Се прикажуваат сите 12 резултати

Прикажи 9 24 36

БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ EOS B710 TWS

Original price was: 1739 ден.Current price is: 1490 ден. со ДДВ
Безжични TWS слушалки
Поврзување: Bluetooth
Микрофон: built-in
Кабел за полнење: USB Type C
Капацитет на батерија: 300 mAh
Издржливост на батерија: 12 h
Напон: 3.7 V/Опсег: 10 m
801811

БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ MS EOS B300 TWS

1199 ден со ДДВ
Безжични TWS слушалки
Поврзување: Bluetooth/Опсег: 10 m
Кабел за полнење: USB Type C
Време на полнење на куќиште: 2 h
Време на полнење на слушалки: 1.5 h
Импеданса на звучник: 45Ω ± 15%
Осетливост на звучник: 90 ± 3dB
Издржливост на батерија: 7 h
801813

БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ MS EOS B515TWS

1260 ден со ДДВ
Платформа: PC/Mobile device Поврзување: Bluetooth 5.1 Капацитет на батерија на слушалки: 3,7V/25 mAh Капацитет на база за батерија: 3,7V/230 mAh Време на полнење на батерија за слушалки: 1h Време на полнење на база на батерија: 2h Трајност на батерија на слушалки: 4h Трајност на база за батерија: 12h Чувствителност: 90 db Импеданса: 32Ω ± 15%
803327

БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ MS EOS B700 TWS

1729 ден со ДДВ
Безжични TWS слушалки
Поврзување: Bluetooth/Опсег: 10 m
Кабел за полнење: USB Type C
Време на полнење на куќиште: 2 h
Време на полнење на слушалки: 1.5 h
Импеданса на звучник: 32Ω ± 15%
Осетливост на звучник: 90 ± 3dB
Издржливост на батерија: 5 h
801812

БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ SAMSUNG BUDS 2 FE SMR400 NZWAEUC БЕЛИ

6999 ден со ДДВ
Active Noise Cancellation за отворен тип Ambient Sound/Длабок бас Bluetooth v5.2 Компатибилен: Android, iOS Сензор за близина и за допир Капацитет на батерија: 60 mAh Траење на батерија до: 30 h Времетраење на разговор: 4/14 hr
803855

БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ SAMSUNG BUDS 2 SMR177NZWAEUG БЕЛИ

5390 ден со ДДВ
Android 7.0, 1.5GB Верзија Bluetooth: v5.2 Акцелерометар, сензор за сала, близина, допир, VPU (единица за подигнување глас) Времетраење на разговор: 3.5h Капацитет на батерија на база: 472 mAh Капацитет на батерија на слушалки: 61 mAh
803391

СЛУШАЛКИ MSI URBAN ПЛАВИ

599 ден со ДДВ
Bluetooth слушалки со микрофон
Bluetooth растојание: 10m
Време на работа: 3h
Време на полнење: 1.5h
Фреквенција: 20-20KHz
Контрола на звукот
Сила на звук: 105±3dB
24455

СЛУШАЛКИ MSI URBAN Р

599 ден со ДДВ
Bluetooth слушалки со микрофон
Bluetooth растојание: 10m
Време на работа: 3h
Време на полнење: 1.5h
Фреквенција: 20-20KHz
Контрола на звукот
Сила на звук: 105±3dB
24454