Се прикажуваат сите 8 резултати

Прикажи 9 24 36

ДОЗЕР БЛАНКО ЈАНО

1350 ден со ДДВ
Дозер за течен детергент
Хромиран
Лесно полнење
Отвор:ф35mm
Содржина:300ml

САДОПЕР BLANCO RONDO VAL F 535-45

3490 ден со ДДВ
Садопер од нерѓосувачки челик. Класично, вечно, убаво. Премиум квалитет 45 cm Елемент Димензии: 535 x 490 mm Длабочина на корито:180 mm

САДОПЕР BLANCO TIPO 45 S KOMPAKT 780Х500

3490 ден со ДДВ
Димензии: 780x500mm
Длабочина на корито:170mm
Посебен систем за цедење Функционален дизајн Комплет со сливник и полусифон Производител:Бланко-Германија
Структура: племенит челик природна доработка

САДОПЕР BLANKO NOVA 6 ГРАНИТ 615Х500

10900 ден со ДДВ
Елемент 60 cm INOX Изработен од племенит челик со природна доработка. Димензија 616 х 500 Длабочина на корито 190/130 mm

САДОПЕР BLANKO NOVA 6S ГРАНИТЕН 1000Х500

12190 ден со ДДВ
Димензии: 1000x500mm
Длабочина на корито:150/130mm
Посебен систем за цедење Функционален дизајн Комплет со сливник и полусифон Производител:Бланко-Германија
Структура:силгранит
Боја:антрацит,бела,јасмин,шампањ,алуметалик,тартуфо и кафе

САДОПЕР GORENJE KVEKM11 GRANIT

7990 ден со ДДВ
Димензии на мијалникот:ф 47cm Длабочина на коритото: 20 cm Автоматски сифон вклучен во комплетот

САДОПЕР LOBOD S 115 NADGRADEN

1599 ден со ДДВ
Корито:1
Одмаралиште:1
Дебелина на лим:0,4mm
Димензија:45x90cm
Материјал: Инокс

САДОПЕР БЛАНКО ТАМОС 45С

9775 ден со ДДВ
Ширина:78см
Длабина:18см
Kорито:1
Простор за вградување:45см
Функционален дизајн
Комплет со сливник и полусифон
Гранитен
Производител:Бланко-Германија