Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 24 36

ДРЖАЧ ЗА TV DT 1432 LOBOD MAX200X200

390 ден со ДДВ
Тип на држач: Фиксен
Погоден за: 14/32 Prime TV
Максимум VESA: 200x200mm
Максимална тежина: 25 kg
Навалување напред/назад: 10°C
Лесна монтажа
Боја: Црна
25435

ДРЖАЧ ЗА TV ELEKTRA EM 24-39

699 ден со ДДВ
Држач за телевизор
Elektra EM-32
Максимум VESA: 300x200mm
Погоден за тв екран: 24- 39
Материјал: Метал
Нерѓосувачки челик
Максимална носивост: 35 kg
22075

ДРЖАЧ ЗА TV ELEKTRA EMK 32-48

1790 ден со ДДВ
Погоден за: 32/48
VESA 400 × 400
Максимална носивост до 40 kg
Оддалеченост од ѕидот: 125-520 mm
Агол на ротација: 90 °C
Агол на навалување нагоре и надолу: 15°C
22077

ДРЖАЧ ЗА TV HA 1001

590 ден со ДДВ
Тип на држач: Подвижен
Погоден за: 13/32 Prime TV
Максимум VESA: 100 x 100mm
Максимална тежина: 10 kg
Материјал: Ладно валан челик
Боја: Црна
25317

ДРЖАЧ ЗА ТВ ЕЛЕКТРА ЕМ 40-48

899 ден со ДДВ
Погоден за: 25/48 Prime TV
Максимум VESA: 400 x 400mm
Максимална тежина: 45 kg
Материјал: Ладно валан челик
Оддалеченост од ѕидот: 68mm
Боја: Црна
22076