Се прикажуваат 1–24 од 25 резултати

Прикажи 9 24 36

АСПИРАТОР BEKO CTB 6407 X

5199 ден со ДДВ
60 cm телескопски модел 375 m3/h вмукувачка моќ 3 нивоа на моќност Алуминиумски филтри Ниво на бучава:49-57-63 dB INOX

АСПИРАТОР BEKO HNT 61310X

6499 ден со ДДВ
Број на мотори: 2 Тип на осветлување: LED 2x3W Број на алуминиумски филтри: 2 Број на степени на вентилаторот: 3 Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 60 x 18 x 30.5 cm Проток на воздух при издувно функционирање: 483 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE BHI 611 ES-ЦЕЛОСНО ВГРАДЕН

6290 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Тип на осветлување: LED Број на степени на вентилаторот: 3 Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 534 x 208 x 300 mm Проток на воздух при издувно функционирање: 370 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE BHP623E13X

8590 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Тип на осветлување: LED Број на филтри: 2 Број на степени на вентилаторот: 3 Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 600 x 310 x 305 mm Проток на воздух при издувно функционирање: 639 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE DF6116E

5990 ден со ДДВ
Број на мотори: 2 Филтри: Алуминиум/Активен јаглен Број на филтри: 2 Број на степени: 3 Бучаност: 71 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 66x39x25 cm Проток на воздух при издув: 550 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE DК63CLI

12595 ден со ДДВ
Приклучна моќ: 290 W Број на мотори: 1 Број на степени на вентилаторот: 3 Пречник на одводното црево: 15 cm Димензии (ШxВxД): 60 × 28 × 50 cm Максимален проток на воздух при издув: 770 m³/h LED осветлување/Куќиште алуминиум/Отстранлив филтер

АСПИРАТОР GORENJE DТ6SY2W

16949 ден со ДДВ
Механичко управување Халогенско осветлување: 2 x 20 W Број на степени на вентилаторот: 3 Пречник на одводното црево: 15 cm Број на филтри: 2 Јачина на моторот: 200 W Димензии: 60 x 43

АСПИРАТОР GORENJE TH60Е3B

5490 ден со ДДВ
Материјал на куќиште: Алуминиум и стакло Број на мотори: 1 Број на степени на вентилаторот: 3 Тип на осветлување: LED Димензии(ШxВxД): 600 x 170 x 306 mm Проток на воздух при издувно функционирање: 350 m3,/h

АСПИРАТОР GORENJE TH60Е3W

5290 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Филтри: Алуминиум/Активен јаглен Број на филтри: 2 Број на степени: 3 Бучаност: 67 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 66.2x24.5x37 cm Проток на воздух при издув: 350 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE TH60Е3X

5390 ден со ДДВ
Материјал на куќиште: Алуминиум и стакло Број на мотори: 1 Број на степени на вентилаторот: 3 Тип на осветлување: LED Димензии(ШxВxД): 600 x 170 x 306 mm Проток на воздух при издувно функционирање: 350 m3,/h

АСПИРАТОР GORENJE WHC63CLI

14990 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Асинхрон мотор со кондензатор Број на филтри: 2 Број на степени: 3 Проток на воздух при издув: 650 m³/h Максимална бучавост: 70 dB(A)re1pW Димензии (ШxВxД): 60 × 25 × 50 cm

АСПИРАТОР GORENJE WHI 641E6HGW

14995 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Филтри: Алуминиум/Активен јаглен Број на филтри: 2 Број на степени: 3 Бучаност: 63 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 60x38x33.5 cm Проток на воздух при издув: 608 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE WHT6SYB

17990 ден со ДДВ
Приклучна моќ: 266 W Степени на вентилирање: 3 Број на мотори: 1 Број на алуминиумски филтери: 2 Лед осветлување: 2 x 6 W Проток на воздух при издув: 650 m3/h Димензии (ШхВхД): 598×42×456 mm

АСПИРАТОР GORENJE WHU629ES/S

3590 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Филтри: Активен јаглен Број на филтри: 1 Број на степени: 3 Бучаност: 64 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 59.6x12.5x46.8 cm Проток на воздух при издув: 200 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE WHU629EW/S

