Плаќање со кредитни картички

Во продавниците на АгроТехнА можете да купувате со сите картички: Master, Maestro, Visa, Diners и American Express
Посебни услови при плаќање на рати:

– Стопанска Банка на 12 рати без камата
– Комерцијална банка на 12 рати без камата
– Тутунска Банка на 12 рати без камата
– Дајнерс до 12 рати
– Стопанска Банка до 36 рати
*Условите на каматирањето, бројот на рати и начинот на исплата е различен кај секоја банка и го одредува самата банка