Се прикажува 1–24 од 31 резултат

Прикажи 9 24 36

МАУС MSI FOCUS M111

439 ден со ДДВ
Глувче: Безжично
Сензор: Оптички
Резолуција DPI/CPI: 1600
Индикатор за батерија
Број на копчиња: 6
Scroll: 1

800258

МАУС MSI NEMESIS C100 GAMING

519 ден со ДДВ
Глувче: Жичано
Конектор: USB
Сензор: Оптички
Осветлување: RGB
Должина на кабел: 1.8m
Резолуција DPI/CPI: 3200
Број на копчиња: 6 + 1 scroll
800261

МАУС MS LOG M185

919 ден со ДДВ
Глувче: Безжично
Конектор: USB
Сензор: Оптички
Батерија: 1 x AA
Резолуција DPI: 1000 +
Конекција: WiFi 10m - 2.4 GHz
Број на копчиња: 3 + 1 2D scroll
24468

МАУС MS NEMESIS C335 GAMING

889 ден со ДДВ
MS NEMESIS C335 Глувче: Жичано
Конектор: USB
Сензор: Оптички
Осветлување: RGB
Должина на кабел: 1.7m
Резолуција DPI/CPI: 4800
Број на копчиња: 5 + 1 scroll
800705

МАУС MS NEMESIS C510 ЖИЧАН

1169 ден со ДДВ
Глувче: Жичано Конектор: USB Сензор: Оптички Должина на кабел: 1.8m Резолуција DPI/CPI: 8000 Осветлување: RGB + 7 бои Број на копчиња: 6 + 1 scroll
802081

МАУС MS NEMESIS M900 БЕЗЖИЧЕН

1990 ден со ДДВ
Глувче: Безжично Сензор: Оптички Интерфејс: USB Резолуција DPI/CPI: 1600 Број на копчиња: 7 + 1 scroll Програмабилни копчиња, RGB Должина на кабел: 1.6
803320

МАУС MSI FOCUS M110 БЕЗЖИЧЕН

419 ден со ДДВ
Глувче: Безжично
Конектор: USB
Сензор: Оптички
Поврзување: WiFi
Резолуција DPI/CPI: 1600
Број на копчиња: 6 + 1 scroll
800257

МАУС MSI FOCUS M300

699 ден со ДДВ
Глувче: Безжично
Конектор: WiFi
Домет: 8 m
Сензор: Оптички
Резолуција dpi: 1200
Полнење на батерија: USB
Број на копчиња: 3 + 1 scroll
800728

МАУС MSI IMPACT PRO GAMING

799 ден со ДДВ
Глувче: Жичано gaming
Конектор: USB
Сензор: Оптички
Софтвер за програмирање
Резолуција DPI/CPI: 500-4000
Број на копчиња: 7 + 1 scroll
25162

МАУС MSI KING БЕЖИЧЕН

479 ден со ДДВ
Глувче: Безжично
Конектор: WiFi
Сензор: Оптички
Фрекфенција: RF 2.4 GHz
Резолуција DPI/CPI: 1600
Број на копчиња: 5 + 1 scroll
24590

МАУС MSI NEMESIS C315 GAMING

399 ден со ДДВ
Глувче: Жичано
Конектор: USB
Сензор: Оптички
Должина на кабел: 1.8m
Резолуција DPI/CPI: 2400
Број на копчиња: 6 + 1 scroll
800262

МАУС MSI NEMESIS C340 GAMING

789 ден со ДДВ
Глувче: Жичано
Конектор: USB
Сензор: Оптички
Осветлување: RGB
Должина на плетен кабел: 1.7m
Резолуција DPI/CPI: 4000
Копчиња:6 програмабилни +1 scroll
800730

МАУС MSI NEMESIS C350 GAMING

539 ден со ДДВ
Глувче: Жичано
Конектор: USB
Сензор: Оптички
Кабел: Плетен
Должина на кабел: 1.5m
Резолуција DPI/CPI: 3200
Број на копчиња: 6 + 1 scroll
800731

