Се прикажуваат сите 22 резултати

Прикажи 9 24 36

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA PLAM A 90 DOMINANT -ДЕСЕН БЕЛ

46190 ден со ДДВ
Моќност: 8 kW
Димензии шпорет ВхШхД: 850x900x600 mm
Димензии рерна ВхШхД: 260x460x440 mm
Пречник на димен отвор: 120 mm
Површина на загревање: 50 m2
Волумен на загревање 100-130м3
Тежина 164kg
431

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA PLAM A 70 FAVORIT -ДЕСЕН

40290 ден со ДДВ
Моќност: 7 kW
Димензии шпорет ВхШхД: 850x700x600 mm
Димензии рерна ВхШхД: 260x330x440 mm
Пречник на димен отвор: 120 mm
Површина на загревање: 45 m2
Волумен на загревање: 90-120м3
Тежина: 127.5 kg
463

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA 55 ЛЕВ 5KW

22190 ден со ДДВ
Капацитет: 5kW
Димензии шпорет: 965x612x780mm
Димензии на рерна: 550x540x195mm
Волумен на рерната: 58л
Пречник на димен отвор: 120mm
Површина на загревање: 32м2
Тежина: 98кг
18894

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA 55 DELUX ДЕСЕН

22690 ден со ДДВ
Капацитет 5kW Димензии на рерна во mm 550x540x195mm Волумен на рерната 58л Пречник на димен отвор 120mm Волумен на загревање 83м3 Површина на загревање 32м2 Тежина 98kg Димензии 965x612x780mm
22044

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA 55 БЕЛ ДЕСЕН

22190 ден со ДДВ
Моќност: 5 kW
Загревање: 83m3
Површина на загревање: 32m2
Тежина нето/бруто: 98/113kg
Пречник на димен отвор: 120mm
Димензии шпорет ШxДxВ: 965x612x780mm
Димензии рерната ШxДxВ: 550x540x195mm
18893

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA PLAM A 70 FAVORIT -ЛЕВ

40290 ден со ДДВ
Моќност: 7 kW
Волумен на загревање: 90-120 m3
Површина на загревање: 45 m2
Тежина: 127.5 kg
Пречник на димен отвор: 120mm
Димензии шпорет ВxШxД: 850x700x600mm
Димензии рерната ВxШxД: 260x330x440mm
466

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA PLAM A 70 FAVORIT-ЛЕВ-О

38490 ден со ДДВ
Капацитет: 7 kw Димензии на рерна (ШхВхД): 26x33x44cm Пречник на димен отвор 120mm Волумен на загревање 90-120м3 Површина на загревање до 45м2 Тежина 127,5kg Димензии (ШхВхД): 70х85х60 cm
800380

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA PLAM A 90 DOMINANT -ЛЕВ БЕЛ

46190 ден со ДДВ
Kапацитет 8kW димензии на рерна во mm вхшхд 260х460х440 пречник на димен отвор 120mm волумен на загревање 100-130м3 површина на загревање до 50м2 тежина 145kg
432

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA PLAM A 90 FAVORIT -ДЕСЕН

45190 ден со ДДВ
Kапацитет 8kW Димензии на рерна во mm в/ш/д 260х460х440
Пречник на димен отвор 120mm
Волумен на загревање 100-130м3
Површина на загревање до 50м2
Тежина 147.5kg
Димензии на шпоретот во mm850х900х600
422

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA PLAM A 90 FAVORIT -ЛЕВ

45190 ден со ДДВ
Kапацитет 8kW Димензии на рерна в/ш/д 260х460х440mm Пречник на димен отвор 120mm Волумен на загревање 100-130м3 Површина на загревање до 50м2 Тежина 147.5kg
425

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA PLAM R 46 DE LUKS 2 ОТВОРИ ДЕСЕН

27890 ден со ДДВ
Моќност: 5 kW
Волумен на загревање: 65 m3
Површина на загревање: 25 m2
Тежина: 103 kg
Пречник на димен отвор: 120mm
Димензии шпорет ВxШxД: 850x915x565mm
Димензии рерната ВxШxД: 185x460x485mm


12783

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA PLAM R 46 DE LUKS 2 ОТВОРИ ЛЕВ

27890 ден со ДДВ
Моќност: 5 kW
Волумен на загревање: 65 m3
Површина на загревање: 25 m2
Тежина: 103 kg
Пречник на димен отвор: 120mm
Димензии шпорет ВxШxД: 850x915x565mm
Димензии рерната ВxШxД: 185x460x485mm

