Се прикажуваат сите 20 резултати

Прикажи 9 24 36

БОЈЛЕР ARISTON LYDOS PLUS 80 V

10999 ден со ДДВ
Капацитет: 80L/Голем LCD дисплеј Моќност: 1.8 KW/Напон: 230 V Емајлиран челичен резервоар со титаниум Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари Температура: од 45 °C до 80 °C Загревање: 2ч и 11 минути Димензии (ВxШxД) 77,3 x 45 x 48 cm
803780

БОЈЛЕР ARISTON PRO R50V 2K 50L

7990 ден со ДДВ
Капацитет: 50 l
Моќност: 2 kw
Емајлиран челичен резервоар со титаниум
16 bar
Хидрауличен вентил до 8 бари
Надворешен термостат
Максимална температура 75°С
Димензии (ВxШxД) 573x450x480 mm
1222

БОЈЛЕР ARISTON VELIS VLS ЕVО 80L ЕU

22439 ден со ДДВ
Капацитет: 80L/Голем LCD дисплеј
Моќност: 3KW/Греачи 2х 1.5KW
Позиционирање:Вертикално-Хоризонтално
Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
Температура: од 45 °C до 80 °C
Загревање: 2ч и 56 минути
Димензии (ВxШxД) 106.6x49x27 cm
18945

БОЈЛЕР DINAMO HIT 80L ВЕРТИКАЛЕН СО ПРОХРОМ КАЗАН

14390 ден со ДДВ
Волумен: 80L/Моќност: 3000W Работен притисок: 0.6 MPa Максимална заштита: 75 °C Степен на заштита: 24 IP Напон: 220 V/Струја: 9.1 A Казан од поцинкуван челик Куќиште изработен од лим
803531

БОЈЛЕР DINAMO HIT 80Л ХОРИЗОНТАЛЕН СО ПРОХРОМ КАЗАН

14890 ден со ДДВ
Волумен: 80L/Моќност: 3000W Работен притисок: 0.6 MPa Максимална заштита: 75 °C Степен на заштита: 24 IP Напон: 220 V/Струја: 9.1 A Казан од поцинкуван челик Куќиште изработен од лим
803416

БОЈЛЕР GORENJE TG 50 N

7990 ден со ДДВ
Волумен: 47.5 L
Работен притисок: 6 bar
Моќност: 2.000W
Број на грејачи: 1
Индикатор/Термометар
Котелот: Емајлиран челик
Димензии (ШxВxД): 450x561x461 mm
246

БОЈЛЕР GORENJE TG 80 N

8990 ден со ДДВ
Волумен: 76.1 L
Работен притисок: 6 bar
Моќност: 2.000W
Број на грејачи: 1
Температурен опсег: 15-75 C
Индикатор/Термометар
Котелот: Емајлиран челик
Димензии (ШxВxД): 454x766x461 mm

518

БОЈЛЕР GORENJE TGR 50 N

8490 ден со ДДВ
Волумен: 47.5 L
Работен притисок: 6 bar
Моќност: 2.000W
Број на грејачи: 1
Температурен опсег: 15-75 C
Индикатор/Термометар
Котелот: Емајлиран челик
Димензии (ШxВxД): 454x570x461 mm
2107

БОЈЛЕР GORENJE TGR 80 N

9490 ден со ДДВ
Волумен: 76.1 L
Работен притисок: 6 bar
Моќност: 2.000W
Број на грејачи: 1
Температурен опсег: 15-75 C
Индикатор/Термометар
Котелот: Емајлиран челик
Димензии (ШxВxД): 454x775x461 mm
240

БОЈЛЕР GORENJE TGRH 80

10990 ден со ДДВ
Волумен: 76.1 L Работен притисок: 6 bar Моќност: 2.000W Број на грејачи: 1 Температурен опсег: 15-75 C Индикатор/Термометар Котелот: Емајлиран челик Димензии (ШxВxД): 454x775x461 mm

БОЈЛЕР GORENJE TGRK 80 LNG

13490 ден со ДДВ
Волумен: 71.3 L
Работен притисок: 6 bar
Моќност: 2.000W
Број на грејачи: 1
Температурен опсег: 85 C
Индикатор/Термометар
Котелот: Емајлиран челик
Димензии (ШxВxД): 454x790x461 mm
22228

БОЈЛЕР GORENJE TGRK 80 RNG

13490 ден со ДДВ
Волумен: 71.3 L
Работен притисок: 6 bar
Моќност: 2.000W
Број на грејачи: 1
Температурен опсег: 85 C
Индикатор/Термометар
Котелот: Емајлиран челик
Димензии (ШxВxД): 454x790x461 mm
23723

БОЈЛЕР KONCAR EGV80C2TA

7590 ден со ДДВ
Волумен: 80 l/Внатрешен термостат Фабрички подесена температура 80 ºC Mоќност: 2000 W/Напон: 230 V Работен притисок: 6 бари Котел од челичен емајлиран лим Светлосен индикатор/Mg заштитна анода Степен на заштита од влага: IP 24 Димензии (ШхВхД): 458 x 920 x 485 mm
803766

БОЈЛЕР LEOV 50L СО РЕГУЛАЦИЈА

6419 ден со ДДВ
Волумен: 50 L
Температурен опсег: 80 º C
Надворешен термостат
Приказ на температура
Индикаторско светло
Котелот: Емајлиран челик
Mg заштитна анода

387

БОЈЛЕР LEOV 80L BLANCO

6490 ден со ДДВ
Волумен: 80 L Моќност: 2 KW Работен притисок: 0,6 bar Термостат: Внатрешен Казан: Емајлиран Димензии (ШхВхД): 440 x 740 x 222 mm
19596

БОЈЛЕР LEOV 80L СО РЕГУЛАЦИЈА

6929 ден со ДДВ
Волумен: 80 L
Број на грејачи: 1 2000W
Температурен опсег: 80 º C
Приказ на температура
Индикаторско светло
Котелот: Емајлиран челик
1055

БОЈЛЕР TING 80 BVE 80 SKP ЛЕВ (1 СПИРАЛА) КОМБИНИРАН

18190 ден со ДДВ
Капацитет: 80L/Димензии: 435×890 mm Работен притисок: 6 bar Моќност: 2.500W/Напон: 220 V Индикатор/Термометар Материјал на казан: челик AISI 304 Изолација: Полиуретан Надворешна обвивка: Ладно валан лим Анти корозивен систем-Магнезиум
802117

БОЈЛЕР TING BVE 80 KP ПРАШКАСТА ОПЛАТА

14059 ден со ДДВ
Капацитет: 80L/Димензии: 435×890 mm Работен притисок: 6 bar Моќност: 2.500W/Напон: 220 V Индикатор/Термометар Материјал на казан: челик AISI 304 Изолација: Полиуретан Надворешна обвивка: Ладно валан лим Анти корозивен систем-Магнезиум
802116

БОЈЛЕР АRISТОN PRО R80V 2К 80L

7990 ден со ДДВ
Волумен: 80 L
Работен притисок: 8 bar
Моќност: 2KW
Температурен опсег: 75 C
Термостат: Надворешен
Котелот: Емајлиран челик
Димензии (ШxВxД): 758x450x480 mm
860

БОЈЛЕР АRISТОN PRО Р 80 VТD 1.8К КОМБИНИРАН ДЕСЕН

10990 ден со ДДВ
Волумен: 80 L
Работен притисок: 8 bar
Моќност: 1.8KW
Температурен опсег: 75 C
Термостат: Надворешен
Котелот: Емајлиран челик
Голема Магнезиумска Анода
1221