МАУС MSI STINGER PRO GAMING

709 ден со ДДВ
Глувче: Жичано gaming
Конектор: USB
Сензор: Оптички
Должина на кабел: 1.8m
Осветлување: RGB
Резолуција DPI/CPI: 3200
Број на копчиња: 5 + 1 scroll
25163

МАУС MSI TRNSFORMER PRO GAMING

949 ден со ДДВ
Глувче: Жичано gaming
Конектор: USB
Сензор: Оптички
Должина на кабел: 1.8m
Осветлување: RGB 6 бои
Резолуција DPI/CPI: 7000
Број на копчиња: 6 + 1 scroll
24591

МАУС SL-6179-SRD SPEED LINK RETRACTABLE RED

369 ден со ДДВ
Глувче: Безжичен Notebook
Сензор: LED Оптички
Интерфејс: USB на извлекување
Резолуција DPI/CPI: 800
Број на копчиња: 3 + 1 scroll
Големина на датотеката: 89.0MB
Тип на софтвер: Драјвер
3625

МАУС SPEED LINK SL-6195-SSV RF PLATE

1149 ден со ДДВ
Глувче: Безжично
WiFi опсег: 2m
Сензор: LED Оптички
Интерфејс: USB
Батерија: 2 х ААА
Уред: Полнење на батерија
Резолуција DPI/CPI: 800
Број на копчиња: 3 + 1 scroll
3665

МАУС SPEED LINK SL-6370-SYW FORMULA LASER USB VISTA COMPATIBLE

1279 ден со ДДВ
Глувче: Жичано
Интерфејс: USB
Сензор: Ултра брз ласерски
Должина на кабел: 0.6m
Резолуција DPI/CPI: 1600
Број на копчиња: 2 + 1x 4D scroll
Преграда со магнетен држач за USB
3624

МАУС SPEED LINK SL-6395-SRD STYX GAMING

1439 ден со ДДВ
Глувче: Жичано gaming
Интерфејс: USB
Сензор: Ултра брз ласерски
Должина на кабел: 1.6m
Резолуција DPI/CPI: 22000
Број на копчиња: 7 + 1 scroll
Програмабилни копчиња: 3 +1 специјално
3639

МАУС X-TRIKE 0001

219 ден со ДДВ
Глувче: Жичано gaming
Конектор: USB 2.0
Сензор: Оптички
Должина на кабел: 1.5m
Осветлување: RGB 7 бои
Резолуција DPI/CPI: 3200
Број на копчиња: 6 + 1 scroll
Поддршка за ОС: Windows XP или понова


25989

МАУС X-TRIKE 0003 GM510

419 ден со ДДВ
Глувче: Жичано
Конектор: USB 2.0
Сензор: Оптички
Осветлување: RGB
Должина на кабел: 1.7m
Резолуција DPI/CPI: 4800
Број на копчиња: 7 + 1 scroll
Поддршка за ОС: Windows 7 или понова
25999

МАУС X-TRIKE 0004 GM310 ЖИЧАН

509 ден со ДДВ
Глувче: Жичано
Конектор: USB 2.0
Сензор: Sunplus 6651B
Осветлување: RGB 7 бои
Кабел со магнетски прстен: 1.6m
Резолуција DPI/CPI: 6400
Број на копчиња: 7 + 1 scroll
Поддршка: Windows XP или понови
26004

МАУС СЕТ СО ПОДЛОГА СЛ-6167-Б01 ТРЕАСУРЕ ИСЛАНД

739 ден со ДДВ
Глувче: Жичано-Проѕирна предна плоча
Дизајн: Пиратски,
Сензор: LED Оптички
Интерфејс: USB
Број на копчиња: 3 + 1 scroll
Подлога: со соодветен дизајн на глувчето
Мазна површина за својства на лизгање
3630

ПОДЛОГА ЗА ГЛУВЧЕ MS DOD MSI TERIS O300

549 ден со ДДВ
Подлога за глувче
Боја: црна
Материјал: силиконски гел
Димензии: 480 x 75 x 25 mm
Oблик кој го држи зглобот исправен

во положба без притисок.
800703