3590 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Филтри: Активен јаглен Број на филтри: 1 Број на степени: 3 Бучаност: 64 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 59.6x12.5x46.8 cm Проток на воздух при издув: 200 m³/h

АСПИРАТОР RG LUX RG 401 CRN

2490 ден со ДДВ

Телескопски аспиратор: RGLUX
Модел: RG401 Црн
Мотори: 2
Вентилатори: 2
Бучност: 55db
Број на степени на вентилаторот: 3
Тип на осветлување: LED
Дијаметар: 120mm
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 550m/3h
Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена

АСПИРАТОР RG LUX RG 401 INOX

2490 ден со ДДВ

Телескопски аспиратор: RGLUX
Модел: RG401 Инокс
Мотори: 2
Вентилатори: 2
Бучност: 55db
Број на степени на вентилаторот: 3
Тип на осветлување: LED
Дијаметар: 120mm
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 550m/3h
Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена

АСПИРАТОР ЗА ВО КУПАТИЛО AIRCOL 120ММ

650 ден со ДДВ
Проток: 95 m³ / h - 280 m³ / h Дијаметар на цевката 10 cm Моќ: 8 W Ниво на бучава: 26,5 dB Фреквенција на ротација: 2400 вртежи во минута Номинален напон: 230/50 V / Hz

АСПИРАТОР МАX АNG 600 BLACK

6999 ден со ДДВ
Мотор: 270W двојно-турбински заштитен хипер мотор
Механичка контролна табла со 3 брзини
On/ Off пилот сијаличка
2 х 50W лампи
Капацитет: 903 m3/h
Притисок: 420 Pa
Ниво на шум: 62 dBA
Можност да се користи со филтри за активен јаглен: 2

АСПИРАТОР МАX АNG 600 Е

6990 ден со ДДВ
Мотор: 270W двојно-турбински заштитен хипер мотор
Механичка контролна табла со 3 брзини
On/ Off пилот сијаличка
2 х 50W лампи
Капацитет: 903 m3/h
Притисок: 420 Pa
Ниво на шум: 62 dBA
Можност да се користи со филтри за активен јаглен: 2
Ширина: 60cm
Материјал: нерѓосувачки челик во комбинација со стакло
ГРАТИС 90см прозирно стакло

АСПИРАТОР МАX МIRАGЕ 9 S 900

7995 ден со ДДВ
Мотор: 270W двојно-турбински заштитен хипер мотор
Електронска контролна табла со 3 брзини
On/ Off пилот сијаличка
2 х 50W халогени лампи
Капацитет: 903 m3/h
Притисок: 420 Pa
Ниво на шум: 62 dBA
Можност да се користи со филтри за активен јаглен: 2
Ширина: 90cm
Материјал: нерѓосувачки челик во комбинација со закосено стакло нагоре
Опција: без стакло

АСПИРАТОР САМОСТОЕН MAX CKP 60-I

3990 ден со ДДВ
Самостоен аспиратор: MAX 60 cm Број на степени на вентилаторот: 3 Тип на осветлување: LED Проток на воздух при издув: 400m/3h Алуминиумски филтер за маснотии: 2 Куќиште : Инокс Мотори: 1

ВГРАДЕН АСПИРАТОР НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ MAX CHS 602-B

2790 ден со ДДВ
Телескопски аспиратор: MAX 60 cm Мотори: 2 Вентилатори: 2 Тип на осветлување: LED Алуминиумски филтер за маснотии: 2 Број на степени на вентилаторот: 3 Проток на воздух при издув: 460m/3h

ВГРАДЕН АСПИРАТОР НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ MAX CHS 602-I

2790 ден со ДДВ
Телескопски аспиратор: MAX 60 cm Мотори: 2 Вентилатори: 2 Тип на осветлување: LED Алуминиумски филтер за маснотии: 2 Број на степени на вентилаторот: 3 Проток на воздух при издув: 460m/3h