Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 9 24 36

АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО ILLY X7.1 ЦРВЕН

12300 ден со ДДВ
Напон: 230 V/Моќност: 1050 W Притисок на пумпа: 15 bar Резервоар за вода: 1.5L Користи iperEspresso Capsules Материјал на куќиште: поликарбонат Внатрешен термички блок: месинг Систем за автоматско чистење бигор

АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО ILLY Y3.2

7999 ден со ДДВ
Резервоар за вода: 750 ml Притисок: 19 бари Димензии: 10 x 29.8 x 25.4 cm Должина на кабелот: 99 cm Копче на допир: 2 копчиња за подготовка Резервоар за 7 потрошени капсули Прилагодлива платформа за чаши Метално тело со калено стакло

АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО KRUPS EA 810770

23599 ден со ДДВ
Моќност: 1450 W/Притисок: 15 bar Отстранлив резервоар за вода 1.7L Mелница: 260g/3 функции на мелење Приготвување на две кафиња истовремено Индикатор за: Вода/Кафе/Отпад/Чистење Прилагодување на јачина на вкус на кафе Функција за пареа/Подесување на висина

АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО KRUPS EA 810870

22680 ден со ДДВ
Моќност: 1450 W/Притисок: 15 bar Отстранлив резервоар за вода 1.7L Mелница: 260g/3 функции на мелење Приготвување на две кафиња истовремено Индикатор за: Вода/Кафе/Отпад/Чистење Прилагодување на јачина на вкус на кафе Функција за пареа/Подесување на висина

АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО LAVAZZA LM JOLIE LIME

6499 ден со ДДВ
Моќност: 1250W Притисок на пумпа: 10 bar Резервоар за вода: 0.6 L LED on/off индикатор Должина на кабел: 80 cm Време на подготовка: 25 sec Напон: 240 V Автоматско исклучување за 9мин

АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО MESKO MS 4403

7699 ден со ДДВ
Моќност: 850W Притисок на пумпа: 15 bar Резервоар за вода: 1.6 L Простор за загревање на чаши Интегрирана млазница за млеко-пена Контрола на пареата Tермо-блок систем за греење

АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО PHILIPS EP 1224/00

24479 ден со ДДВ
Моќност: 1500 W/Притисок: 15 bar Отстранлив резервоар за вода 1.8L Mелница: 275g/12 функции на мелење Приготвување на две кафиња истовремено Индикатор за: Вода/Кафе/Отпад/Чистење Вграден дисплеј/Функција на допир Функција за пареа/Број на температури:3

АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО PHILIPS EP 4321/50

33489 ден со ДДВ
Моќност: 1500 W/Притисок: 15 bar Отстранлив резервоар за вода 1.8L Mелница: 275g/12 функции на мелење Приготвување на две кафиња истовремено Индикатор за: Вода/Кафе/Отпад/Чистење Вграден дисплеј/Функција на допир Функција за пареа/Број на температури:3

КАФЕМАТ BOSCH TIS 30329 RW

31900 ден со ДДВ
Моќност: 1300W Отстранлив сад за вода: 1.4L Притисок на пумпа: 15 bar Капацитет: 2 шољи кафе Функција на допир: One Touch Автоматско чистење: Calc'nClean Материјал на мелница: Керамичка