Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 24 36

АПАРАТ ЗА СУШЕЊЕ ОВОШЈЕ GORENJE FDК 24 DW

2890 ден со ДДВ
Моќност на грејачот: 380 W Дијаметар на садот: 310 mm Број на садови за сушење: 5 Максимална температура: 70 ˚C Автоматско исклучување LED дисплеј Kабел: 1.1 m

АПАРАТ ЗА СУШЕЊЕ ХРАНА МЕSКО МS 6657

2319 ден со ДДВ
Mоќност: 300 W Регулација на моќност: 2 нивоа Број на сита: 5 Дебелина на сито: 2 cm Дијаметар: 26,5cm Висина: 22,5cm Заштита од прегревање Брз и лесен начин за сушење:Печурки
Зеленчук
Овошје
Билки...