Се прикажуваат 1–24 од 28 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДНА ПЛОТНА BEKO HII 64400 MT

Original price was: 17999 ден.Current price is: 14999 ден. со ДДВ
Стаклокерамичка плотна: 7200 W Индукциски грејни зони: 4 Број на степени на готвење: 9 Вид на дисплеј: Контрола на допир/Tајмер Индикатор за преостаната топлина/Заштита од прелевање/Автоматско исклучување Димензии (ШxВxД): 58 x 5.2 x 51 cm
801182

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HDMC 32400 TX

8999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Алуминиумска рамка
Моќност: 3000W/Нивоа на моќност: 9
Грејни зони:140mm-1200W/180mm-1800W
Тајмер/Автоматско исклучување
Child Lock: заштита за деца
Димензии (ШхВхД): 30 x 3.5 x 51 cm
7978

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 63401 T

13999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Моќност: 5700W/Нивоа на моќност: 9 Грејни зони: 3+1 Kонтрола на допир со сензор Тајмер/Автоматско исклучување Child Lock: заштита за деца Димензии (ШхВхД): 60 x 3.7 x 51 cm
800933

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64401

Original price was: 12599 ден.Current price is: 11599 ден. со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4/Рамка: INOX Сензор/Индикатор Дигитален дисплеј Автоматско исклучување Заштита од прегревање/деца Димензии: 60cm
2019

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64401 1X

Original price was: 12499 ден.Current price is: 11999 ден. со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4/Рамка: INOX Сензор/Индикатор Дигитален дисплеј Автоматско исклучување Заштита од прегревање/деца Димензии: 60cm
1826

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64402 X

Original price was: 13499 ден.Current price is: 11999 ден. со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4/Рамка: INOX Сензор/Индикатор Дигитален дисплеј Автоматско исклучување Заштита од прегревање/деца Димензии: 60cm
14507

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64502 T

15999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони:4+1 Сензор команди SLIDER Автоматско исклучување Индикатор за топлина ChildLock заштита за деца
24521

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HII 64400 AT

Original price was: 16329 ден.Current price is: 14599 ден. со ДДВ
Индукциска стаклокерамичка плотна Вкупна моќност: 7200 W Број на нивоа за готвење: 9 Грејни зони: 4/Експрес: 2 Автоматско исклучување/Индикатор Заштита од прелевање Димензии (ШхВхД): 600х55х510 mm


21901

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HILM64120S

Original price was: 14449 ден.Current price is: 13499 ден. со ДДВ
Вкупна моќност: 2900 W
Плински горилници: 2
Интегрирано палење
Eлектрични грејни зони: 2
Број на степени на готвење: 6
Заштита од истекување на плин
Димензии (ШxВxД): 60 x 4.6 x 53 cm
22377

ВГРАДНА ПЛОЧА CANDY CDH30

7999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна: 3 kW Контрола на допир Индикатор за преостаната топлина Cтепени на регулација 9 нивоа Автоматско безбедносно исклучување Заклучување за деца/Тајмер - 120 мин. Димензии: 288 x 520 x 55 mm
803022

ВГРАДНА ПЛОЧА CANDY CH 64 FC

11649 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Моќност: 6.600W
4 грејни зони/Рамка Инокс
Димензии(ШxВxД): 592x500x522mm
Заклучување заштита од деца
Напон наизменична: 220-240 V
Голема зона за готвење брзина: 2300W
25026

ВГРАДНА ПЛОЧА FAVORIT D2 DOMINO

6999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Контрола на допир Грејни зони: 2 Заклучување заштита за деца Димензии (ШхВхД): 29 x 47,5 x 51 cm
803955

ВГРАДНА ПЛОЧА GORENJE ECT 322 BSC

11990 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Моќност: 2.900W
Закосен раб од предната страна
Заклучување заштита од деца
Сигнализација на преостаната топлина
Грејни зони: 1 дупла/1 единечни
Димензии(ШxВxД): 300x50x520mm
21840

ВГРАДНА ПЛОЧА GORENJE ECT 322 WCSC

12999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плота Закосен раб од предна страна Контрола на допир (TouchControl) Тајмер/Stop&Go (Пауза) Сигнали за топлина/Заштита од деца Димензии(ШxВxД): 30×5.1×52 cm Приклучна моќ: 2.900 W
800058

ВГРАДНА ПЛОЧА GORENJE ECT 643 BX

13499 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Иноксна рамка Моќност: 7.000W 4 грејни зони/2 дупли,2 единечни Тајмер/Stp-Go Сигнализација на преостаната топлина Димензии(ШxВxД): 600x54x525mm
22070

ВГРАДНА ПЛОЧА GORENJE ECT 643 SYB

17490 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Брусен раб на плочата
Моќност: 7.000W
4 грејни зони/2 дупли,2 единечни
Тајмер/Stp-Go
Сигнализација на преостаната топлина
Димензии(ШxВxД): 595x54x520mm
23692

ВГРАДНА ПЛОЧА GORENJE ECT 646 BCSC

13999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Закосен раб на плочата Моќност: 7.100W 4 грејни зони/тродупла дупли,2 единечни Тајмер/Stp-Go Сигнализација на преостаната топлина Димензии(ШxВxД): 600x54x520mm

25377

ВГРАДНА ПЛОЧА GORENJE ECT 648 ORA B

21590 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Брусен раб на плочата
Моќност: 6.900W
4 грејни зони
Тајмер/Stp-Go
Сигнализација на преостаната топлина
Димензии(ШxВxД): 600x54x520mm
22160

ВГРАДНА ПЛОЧА GORENJE ECT643BCSC

12599 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Закосен раб од предната страна Моќност: 7.000 W Грејни зони:4/Дупли:2/Единечни:2 Контрола на допир/Тајмер/Stp-Go Заклучување за заштита од деца Димензии(ШxВxД): 600 x 54 x 520 mm

ВГРАДНА ПЛОЧА GORENJEIT 640 BSC INDUKCISKA

15990 ден со ДДВ
4 индукциски зони за готвење
Брусен раб на плочата
Број на PowerBoost функции: 1
Нивоа на моќност: 4
Приклучна моќ: 7.2 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Димензии(ШxВxД): 595x58x520mm
25028

ВГРАДНА ПЛОЧА RGLUX RG 300

5809 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна: 30 cm
Вкупна моќност: 3 kW
Грејни зони: 2
Контрола на допир: Touch Control
Заштита од деца: Child Lock
Тајмер
Pause & Play
Кабел за напојување со должина: 1m
800907

ВГРАДНА ПЛОЧА RGLUX RG 600

9799 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Контрола на допир
Степени на моќност: 10
Child Lock/Тајмер/Pause & Play
Вкупна моќност: 6KW
Димензија: 60x60 cm
Кабел за напојување: 1m
802254

ВГРАДНА ПЛОЧА SAMSUNG C61R2AAST/BOL

18999 ден со ДДВ
Стакло керамичка плотна
Заоблена INOX рамка
LED Дисплеј-On/Off функција
Грејни зони: 4
Заштита за деца – Child Lock
Вкупна моќност 6.0kW
Димензии 575x505x52.6 mm
800410

ВГРАДНА ПЛОЧА SAMSUNG C61R2CAST/BOL

19499 ден со ДДВ
Стакло керамичка плотна: 7.0kW Степени на моќност: 9/Тајмер Заоблена INOX рамка LED Дисплеј/Контрола на допир Поединечни плотни:2/Дупла:1/Овална:1 Заштита за деца/При висока температура Димензии (ШхВхД): 575 x 55 x 505 mm
26196