Се прикажуваат сите 11 резултати

Прикажи 9 24 36

ДЕТСКИ ТРОТИНЕТ RAPID

1599 ден со ДДВ
Број на силиконски тркала: 3
Предни тркала: 2/Задно тркало: 1
RGB LED осветлување на тркалата
Рачка со прилагодлива висина до 70 cm
Изработен од квалитетна пластика,
метал и алуминиумска рамка
Максимално оптоварување до 30 kg
Возраст: 5+ години
801699

ДЕТСКИ ТРОТИНЕТ RAPID GREEN-BLACK

1699 ден со ДДВ
Број на силиконски тркала: 3
Предни тркала: 2/Задно тркало: 1
RGB LED осветлување на тркалата
Рачка со прилагодлива висина до 70 cm
Изработен од квалитетна пластика,
метал и алуминиумска рамка
Предно копче за преклопување на рачка
Максимално оптоварување до 30 kg
Возраст: 5+ години
801700

ДЕТСКИ ТРОТИНЕТ RAPID JSC815 25262

1590 ден со ДДВ
Број на силиконски тркала: 3 Предни тркала: 2/Задно тркало: 1 LED осветлување на тркалата + музика Рачка со прилагодлива висина до 70 cm Изработен од квалитетна пластика, метал и алуминиумска рамка Максимално оптоварување до 30 kg Возраст: 5+ години
802878

ДЕТСКИ ТРОТИНЕТ RAPID PINK-BLUE

1199 ден со ДДВ
Број на силиконски тркала: 3
Предни тркала: 2/Задно тркало: 1
RGB LED осветлување на тркалата
Рачка со прилагодлива висина до 70 cm
Изработен од квалитетна пластика,
метал и алуминиумска рамка
Максимално оптоварување до 30 kg
Возраст: 5+ години
801698

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ MS ENERGY E-ROMOBIL R10 BLACK GREY

Original price was: 42859 ден.Current price is: 38999 ден. со ДДВ
Материјал-оквир: Алуминиум/Мотор: 350 W
Големина на тркала: предно 20″ - задно 16"
Опсег: 30 km/Максимал.брзина: 25-30 km/h
Батерија: 36V
10.2Ah/Полнење: 6-7 часа
Максимално оптоварување: 120 kg
Сопирачки: Предни и задни со диск
Светло: Предни и задни LED диоди
801098

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ MS ENERGY E20 DARK GREY

Original price was: 49990 ден.Current price is: 39999 ден. со ДДВ
Мотор: 500/1000 W/LCD екран
Големина на тркала: 10″
Тип на рамка: Алуминиум
Опсег: 60-70 km/Брзина: 25 km/h
Батерија: 48V
17.5Ah/Полнење: 7-8 часа
Максимално оптоварување: 120 kg
Предна и задна рефлектирачка лента
800999

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ MS ENERGY E20 WHITE

Original price was: 49999 ден.Current price is: 39999 ден. со ДДВ
Мотор: 500/1000 W/LCD екран Големина на тркала: 10″ Тип на рамка: Алуминиум Опсег: 60-70 km/Брзина: 25 km/h Батерија: 48V 17.5Ah/Полнење: 7-8 часа Максимално оптоварување: 120 kg Предна и задна рефлектирачка лента
800005

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ MS ENERGY E21 ПОРТОКАЛОВ

Original price was: 57299 ден.Current price is: 43999 ден. со ДДВ
Мотор без четкици: 500/1000 W Големина на тркала: 10″ Тип на рамка: Алуминиум Опсег: 75-90 km/Макс.брзина: 25 km/h Батерија: 36V 20.8Ah/Полнење: 11 часа Максимално оптоварување: 120 kg Предна-задна диск кочница LCD екран/Рефлектирачка лента
801884

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ MS ENERGY E21 ЦРН

Original price was: 57299 ден.Current price is: 43999 ден. со ДДВ
Мотор без четкици: 500/1000 W Големина на тркала: 10″ Тип на рамка: Алуминиум Опсег: 75-90 km/Макс.брзина: 25 km/h Батерија: 36V-20.8Ah/Полнење: 11 часа Максимално оптоварување: 120 kg Предна-задна кочница со дупли дискови LCD екран/Предно-Задно LED светло Рефлектирачка лента/IP54 Водоотпорност
802874