Се прикажуваат сите 11 резултати

Прикажи 9 24 36

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ BEKO DS 8133 G

20999 ден со ДДВ
Кондензациска сушара Капацитет:8kg Програми:16 Одложен старт/Индикатор LED екран/ChildLock AquaWave технологија Димензии (ШхВхД): 597x846x589cm

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ BEKO DU 7133 GAO

18999 ден со ДДВ
Кондензациска сушара Капацитет:7kg Програми:16 Одложен старт/Индикатор LED екран/ChildLock AquaWave технологија Димензии:84x60x60cm

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ GORENJE DA 83 IL/I

46990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++ Мотор: ИНВЕРТЕР (PowerDrive) Капацитет: 8 kg Број на програми: 14 Систем против туткање Тип на екран: LED дисплеj Димензии (ШxВxД): 600 x 850 x 625 mm

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ GORENJE DE 7 B

22990 ден со ДДВ
Енергетска класа: B
Класа на ефикасност на кондензација
Боја: Бела
Капацитет на сушење: 7 кг
Врата: 35cm
Агол на отвoрање на вратата: 180 ?C
Реверзибилно движење на барабанот
Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)
Персонализирани подесувања на сите програми
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Копчиња: Старт/Пауза
Одбирање на временското траење на сушењето (30
60
90 min): Во чекори
Поставување на новото на сушење
ниска температура на сушење
Систем против туткање
Одложен старт
Начин на сушење
Звучен сигнал
Едноставна употреба
Едноставно чистење на филтерот
Сигнал за полн сад за кондензатот
Прикажување на преостанато време на сушење
Вакумски ногарки за поставување на сушарата над машината за перење
Сензор на влажност
Заклучување-заштита за деца (CDP)
Поцинкуван барабан
Бучност: 65 dBAre1pW
Потрошувачка на енергија kWh/год.: 504 kWh
Димензии (ШxВxД): 60x85x62,5cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64x91x69cm
Нето тежина на апаратот: 40kg
Бруто тежина на апаратот: 42,5kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,36 W
Моќност: 2.500W
Осигурувач: 16 A

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ GORENJE DE 8 B

23990 ден со ДДВ
Енергетска класа: B
Класа на ефикасност на кондензација
Боја: Бела
Капацитет на сушење: 1-8kg
Врата: 35cm
Агол на отвoрање на вратата: 180 ?C
Реверзибилно движење на барабанот
Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)
Персонализирани подесувања на сите програми
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Копчиња: Старт/Пауза
Одбирање на временското траење на сушењето (30
60
90 min): Во чекори
Поставување на новото на сушење
ниска температура на сушење
Систем против туткање
Одложен старт
Начин на сушење
Звучен сигнал
Едноставна употреба
Едноставно чистење на филтерот
Сигнал за полн сад за кондензатот
Прикажување на преостанато време на сушење
Вакумски ногарки за поставување на сушарата над машината за перење
Сензор на влажност
Заклучување-заштита за деца (CDP)
Поцинкуван барабан
Бучност: 65 dBAre1pW
Потрошувачка на енергија kWh/год.: 561 kWh
Димензии (ШxВxД): 60x85x62,5cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64x91x69cm
Нето тежина на апаратот: 40kg
Бруто тежина на апаратот: 42,5kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,36 W
Моќност: 2.500W
Осигурувач: 16 A

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ GORENJE DE 82 G

37990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A++ Кондензациска сушара со ТОПЛОТНА ПУМПА Капацитет на сушење: 8 kg Број на програми: 16 Систем против гужвање AntiCrease Предупредување за полн сад за кондензатот Димензии (ШхВхД): 600x850x625 mm

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ GORENJE DP 7 B

21990 ден со ДДВ
Капацитет: 7 kg Број на програми: 16 Копчиња: Старт/Пауза Систем против туткање Освежување на алиштата (AirRefresh) Сигнал за полн сад на кондензатот Димензии (Ш×В×Д): 85×60×62.5 cm

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ SAMSUNG DV80T5220AW/S7

43999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A +++ Капацитет: 8 kg Број на вртежи во минута: 1400 rpm Вградена WiFi/Термичка пумпа Тип на барабан: дијамант Ниво на сушење: 3 нивоа Димензии (ШxВxД): 600 x 850 x 600 mm

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ SAMSUNG DV80TA020DE/LE

37999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А++ ТОПЛОТНА ПУМПА 2во1 филтер со аларм за замена Wrinkle Prevent против туткање Капацитет: 8 kg Број на програми: 14 Димензии (ШxВxД): 600x850x600 mm

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ VOX TDM 705 TQ

16999 ден со ДДВ
Кондензациска сушара Капацитет: 7 kg Број на програми: 15 Тип на дисплеј: ЛЕД Приказ: Индикатор Димензии (ШxВxД): 596x845x563 mm Ниво на бучавата: 65 dB

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ VOX TDM 805 TQ

17599 ден со ДДВ
Кондензациска сушара Капацитет: 8 kg Број на програми: 15 Тип на дисплеј: ЛЕД Приказ: Индикатор Димензии (ШxВxД):596 x 845 x 609 mm Ниво на бучавата (сушењето): 65 dB