Се прикажуваат 1–24 од 25 резултати

Прикажи 9 24 36

ДЕКОРАТИВНА ПЛОЧА GORENJE DFG2072P2

3500 ден со ДДВ
Декоративна плоча: Pininfarina Заштитна и декоративна облога, за вградна машина за садови Димензии (ШхВхД): 59.6 × 71.7 × 5 cm
4763

МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GS 62040 S

22999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A++
Капацитет на сетови: 13
Број на корпи: 2
Индикатор со звучен сигнал
ЕКО програма
Целосен AquaStop
Димензии (ШxВxД): 60×84.5×60 cm
26163

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO BDFN 26521 WQ

24999 ден со ДДВ
Мотор: ИНВЕРТЕР Prosmart Број на комплети: 15 Број на програми: 6 Број на температури: 5 Сигурносен систем за влез на вода Функција Fast+: 3 пати побрзо чистење Димензии (ШхВхД): 59.8 x 85 х 60 cm
801687

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO BDFN 26521 XQ

25999 ден со ДДВ
Мотор: ИНВЕРТЕР Prosmart
Број на комплети: 15
Број на програми: 6
Број на температури: 5
Сигурносен систем за влез на вода
Функција Fast+: 3 пати побрзо чистење
Димензии (ШхВхД): 59.8 x 85 х 60 cm
800923

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO BDFS 26020 WQ

22999 ден со ДДВ
Број на комплети: 10 Број на програми: 6 LED дисплеј/Одложен старт: 24h Максимална температура: 70 °C Fast+ 3 пати побрзо чистење Сигурносен систем за влез на вода Димензии (ШхВхД): 44.8 x 85 х 60 cm
802744

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO BDFS 26020 XQ

23999 ден со ДДВ
Мотор: Prosmart ИНВЕРТЕР Број на комплети: 10 Број на програми: 6 Заштита од деца LED дисплеј/Одложен старт: 24h Функција Fast+ 3 пати побрзо чистење Димензии (ШхВхД): 60 x 85 х 44.8 cm
801718

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO BDFS 26040 XA

28999 ден со ДДВ
Број на комплети: 10 Број на програми: 6 LED дисплеј/Индикатор Одложен старт: 24h Максимална температура: 70 °C Сигурносен систем за влез на вода Димензии (ШхВхД): 44.8 x 85 х 60 cm
802745

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DVS 05024 S

18999 ден со ДДВ
Број на комплети: 10 Број на програми: 5 Одложен старт: 3h/6h/9h Максимална температура: 70°C Ниво на бучава: 49dB Сигурносен систем за влез на вода Димензии(ШхВхД): 44.8 x 85 х 60 cm
800918

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DVS 05024 W

17999 ден со ДДВ
Број на комплети: 10 Број на програми: 5 Вид на дисплеј: LЕD Одложен старт: 3h/6h/9h Максимална температура: 70°C Систем за заштеда на вода: WaterSafe Димензии(ШхВхД): 44.8 x 85 х 60 cm
801026

МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GS 620E10S

23990 ден со ДДВ
Број на комплети: 14 Број на програми: 5 Број на температури: 5(65/60/45/35°C) Сигурносен систем за влез на вода Индикатор за крај: Светлосно звучен сигнал Заштита од прелевање: Целосен AquaStop Димензии (ШхВхД): 600 x 850 х 580 mm
803285

МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GS 642 E90W

20990 ден со ДДВ
Број на комплети: 13/Програми: 6 Одложен старт 0-24 часа Светлосен индикатор/Звучен сигнал Сервисна дијагностика Број на температури на миење: 4 Заштита од прелевање: Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 600x845x597 mm
803635

МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GS 642 E90X

21990 ден со ДДВ
Број на комплети: 13/Програми: 6 Одложен старт 0-24 часа Светлосен индикатор/Звучен сигнал Сервисна дијагностика Број на температури на миење: 5 Заштита од прелевање: Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 600x845x597 mm
803636

МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GS520E15W

19999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A++
Број на комплети: 9
Број на програми: 5
Сервисна дијагностика
Број на температури на миење: 4
Димензии (ШxВxД): 448x845x600 mm
Заштита од прелевање: Целосен AquaStop
800883

МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GS62040W

21999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A++
Број на стандардни сетови: 13
Број на програми: 5
Максимална температура: 60 °C
Одложен почеток" 3/6/9 часа
Звучен сигнал/Целосен AquaStop
Димензии (ШxВxД): 60×84.5×60 cm
26121

МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GS620E10W

20999 ден со ДДВ
Број на комплети: 14 Број на програми: 5 Светлосно - звучен сигнал Сервисна дијагностика Број на температури на миење: 4 Димензии (ШxВxД): 600x850x580 mm Заштита од прелевање: Целосен AquaStop
803286

МАШИНА ЗА САДОВИ VIVAX DW-45942B

15990 ден со ДДВ
Капацитет: 9 комплети Број на програми: 4 Екран: LED сигнализација Програма за брзо перење Заштита од прелевање на вода Индикатор за завршена програма Димензии (ШxВxД): 448 x 845 x 600 mm
803419

МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC 12 AIEDBIXE

16499 ден со ДДВ
Капацитет на сетови: 12 Бројот на програмите: 6 Број на температури: 4 Одложен почеток на процесот: 1-24h Индикатори за сол, средство, крај Заштита од прелевање Димензии (ШxВxД): 598×850×598 mm
802114

МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC 13A1E BIX

17499 ден со ДДВ
Енергетска ефикасност: A++ Број на комплети: 13 Број на програми: 6 Ниво на бучава: 49 dB Еко брзо перење 30 мин. Број на температури: 4 Димензии:(Ш/Д/В) 598х850x598mm

МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC 15A22IX

17499 ден со ДДВ
Класа на енергија: A++
Бројот на програмите: 7
Број на комплетот: 15
Бројот на температурата: 4
Филтер: Нерѓосувачки челик
Ниво на бучност: 47 dB
Димензии (ШxВxД): 598x850x598 mm
26172

МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC 4745 IXE

14999 ден со ДДВ
Класа на енергија: А
Број на програми: 7
Број на комплети: 10
Број на температури: 4
Показател: Индикатори
Заштита од прелевање
Димензии(ШxВxД): 450 x 850 x 598mm
801676

МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC10Y15CIXE

16729 ден со ДДВ
Капацитет: 10 комплети Број на програми: 6 Предмиење/Почеток/Пауза Одложен почеток: 3/6/9h Светлосен индикатор/Сензори Заштита од прелевање Димензии (ШxВxД): 448 x 850 x 598 mm
801739

МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC12A15

14999 ден со ДДВ
Класа на енергија А ++
Број на програми:6
Број на комплети:12
Број на температури:4
Приказ: Индикатор
Димензии (ШxВxД): 598 x 850 x 598 mm

25091

МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC12A15 BIXE

16999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А++
Број на програми: 6
Број на комплети: 12
Број на температури: 4
Заштита од прелевање
Ниво на бучност: 52 db
Димензии (ШхВхД) 598 х 850 х 598 mm
800022

МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC13A1EBIXE

17499 ден со ДДВ
Капацитет на сетови: 13
Број на програми: 6
Број на температури: 4
Одложен почеток: 1-24 h
Заштита од прелевање
Почеток/Пауза/Сензори
Димензии (ШxВxД): 59,8×85×59,8 cm
802018