Се прикажуваат 1–24 од 34 резултати

Прикажи 9 24 36

БОЈЛЕР ARISTON PRO OR R-3 10L ВИСОКОМОНТАЖЕН

4699 ден со ДДВ
Капацитет: 10L Моќност: 1200 W/Напон: 230 V Време потребно за загревање: 29 min Максимална температура: 80 °C Дисперзија на топлина: 0.43 kWh/24h Максимален притисок: 8 bar Димензии: 360х254х360 mm

БОЈЛЕР ARISTON PRO P 80 VTS 1.8K КОМБИНИРАН ЛЕВ

8990 ден со ДДВ
Капацитет:80L Моќност:1800W Приклучок на левата страна Притисок:8 br Максимална температура:75?C Изолација:Полиуретанска Регулација на температура Димензии:75.8x45x48sm Тежина:24kg

БОЈЛЕР ARISTON PRO R50V 2K 50L

7190 ден со ДДВ
Капацитет: 50 l Моќност: 2 kw Емајлиран челичен резервоар со титаниум 16 bar Хидрауличен вентил до 8 бари Надворешен термостат Максимална температура 75 С Димензии (ВxШxД) 573x450x480 mm

БОЈЛЕР ARISTON PRO UR R-3 10L НИСКОМОНТАЖЕН

4899 ден со ДДВ
Капацитет: 10L Моќност: 1200 W/Напон: 230 V Време потребно за загревање: 29 min Максимална температура: 80 °C Дисперзија на топлина: 0.43 kWh/24h Максимален притисок: 8 bar Димензии: 360х254х360 mm

БОЈЛЕР ARISTON PRO1 R 100 V 2K

7699 ден со ДДВ
Капацитет: 100L/Моќност: 2КW Хидрауличен вентил: 8 бари Nanomix технологија/Магнезиумска анода Полиуретанска изолација CFC Free Емајлиран челичен резервоар со титаниум Надворешен термостат/Температура 75°C Димензии (ВxШxД) 91.3x45x48 cm

БОЈЛЕР ARISTON VELIS VLS ЕVО 80L ЕU

18990 ден со ДДВ
Капацитет: 80L Голем LCD дисплеј Моќност: 3KW/Греачи 2х 1.5KW Мултипозиционирање: Вертикално и хоризонтално Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари Температура: од 45 °C до 80 °C Загревање: 2ч и 56 минути Димензии (ВxШxД) 106.6x49x27 cm

БОЈЛЕР BOSCH ES 010 10L ВИСОКОМОНТАЖЕН

3990 ден со ДДВ
Волумен: 10 l Греач: 1500 kW Монтажа: Високо Димензии на бојлерот: 370х250х410 mm Изолација(mm):18 Заштита:Стакло-керамика Надворешен термостат

БОЈЛЕР DINAMO HIT 10L ВИСОКОМОНТАЖЕН

2990 ден со ДДВ
Волумен 10 lit. Работен притисок 0 (MPa) Максимална загревање 75 C Моќност 1500 W Напон 220 V Kазан: лим-поцинкуван Монтажа: Високо

БОЈЛЕР GORENJE OTG 80 SLSIM 80L

11290 ден со ДДВ
Тип на бојлер: Стандарден Капацитет: 80 l Моќност: 2000 W Казан: Челичен емајлиран лим Вид на грејач: Електричен Термостат: Надворешен

БОЈЛЕР GORENJE TEG 10 O ВИСОКОМОНТАЖЕН

4090 ден со ДДВ
Волумен: 9.9 L Број на грејачи: 1 Моќност: 2.000W Температурен опсег: 15-75 C Заштита од замрзнување Котелот: Пластика Термостат: Надворешен Димензии (ШxВxД): 31×45.4×26.5cm

БОЈЛЕР GORENJE TEG 10U НИСКОМОНТАЖЕН

4090 ден со ДДВ
Волумен: 9.9 L Број на грејачи: 1 Моќност: 2.000W Температурен опсег: 15-75 C Котелот: Пластика Термостат: Надворешен Димензии (ШxВxД): 31×45.4×26.5cm

