Се прикажуваат сите 11 резултати

Прикажи 9 24 36

ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО ДУПЛО ADLER AD 6504

2079 ден со ДДВ
Вкупна моќност 2250W
Пречник на грејните плочи: 180mm
155mm
Моќност на поголема грејна плоча: 1500W
Моќност на помала грејна плоча: 750W
Контрола на температурата на термостатот
Прилагодување на температурата

ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО ДУПЛО ALFA PLAM СТУДИО 2

3990 ден со ДДВ
Моќност:2500W
Рингли: 1х185
1х145mm
Димензија 436х320х67mm
Тежина 5,3kg

ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО ДУПЛО MESKO MS 6509

1519 ден со ДДВ
Моќност 2000W Дијаметар на грејната плоча: 150 mm, 150mm Контрола на температурата на термостатот Прилагодувачи на температурата

ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО ЕДИНЕЧНО ADLER AD 6503

1239 ден со ДДВ
Моќност 1500W Дијаметар на грејната плоча: 185 mm Контрола на температурата на термостатот Прилагодувачи на температурата

ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО ЕДИНЕЧНО ALFA PLAM СТУДИО 1

2790 ден со ДДВ
Моќност:1200W
Рингла: 1х185mm
Димензија 240х320х67mm
Тежина 3,2kg

ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО ЕДИНЕЧНО MESKO MS 6508

899 ден со ДДВ
Моќност: 1000W
Голема рингла: 154cm Fi Контроли за топлина на ринглите
Пилот светлo

ИНДУКЦИСКО РЕШО CAMRY CR 6505

3699 ден со ДДВ
Моќност:1500W
Димензија на плочата:281x270mm,LCD дисплеј
Двонасочно прилагодување на моќноста: температура или моќност
Тајмер до 2 часа
За заштеда на енергија
Лесен за користење

ИНДУКЦИСКО РЕШО GORENJE ICE 2000 SP

3595 ден со ДДВ
Моќност: 2000W
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
Индукциска зона за готвење:1
Димензија на грејна зона:20cm
Димензии(ШxВxД): 29x4,5x36,5cm
Нето тежина на апаратот: 2,3kg
Бруто тежина на апаратот: 2,8kg

ИНДУКЦИСКО РЕШО ДУПЛО SEVERIN 1031

7990 ден со ДДВ
Моќност: 3400W
Две керамички површини за готвење (Fi 22 см) со автоматска детекција
Брзо загревање со рамномерна дистрибуција на топлина и минимална загуба на енергија
Заштедува енергија и лесно се чисти
Топлината се генерира директно во основата на тенџерето
а не на плочата за готвење
избегнувајќи горење на површината за готвење
Без изгорена храна на површината за готвење
Осветлен приказ
Диспјеј на допир
Температурен опсег од 60-240 ?C
до 10 степени на подесување
180 минутен тајмер со звучен сигнал и автоматско исклучување
Пилот светло
Димензии:59х35,5х4,8 см
Тежина: 4,4 кг

ИНДУКЦИСКО РЕШО ЕДИНЕЧНО SEVERIN 1071

3199 ден со ДДВ
Моќност 2000W Осветлен приказ Дисплеј на допир/Индикатор Температурен опсег 60-240 180 минутен тајмер/Звучен сигнал Автоматско исклучување