Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 24 36

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ BRUNO TECH WHITE

18990 ден со ДДВ
Големина на тркала: 21,6 см/8,5″ Дозволена тежина: 100 kg Максимална брзина: 25 km/h Досег/Растојание: 8,7 часа 25-40 km Тип на сопирање: Задна (диск сопирачка) Време на полнење: адаптер, 3-4 часа Капацитет на батеријата: 7,8 ah Моќност на моторот: 250W Апликација: „YOUFS“ PlayStory и AAP
802865

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ MS ENERGY E-ROMOBIL R10 BLACK GREY

38999 ден со ДДВ
Материјал-оквир: Алуминиум/Мотор: 350 W
Големина на тркала: предно 20″ - задно 16"
Опсег: 30 km/Максимал.брзина: 25-30 km/h
Батерија: 36V
10.2Ah/Полнење: 6-7 часа
Максимално оптоварување: 120 kg
Сопирачки: Предни и задни со диск
Светло: Предни и задни LED диоди
801098

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ MS ENERGY E20 DARK GREY

39999 ден со ДДВ
Мотор: 500/1000 W/LCD екран
Големина на тркала: 10″
Тип на рамка: Алуминиум
Опсег: 60-70 km/Брзина: 25 km/h
Батерија: 48V
17.5Ah/Полнење: 7-8 часа
Максимално оптоварување: 120 kg
Предна и задна рефлектирачка лента
800999

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ MS ENERGY E20 WHITE

39999 ден со ДДВ
Мотор: 500/1000 W/LCD екран Големина на тркала: 10″ Тип на рамка: Алуминиум Опсег: 60-70 km/Брзина: 25 km/h Батерија: 48V 17.5Ah/Полнење: 7-8 часа Максимално оптоварување: 120 kg Предна и задна рефлектирачка лента
800005

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ MS ENERGY E21 ПОРТОКАЛОВ

43999 ден со ДДВ
Мотор без четкици: 500/1000 W Големина на тркала: 10″ Тип на рамка: Алуминиум Опсег: 75-90 km/Макс.брзина: 35 km/h Батерија: 36V 20.8Ah/Полнење: 11 часа Максимално оптоварување: 120 kg Предна-задна диск кочница LCD екран/Рефлектирачка лента
801884

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ MS ENERGY E21 ЦРН

43999 ден со ДДВ
Мотор без четкици: 500/1000 W Големина на тркала: 10″ Тип на рамка: Алуминиум Опсег: 75-90 km/Макс.брзина: 35 km/h Батерија: 36V-20.8Ah/Полнење: 11 часа Максимално оптоварување: 120 kg Предна-задна кочница со дупли дискови LCD екран/Предно-Задно LED светло Рефлектирачка лента/IP54 Водоотпорност
802874