Се прикажуваат 1–24 од 27 резултати

Прикажи 9 24 36

КВАРЦНА ГРЕАЛКА CALYPSO KS 2605 СО ПОСТОЉЕ

3190 ден со ДДВ
Моќност: 2500 W Ергономски дизајн Технологија: Инфрацрвена Тип на контрола: Со термостат Време за загревање: 27 секунди
10814

КВАРЦНА ГРЕАЛКА LEOV KG 1

1690 ден со ДДВ
Моќност: 3850КW
Тежина: 7.5kg
Димензии во mm 580x670x100
1209

КВАРЦНА ГРЕАЛКА SAMDAN 3000 SLIM

3490 ден со ДДВ
Ергономски дизајн
Моќност: 3000W/Греачи: 4х750W
Термостат/Нивоа на работа: 4
Монтажа: Ѕидна/Капацитет: 37m2
Технологија: Инфрацрвена
Димензии: 26x76x20 cm
Загревање: 27 секунди

16687

КВАРЦНА ГРЕАЛКА SAMDAN 3003

2999 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 2200W
Напон (Волти): 220-230 V
Бруто тежина: 5,5 кг.
Фреквенција: 50-60 Hz
Димензии на пакување: 455x735x132
Slim Version
Термостат/Вода
22551

КВАРЦНА ГРЕАЛКА SAMDAN 3003 INFRARED

3499 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 2200 W
Напон: 220- 30 V
Тип на контрола: Термостат
Број на инфраред грејачи: 3

802253

КВАРЦНА ГРЕАЛКА SAMDAN 3004

2899 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 4 x 600 W
Напон: 230- 240 V
Тип на контрола: Термостат
Број на грејачи: 4
16685

КВАРЦНА ГРЕАЛКА SAMDAN 4002

1760 ден со ДДВ
Ергономски дизајн
Моќност: 3000W/Греачи: 2x1500W
Термостат/Нивоа на работа: 2
Монтажа: Ѕидна/Капацитет: 37m2
Технологија: Инфрацрвена
Димензии: 26x76x20 cm
Загревање: 27 секунди
22552

КВАРЦНА ГРЕАЛКА SAMDAN 4003

1599 ден со ДДВ
Моќност: 2200W/Напон: 220-240В
Термостат/Ниво на работа: 1
Број на грејачи: 1
Технологија: Инфрацрвена
Капацитет на загревање: 22 m2
Монтажа: Ѕидна или на сталаг
Димензии: 20 x 26 x 76 cm

16689

КВАРЦНА ГРЕАЛКА SARAI UFOXA

2599 ден со ДДВ
Ергономски дизајн
Монтажа на греалка: Ѕидна
Технологија: Инфрацрвена
Тип на контрола: Со термостат
Димензии: 9 x 19 x 108 cm
Капацитет: 29 m2
Време за загревање: 27 секунди
11154

КОНВЕКТОР AIRELEC BASIC ML10

3999 ден со ДДВ
Моќност: 1000W
Препорачана површина: до 25m2
Електромеханички термостат,
со температурна точност од 1°C
Фабрички поставен приклучок: 1,50m
Oтпорен на влага заштита: IP24
Димензии (ШxВxД): 44x40x8cm
Стенд за монтирање на ѕид
802148

КОНВЕКТОР AIRELEC BASIC ML20

3999 ден со ДДВ
Моќност: 2000W
Препорачана површина: до 50m2
Електромеханички термостат,
со температурна точност од 1°C
Фабрички поставен приклучок: 1,50m
Oтпорен на влага заштита: IP24
Димензии (ШxВxД): 84x44x8cm
Стенд за монтирање на ѕид
802149

КОНВЕКТОР AIRELEC BASIC PRO 25

6199 ден со ДДВ
Моќност: 2500W/Дигитален панел
Препорачана површина: до 25m2
Фабрички програми: 4/Pежими на работа: 5
Фабрички поставен приклучок: 1,50m
Oтпорен на влага заштита: IP24
Димензии (ШxВxД): 90x44x10.4cm
Термостат/Стенд за монтирање на ѕид
802152

КОНВЕКТОР AIRELEC PARIS DIGITAL 20

5190 ден со ДДВ
Моќност: 2000 W
Електронско прилагодување
LCD дисплеј/Термостат
Регулатор за температура
Препорачана работна површина: 20-24 m²
Работна температура: од +5 до +35°C
Заштита од прегревање
Должина на приклучен кабел: 1.5m
802154

КОНВЕКТОР AIRELEC PARIS ELEC 15

3599 ден со ДДВ
Моќност: 1500 W
Термостат
Регулатор за температура
Работна температура: од +5 до +35°C
Заштита од прегревање
Должина на приклучен кабел: 1.5m
Димензии (ШхВхД): 64x44x8 cm
Тежина: 5.1 kg

802153

КОНВЕКТОР AIRLEK BASIK MLF 20

5200 ден со ДДВ
Моќност: 2000W
Термостат
Идеален за домашна употреба
Димензии на конвекторот во см 40x84x8
Тежина:7,9кг
Просечна површина за загревање м2:16-19
13003

КОНВЕКТОР AIRLEK BASIK ML15

4490 ден со ДДВ
Моќност: 1500W
Термостат
Идеален за домашна употреба
Димензии на конвекторот во см 40x60x8
Просечна површина за загревање м2:10 15

15996

КОНВЕКТОР BOCSH TRONIC 1500 EC 1500-1 WI

5099 ден со ДДВ
Моќност: 1500W
Сигурносен прекинувач
Термостат
Димензии:105x620x400mm
Тежина:4,2kg
17045

КОНВЕКТОР BOSCH TRONIC 1000 EC 2000-1 WI

5699 ден со ДДВ
Моќност: 2000W
Сигурносен прекинувач
Термостат
Димензии:105x822x400mm
Тежина:5,5kg
17046

КОНВЕКТОР DIMPLEX EPX 2000

6990 ден со ДДВ
Моќност: 2000W
Должина на кабел: 1.2m
Електронски термостат
Заклучувачки лизгач
Функција за заштита од мраз
Приклучување на програмски модул,
со кој можат да се управуваат повеќе грејни
тела/Дозволена монтажа во купатила
802150

КОНВЕКТОР DIMPLEX EPX 2500

8190 ден со ДДВ
Моќност: 2500W
Должина на кабел: 1.2m
Електронски термостат
Заклучувачки лизгач
Функција за заштита од мраз
Приклучување на програмски модул,
со кој можат да се управуваат повеќе грејни
тела/Дозволена монтажа во купатила
802151

КОНВЕКТОР SCHNEIDER SCX 203 X

4299 ден со ДДВ
Моќност: 2000W
Термостат
Идеален за домашна употреба
Не го суши воздухот
Димензии: 1035×440х125 mm

14442

КОНВЕКТОР SCHNEIDER SCX 253 X

4799 ден со ДДВ
Моќност 2500W Термостат Идеален за домашна употреба Не го суши воздухот Димензии на конвекторот во mm 1035х440х125
14441

КОНВЕКТОР SIMFER S4250KV 2500 W

3990 ден со ДДВ
Моќност: 2500W
Термостат/230V
Подесување на температурата
Заштита од прегревање
Можност за закачување на ѕид
Тежина: 8,5кг
Димензии: 900×450х1205 mm

18978

КОНВЕКТОР VAILANT VER 100-3

4790 ден со ДДВ
Моќност: 1000W
Термостат
Идеален за домашна употреба
Дозволена монтажа во купатила
IP24 заштита од капки вода
Не го суши воздухот!
Димензии на конвекторот во см 43х42х8,5
359