Се прикажува 1–24 од 201 резултат

Прикажи 9 24 36

МЕТАЛЕН РАФТ 1180 DRUMY ЦРНА 1800X900X400 5X130КГ МЕТАЛ/МЕТАЛ

4590 ден со ДДВ
Димензии: 180x90x40cm Број на полици: 5x130kg Боја: Црна Материјал: Метал-Метал Монтажа: Жлебови

МЕТАЛЕН РАФТ 1192 МAX ECO 1700X750X300 5X75КГ МЕТАЛ/МЕТАЛ

2390 ден со ДДВ
Димензии: 170x75x30cm Број на полици: 5x75kg Боја: Бела Материјал: Метал-Метал Монтажа: Шрафови

МЕТАЛЕН РАФТ 1198 MAX FUTUR 2130X900X450 5X175KG ГАЛВАНИЗИРАН

3190 ден со ДДВ
Димензии: 213x90x45cm Број на полици: 5x175kg Боја: Галванзирана Материјал: Метал-Медијапан Монтажа: Жлебови

МЕТАЛЕН РАФТ MAX FUTUR PLUS 180Х120Х45 5Х250KG

4490 ден со ДДВ
Димензии: 180x120x45cm Број на полици: 5x250kg Боја: Галванизирана Материјал: Метал-Медијапан Монтажа: Жлебови

МЕТАЛЕН РАФТ MAX EKO 1800Х750Х300 6Х75KG

2790 ден со ДДВ
Димензии: 180x75x30cm Број на полици: 6x75kg Боја: Бела Материјал: Метал Монтажа: Жлебови

МЕТАЛЕН РАФТ MAX DRUMI 1800Х1000Х400 5Х100KG

4490 ден со ДДВ
Димензии: 180x100x40cm Број на полици: 5x100kg Боја: Бела Материјал: Метал Монтажа: Жлебови

МЕТАЛЕН РАФТ MAX FUTUR 1800Х900Х400 5Х200KG

2990 ден со ДДВ
Висина: 180cm Ширина: 90cm Длабочина: 40cm Број на полици: 5 Носивост по полица: 200kg Вкупна носивост: 1000kg Боја: Сива Материјал: Метал-Медијапан Монтажа: Жлебови

МЕТАЛЕН РАФТ MAX FUTUR 1800Х900Х450 5Х200KG

2990 ден со ДДВ
Димензии: 180x90x45cm Број на полици: 5x200kg Боја: Галванизирана Материјал: Метал-Медијапан Монтажа: Жлебови

МЕТАЛЕН РАФТ MAX FUTUR XXL 1800Х1500Х600 4Х220KG

7190 ден со ДДВ
Димензии: 180x150x60cm Број на полици: 4x220kg Боја: Сино-портокалова Материјал: Метал-Медијапан Монтажа: Жлебови

МЕТАЛЕН РАФТ MAX FUTUR PLUS 2130Х1200Х450 5Х250KG

5290 ден со ДДВ
Димензии: 213x120x45cm Број на полици: 5x250kg Боја: Галванизирана Материјал: Метал-Медијапан Монтажа: Жлебови

МЕТАЛЕН РАФТ MAX PIKSI 150Х75Х30 4Х50KG

1590 ден со ДДВ
Димензии: 150x75x30cm Број на полици: 4x50kg Боја: Галванизирана Материјал: Метал Монтажа: Жлебови

МЕТАЛЕН РАФТ MAX FUTUR PLUS 213Х120Х60 5Х250KG

5490 ден со ДДВ
Димензии: 213x120x60cm Број на полици: 5x250kg Боја: Галванизирана Материјал: Метал-Медијапан Монтажа: Жлебови

FLUO KOMPAKT 12W HYS-12W-2700K-E14 220-240V SPIRALA

170 ден со ДДВ
Тип Е14
Моќност W12
Просечна живот (ч)8000
Светлосен флукс (LM)725
Приказ Индекс (Ra)80
Боја Темп. (K)2700
Outbox Големина (см)53x31.6x14.7

FLUO KOMPAKT 15W HSC SPIRALA HUNDAI

180 ден со ДДВ
Тип Е14
Моќност W15
Просечна живот (ч)8000
Светлосен флукс (LM)830
Приказ Индекс (Ra)80
Боја Темп. (K)6400
Outbox Големина (см)58x34.5x17,,

FLUO KOMPAKT 15W HYC SPIRALA HUNDAI

180 ден со ДДВ
Тип Е14
Моќност W15
Просечна живот (ч)8000
Светлосен флукс (LM)830
Приказ Индекс (Ra)80
Боја Темп. (K)2700
Outbox Големина (см)58x34.5x17

ДВОЕН Т РАЗДЕЛНИК CML6338-1 16A250V

120 ден со ДДВ
Двоен разделник
Број на гнезда:2
Максимално оптеретување:16A/3500W
Напон:250v
Боја:бела