Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

ЧЕШМА BLANCO MIDA ХРОМ 2 ЦРЕВА

4889 ден со ДДВ
Материјал: Не р’ѓосувачки челик
Висока батерија наменета за поголеми
садопери за работа со поголеми садови.Со
2 црева
за висок притисок.
10673

ЧЕШМА БЛАНКО ЛИНУС ХРОМ СО 2 ЦРЕВА

13419 ден со ДДВ
Kласичен дизајн Висока и долга цевка за
полесна работа со поголеми садови
Батерија со 2црева-висок притисок
ПроизводителБланко-Германија Структура
хром

16591

ЧЕШМА СО ПРОТОЧЕН БОЈЛЕР ОL-008

1799 ден со ДДВ
Ниска потрошувачка
Влезен напон: 220 V
Номинална моќност: 3000 W
Притисок на вода: 0.04-0.5 Mpa
Tемпература на водата: 30°C до 60°C
Прекинувач за проток на вода
Eлектрична опрема против истекување
801712