Се прикажуваат сите 11 резултати

Прикажи 9 24 36

БОЈЛЕР ARISTON PRO 10 OR R-3 10 L ВИСОКОМОНТАЖЕН

4390 ден со ДДВ
Волумен: 10L
Монтажа: високо
Греач: 1,2 kW
Тежина: 6,1kg
Димензии во mm: 360Х254Х360

БОЈЛЕР ARISTON PRO 10 UR R-3 10 L НИСКОМОНТАЖЕН RS 10U-3 EU

4699 ден со ДДВ
Волумен: 10L
Монтажа: ниско
Греач: 1,2 kW
Тежина: 6,1kg
Димензии во mm: 360Х254Х360

БОЈЛЕР BOSCH ES 010 10L ВИСОКОМОНТАЖЕН

3990 ден со ДДВ
Волумен: 10 l Греач: 1500 kW Монтажа: Високо Димензии на бојлерот: 370х250х410 mm Изолација(mm):18 Заштита:Стакло-керамика Надворешен термостат

БОЈЛЕР DINAMO HIT 10L ВИСОКОМОНТАЖЕН

2990 ден со ДДВ
Волумен 10 lit. Работен притисок 0 (MPa) Максимална загревање 75 C Моќност 1500 W Напон 220 V Kазан: лим-поцинкуван Монтажа: Високо

БОЈЛЕР DINAMO HIT 10L НИСКОМОНТАЖЕН

2990 ден со ДДВ
Волумен 10 lit. Работен притисок 0 (MPa) Максимална загревање 75 C Моќност 1500 W Напон 220 V Kазан: лим-поцинкуван Монтажа: Ниско

БОЈЛЕР GORENJE TEG 10 O ВИСОКОМОНТАЖЕН

3890 ден со ДДВ
Волумен: 9.9 L Број на грејачи: 1 Моќност: 2.000W Температурен опсег: 15-75 C Заштита од замрзнување Котелот: Пластика Термостат: Надворешен Димензии (ШxВxД): 31×45.4×26.5cm

БОЈЛЕР GORENJE TEG 10 U НИСКОМОТАЖЕН

3890 ден со ДДВ
Волумен: 9.9 L Број на грејачи: 1 Моќност: 2.000W Температурен опсег: 15-75 C Котелот: Пластика Термостат: Надворешен Димензии (ШxВxД): 31×45.4×26.5cm

БОЈЛЕР GORENJE TEG 5 O ВИСОКОМОНТАЖНО

3690 ден со ДДВ
Волумен: 5.7 L Број на грејачи: 1 Моќност: 2.000W Температурен опсег: 15-75 C Котелот: Пластика Термостат: Надворешен Димензии (ШxВxД): 25.6x39x21.3cm

БОЈЛЕР GORENJE TEG 5 U НИСКОМОНТАЖЕН

3690 ден со ДДВ
Волумен: 5.7 L Број на грејачи: 1 Моќност: 2.000W Температурен опсег: 15-75 C Котелот: Пластика Термостат: Надворешен Димензии (ШxВxД): 25.6x39x21.3cm

БОЈЛЕР LEOV 10L ВИСОКОМОНТАЖЕН

2990 ден со ДДВ
Капацитет: 10 L Монтажа: Високо Моќност на грејач: 1500W Термостат: надворешен Kазан: челичен лим Надворешна обвивка: ABS Изолација: Полистиренска Резервоар: Заштитен со титаниумска емајл

БОЈЛЕР LEOV 10L НИСКОМОНТАЖЕН

2990 ден со ДДВ
Капацитет: 10 L Монтажа: Нисоко Моќност на грејач: 1500W Термостат: надворешен Kазан: челичен лим Надворешна обвивка: ABS Изолација: Полистиренска Резервоар: Заштитен со титаниумска емајл