Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 24 36

АПАРАТ ЗА БРИЧЕЊЕ ADLER AD 2904

1095 ден со ДДВ
Прецизни ротирачки глави: 3
Систем за следење на профилот на лице
Работа на батерии
Индикатор за полнење
Време за полнење: 8 часа
Континуирана работа: 30 минути
Напон: 230 V
10353

АПАРАТ ЗА БРИЧЕЊЕ ADLER AD 2910

999 ден со ДДВ
Тример
Напон: 230V
Време на полнење: 8 часа
Време на работа: 60 min
Индикатор за полнење
Точен систем за бричење
Ултра тенок филтер
13549

АПАРАТ ЗА БРИЧЕЊЕ ADLER AD 93

1229 ден со ДДВ
Тример
Напон: 230V
Време на полнење: 8 часа
Време на работа: 60 min
Индикатор за полнење
Точен систем за бричење
Ултра тенок филтер microgroove
10354

АПАРАТ ЗА БРИЧЕЊЕ PHILIPS PT 725-16

2995 ден со ДДВ
Подвижни глави: 3
Rабота со батерија: 45 min
Полнење: 8 часа
LI-ION Батерија
Можност за чистење со вода
12348

АПАРАТ ЗА БРИЧЕЊЕ REMINGTON BHT 6250

2995 ден со ДДВ
Издржливост на батерија: 60 min
Додатоците се перат
Должина на сечење (мин.) 1.5mm
Должина на сечење (макс.) 12mm
Напојување (LOV) полнење
Eлектрично напојување
19365

АПАРАТ ЗА БРИЧЕЊЕ ТРИМЕР ADLER AD 2922

1149 ден со ДДВ
Тример
Додатоци: 3
Батерија: Lithium Ion
Време на работа: 45 min
Полнење: преку USB
Вградена сијаличка
24803