Се прикажуваат сите 11 резултати

Прикажи 9 24 36

ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ GORENJE FH 25 FPW

Original price was: 17990 ден.Current price is: 15999 ден. со ДДВ
Нето капацитет: 248 l Регулација на температурата ЛЕД осветлување/Заклучување на врата Заштита од замрзнување (-15°C) Простор за замрзнување: 2 корпи Издржливост при прекин на електрична енергија: 39 h Димензии (ШхВхД): 963х847х632 mm
803281

ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ GORENJE FH 30 EAW

19990 ден со ДДВ
Нето капацитет: 297 l Регулација на температурата ЛЕД дисплеј-осветлување/Заклучување на врата Заштита од замрзнување (-15°C) Простор за замрзнување: 2 корпи Издржливост при прекин на електрична енергија: 40 h Димензии (ШхВхД): 1114 х 847 х 630 mm
803684

ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ GORENJE FH 401 CW

20999 ден со ДДВ
Енергетска класа A+
Нето капацитет: 385 l
Фукнција за брзо замрзнување
Заклучување на вратата
ЛЕД осветлување на капакот
Бучност: 39dB(A)
Димензии (ШxВxД): 130x85x74 cm
25254

ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ GORENJE FH21FPW

14990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+
Нето/бруто капацитет: 198l/Волумен: 198l
Приклучна моќ: 120 W/220-240 V
Димензии (ШхВхД): 802х854х559 mm
Регулација на темпер/ЛЕД осветлување
Индикатор: Oтворена врата
Заклучување на врата
800691

ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ VIVAX CFR-142

11999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+ Нето капацитет: 142 l Напојување: 220-240 V Регулација на температурата/ЛЕД осветлување Работна температура од -18°C до -24°C Kапацитет на замрзнување: 12kg/24h Димензии (ШхВхД): 62,5х85,4х55,9 cm
803264

ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ VIVAX CFR249

13690 ден со ДДВ
Нето волумен на замрзнувач: 249 l Конвенционално ладење/Механичка контрола Работна температура од -18°C до -24°C Прилагодување на температурата: 8°C до 2°C Kорпи во замрзнувачот: 2 Напојување: 220-240 V Димензии (ШхВхД): 985 х 850 х 600 mm
803873

ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ VIVAX CFR295

15390 ден со ДДВ
Нето волумен на замрзнувач: 295 l Предупредување за над температура Функција за брзо замрзнување Одржување при прекин на електрична енергија: 57h Капацитет на замрзнување: 14kg/24h Kорпи во замрзнувачот: 2 Димензии (ШхВхД): 1115 х 850 х 670 mm
803874

ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ VOX BE1 400 HL

17999 ден со ДДВ
Одржување при прекин на ел.енергија:36h Нето волумен во замрзнувачот: 371L Внатрешен замрзнувач: 1 корпа Режим за брзо замрзнување Капацитет на замрзнување: 18 kg Најниска температура на уредот: -15°C Димензии (ШxВxД): 1300x850x705 mm
803182

ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ VOX BE1100RL

9999 ден со ДДВ
Тип на контрола: Механички
Нето волумен во замрзнувачот: 98L
Внатрешен замрзнувач: 1 корпа
Режим за брзо замрзнување
Капацитет на замрзнување: 6kg
Најниска температура на уредот: -15°C
Димензии (ШxВxД): 545x847x550 mm
801989

ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ VOX BE1200RL

11999 ден со ДДВ
Тип на контрола: Механички
Нето волумен во замрзнувачот: 198L
Внатрешен замрзнувач: 1 корпа
Режим за брзо замрзнување
Капацитет на замрзнување: 10kg
Најниска температура на уредот: -15°C
Димензии (ШxВxД): 910x847x555 mm
802043

ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ VOX BE1300RL

18590 ден со ДДВ
Тип на контрола: Механички
Нето волумен во замрзнувачот: 287L
Внатрешен замрзнувач: 1 корпа
Режим за брзо замрзнување
Капацитет на замрзнување: 14kg
Најниска температура на уредот: -15°C
Димензии (ШxВxД): 1089x845x615 mm
801935