Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

ИНДУКЦИСКО РЕШО CAMRY CR 6505

3779 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Моќност: 1500 W
LCD дисплеј
Тајмер до: 2 часа
Големина на чинија: 281 x 270 mm
Висока енергетска ефикасност. Двонасочно
прилагодување на температура или моќност

24780

ИНДУКЦИСКО РЕШО GORENJE ICE 2000 SP

4479 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плоча
Моќност: 2000 W
Индукциска зона за готвење: 20 cm
Контрола на допир/Безбедно заклучување
Тајмер до 180 минути/Температура до 240°C
LCD дисплеј/Исклучува со звучен сигнал
Димензии (ШxВxД): 29 × 4.5 × 36.5 cm
22074

ИНДУКЦИСКО РЕШО GORENJE ICR2000SP

3999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка индукциска плоча Приклучна моќност од 200 до 2000 W Индукциска зона за готвење: 20 cm Нивоа на моќност: 10 Тајмер/Контрола на допир Рачно регулирање на температурата Димензии (ШxВxД): 280 × 42 × 360 mm
802406

ИНДУКЦИСКО РЕШО ЕДИНЕЧНО SEVERIN KP 1071

4559 ден со ДДВ
Моќност: 2000 W/Нивоа на моќност: 10 Стаклокерамичка плоча: 22 cm Осветлен приказ/Пилот светло LCD дисплеј/Контрола на допир Температура: 60-240 °C/Тајмер до 180 минути Автоматско исклучување Димензии: 28 х 35 х 4.2 cm
19863