Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 24 36

АПАРАТ ЗА ВАФЛИ SEVERIN WA 2106

2399 ден со ДДВ
Моќност: 1.200 W
Индикатор
Двојна грејна плоча
Нелеплив слој на плочки
Регулатор на температура
Куќиште: пластика и нерѓосувачки челик
24656

ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ ADLER AD 3036

2399 ден со ДДВ
Моќност 1500W Топлинско изолирано
куќиште од нерѓосувачки челик Нелепливи
плочиисклучително лесни за чистење
Светлоснисигнали Кабел за складирање
Систем зазаклучување
23758

ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ ADLER AD 311

1479 ден со ДДВ
Моќност 700W Нелепливи плочи за полесно
чистење Термостат за одржување на
оптималната температура за печење
Индикаторска светилка за вклучено и
спремно за работа Куќиште отпорно на
топлина Можност да се чува во исправена
положба

10613

ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ GORENJE WCM 702 PW

2990 ден со ДДВ
Моќност на грејачот 700W Слој на плочата
кој не се лепи Плоча за вафли
Плоча за
мафини Еднострани плочи што се вадат
Конвенционален грејач Складирање во
вертикална позиција

19529

ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ SEVERIN WA 2113

1695 ден со ДДВ
Моќност 900W
Куќиште отпорно на топлина
Обложени плочи со нелепливи облоги
Лесно за одржување
Индикатор за подготвеност
Ногарки што не се лизгаат
19852

ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ SEVERIN WA 2114

1999 ден со ДДВ
Моќност: 800 W
Напон: 230 V
Димензии (ДxШxВ): 26.5x22x9.5 cm
Индикаторско светло
Нелеплив плочи
Рамномерно печење без горење
Подготовка на вафли
сладок десерт
24936