Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 24 36

ЧЕТКА ЗА ИСПРАВАЊЕ КОСА CAMRY CR 2313

999 ден со ДДВ
Максимална моќност: 80 W Голем LCD дисплеј Ротирачки кабел: 360 °C Прекинувач: On-Off Автоматско исклучување по 1 час мирување Регулирање на температурата: 80-230 °C Пепорачани температури за користење

ЧЕТКА ФЕН ADLER AD 2013

959 ден со ДДВ
Моќност: 550W
3 температурни нивоа
2 четки со различна големина
Кабел кој може да се ротира за 360?
Кука за закачување

ЧЕТКА ФЕН ADLER AD 2022

1969 ден со ДДВ
Мултифункционална фен четка Максимална моќност: 1200W Подесување на температурата: 3 нивоа Заменливи четки како додатоци: 6 Ротирачки кабел за 360 °C Кука за закачување Гумирана рачка

ЧЕТКА ФЕН ADLER AD 2023

1099 ден со ДДВ
Четка со фен
Моќност: 1300W
Ладен восдух
Јонизатор
Tемператури:3
Брзини:3

ЧЕТКА ФЕН ADLER AD 203

958 ден со ДДВ
Моќност: 550W;
    3 температурни нивоа;
    2 четки со различна големина;
    Кабел кој може да се ротира за 360˚;
    Кука за закачување