БОЈЛЕР GORENJE TEG 5 O ВИСОКОМОНТАЖНО

3890 ден со ДДВ
Волумен: 5.7 L Број на грејачи: 1 Моќност: 2.000W Температурен опсег: 15-75 C Котелот: Пластика Термостат: Надворешен Димензии (ШxВxД): 25.6x39x21.3cm

БОЈЛЕР GORENJE TEG 5 U НИСКОМОНТАЖЕН

3890 ден со ДДВ
Волумен: 5.7 L Број на грејачи: 1 Моќност: 2.000W Температурен опсег: 15-75 C Котелот: Пластика Термостат: Надворешен Димензии (ШxВxД): 25.6x39x21.3cm

БОЈЛЕР GORENJE TG 50 N

7290 ден со ДДВ
Волумен: 47.5 L Работен притисок: 6 bar Моќност: 2.000W Број на грејачи: 1 Индикатор/Термометар Котелот: Емајлиран челик Димензии (ШxВxД): 450x561x461 mm

БОЈЛЕР GORENJE TG 80 N

8290 ден со ДДВ
Волумен: 76.1 L Работен притисок: 6 bar Моќност: 2.000W Број на грејачи: 1 Температурен опсег: 15-75 C Индикатор/Термометар Котелот: Емајлиран челик Димензии (ШxВxД): 454x766x461 mm

БОЈЛЕР GORENJE TGR 50 N

7490 ден со ДДВ
Волумен: 47.5 L Работен притисок: 6 bar Моќност: 2.000W Број на грејачи: 1 Температурен опсег: 15-75 C Индикатор/Термометар Котелот: Емајлиран челик Димензии (ШxВxД): 454x570x461 mm

БОЈЛЕР GORENJE TGR 80 N

8870 ден со ДДВ
Волумен: 76.1 L Работен притисок: 6 bar Моќност: 2.000W Број на грејачи: 1 Температурен опсег: 15-75 C Индикатор/Термометар Котелот: Емајлиран челик Димензии (ШxВxД): 454x775x461 mm

БОЈЛЕР GORENJE TGRH 80

9290 ден со ДДВ
Волумен: 76.1 L Работен притисок: 6 bar Моќност: 2.000W Број на грејачи: 1 Температурен опсег: 15-75 C Индикатор/Термометар Котелот: Емајлиран челик Димензии (ШxВxД): 454x775x461 mm

БОЈЛЕР GORENJE TGRK 80 LNG

11390 ден со ДДВ
Волумен: 71.3 L Работен притисок: 6 bar Моќност: 2.000W Број на грејачи: 1 Температурен опсег: 85 C Индикатор/Термометар Котелот: Емајлиран челик Димензии (ШxВxД): 454x790x461 mm

БОЈЛЕР GORENJE TGRK 80 RNG

11390 ден со ДДВ
Волумен: 71.3 L Работен притисок: 6 bar Моќност: 2.000W Број на грејачи: 1 Температурен опсег: 85 C Индикатор/Термометар Котелот: Емајлиран челик Димензии (ШxВxД): 454x790x461 mm

БОЈЛЕР LEOV 10L ВИСОКОМОНТАЖЕН

3790 ден со ДДВ
Капацитет: 10 L Монтажа: Високо Моќност на грејач: 1500W Термостат: надворешен Kазан: челичен лим Надворешна обвивка: ABS Изолација: Полистиренска Резервоар: Заштитен со титаниумска емајл

БОЈЛЕР LEOV 10L НИСКОМОНТАЖЕН

3790 ден со ДДВ
Капацитет: 10 L Монтажа: Нисоко Моќност на грејач: 1500W Термостат: надворешен Kазан: челичен лим Надворешна обвивка: ABS Изолација: Полистиренска Резервоар: Заштитен со титаниумска емајл

БОЈЛЕР LEOV 50L СО РЕГУЛАЦИЈА

6290 ден со ДДВ
Волумен: 50 L Температурен опсег: 80 º C Надворешен термостат Приказ на температура Индикаторско светло Котелот: Емајлиран челик Mg заштитна анода

БОЈЛЕР LEOV 80L СО РЕГУЛАЦИЈА

6790 ден со ДДВ
Волумен: 80 L Број на грејачи: 1 2000W Температурен опсег: 80 º C Приказ на температура Индикаторско светло Котелот: Емајлиран челик