12788

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA PLAM R 46 ELEGANT 2R 2ОТВОРИ Б-ДЕСЕ

27490 ден со ДДВ
Моќност: 5 kW
Волумен на загревање: 65 m3
Површина на загревање: 25 m2
Тежина: 103 kg
Пречник на димен отвор: 120mm
Димензии шпорет ВxШxД: 850x915x565mm
Димензии рерната ВxШxД: 185x460x485mm

13890

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA PLAM R 46 ELEGANT 2R 2ОТВОРИ Б-ЛЕВ

27490 ден со ДДВ
Моќност: 5 kW
Волумен на загревање: 65 m3
Површина на загревање: 25 m2
Тежина: 103 kg
Пречник на димен отвор: 120mm
Димензии шпорет ВxШxД: 850x915x565mm
Димензии рерната ВxШxД: 185x460x485mm

13891

ШПОРЕТ НА ДРВА MBS 10 RS ДЕСЕН

25990 ден со ДДВ
Термостат/Моќност: 11 KW Димен отвор: Десен f 120 mm Загревње на површина до 140 м3 Големина на рерната (ВхШхД): 200х490х460 mm Големина на ложиште (ВхШхД): 250х200х400 mm Степен на искористеност: 85/85 % Гориво: Дрво, дрвени брикет и јаглен Димензии: 850 x 945 x 645 mm
803289

ШПОРЕТ НА ДРВА MBS 10 RS ЛЕВ

25990 ден со ДДВ
Термостат/Моќност: 11 KW Димен отвор: Десен f 120 mm Загревње на површина до 140 м3 Големина на рерната (ВхШхД): 200х490х460 mm Големина на ложиште (ВхШхД): 250х200х400 mm Степен на искористеност: 85/85 % Гориво: Дрво, дрвени брикет и јаглен Димензии: 850 x 945 x 645 mm
22505

ШПОРЕТ НА ДРВА MBS 7E ДЕСЕН

19490 ден со ДДВ
Mоќност: 8-10 kw
Загревање: до 56 м2
Димензии: 74 x 82 x 64 cm
Димензии на рерна: 20 x 43 x 46 cm
16737

ШПОРЕТ НА ДРВА MBS 7E ЛЕВ

19490 ден со ДДВ
Mоќност: 8-10 kw
Загревање: до 56 м2
Димензии: 74 x 82 x 64 cm
Димензии на рерна: 20 x 43 x 46 cm
16738

ШПОРЕТ НА ДРВА MBS 9E ДЕСЕН

19990 ден со ДДВ
Моќност:9kW Искористеност на горивото: 60 Капацитет на греење 45m2-59m2 Пречник на димен отвор:Fi120 Тежина: 84кг Димензии на шпоретот (mm): 740x945x645 Димензии на рерна (mm): 200x490x460 Димензии на ложиште (mm) 195x200x400
16269

ШПОРЕТ НА ДРВА MBS 9E ДЕСЕН КАФЕН

19990 ден со ДДВ
Моќност: 7 KW Димен отвор: Десен f 120 mm Загревње на површина до 45 м2 Големина на рерната (ВхШхД): 200х490х460 mm Големина на ложиште (ВхШхД): 250х200х400 mm Степен на искористеност: 75 % Гориво: Дрво, дрвени брикет и јаглен Димензии (ВхШхД): 740 x 945 x 645 mm
16734

ШПОРЕТ НА ДРВА MBS 9E ЛЕВ

19990 ден со ДДВ
Моќност:9kW
Искористеност на горивото: 60
Капацитет на греење 45m2-59m2 Пречник на димен отвор:Fi120
Тежина: 84кг
Димензии на шпоретот (mm): 740x945x645
Димензии на рерна (mm): 200x490x460
Димензии на ложиште (mm) 195x200x400

ШПОРЕТ НА ДРВА MBS 9E ЛЕВ КАФЕН

19990 ден со ДДВ
Моќност: 7 KW Димен отвор: Лев f 120 mm Загревње на површина до 45 м2 Големина на рерната (ВхШхД): 200х490х460 mm Големина на ложиште (ВхШхД): 250х200х400 mm Степен на искористеност: 75 % Гориво: Дрво, дрвени брикет и јаглен Димензии (ВхШхД): 740 x 945 x 645 mm
16733