Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

КЛИМА MAX 5.5KW AC.AGR-18CHSA-BH

26990 ден со ДДВ
Влезна моќност на ладење: 2130W Влезна моќност на греење: 2200W Коефициент на SEER за ладење 3.22 Коефициент на SCOP за греење 3.21 Капацитет на одвлажнување: 2L/h Звученoст при ладење (Hi/Mi/Lo): 48 dBA

КЛИМА MAX 5.5KW ACAGR7-18-BR5 EKO

22990 ден со ДДВ
Фреон: R410
Енергетска класа: А
Капацитет на ладење/ греење W: 5280/5420
Капацитет (Btu/h)/W: 18000
Коефициент на енергетска ефикасност EER за ладење (Btu/h)/W: 3.23
Коефициент на енергетска ефикасност COP за греење (Btu/h)/W: 3,61
Проток на воздух (m3/h): 800
Звучнoст при ладење (Hi/Mi/Lo) на внатрешната единица dBA: 32/26/20
Звучнoст на надворешната единица dBA: 53
Дијаметар на цевката во гасовита фазa (mm): 1/2
Дијаметар на цевката во течна фазa (mm): 1/4
Работна температура (?C,C): -7lt,?C,Clt,43
Клима уредот е соодветен за греење/ ладење на простор со димензии: 25-35m2,LED дисплеј
Димензии на внатрешната едниица (mm): 910x292x205
Димензии на надворешната единица (mm): 760x256x552

КЛИМА MAX 5.5KW ACAGR7-18-BR5 I FEEL

22990 ден со ДДВ
Влезна моќност на ладење: 4800W Влезна моќност на греење: 5300W Коефициент на SEER за ладење 3.21W Коефициент на SCOP за греење 3.61W Капацитет на одвлажнување: 1.8L/h LCD Екран,LED осветлување,TIMER AUTO RESTART,TURBO, SELF DIAGNOSIS

КЛИМА AUX 5.5KW ASW-H18E1A4-FCR1RU SPLIT

22999 ден со ДДВ
Влезна моќност на ладење: 5400W Влезна моќност на греење: 5500W Коефициент на SEER за ладење 6.1W Коефициент на SCOP за греење 4.0W Проток на воздух: 960 m3,/h Работна температура: -5 до 43 C Препорачана површина: 60 m2