logo
КОИ СМЕ

Неколку збора за нас

АгроТехнА е основана на 16.11.1990 година. Компанијата бележи стабилен и конзистентен развој. Во Македонија таа претставува една од водечките компании за продажба на бела техника, акустика, апарати за домаќинство, велосипеди, мотори, алати за домашна и полупрофесионална употреба, мебел и се друго што е потребно за уредување на еден дом.
Во 2022 малопродажбата ја ребрендираме во:

Неколку интересни факти

Ова се само дел од бројките со кои би можеле да се пофалиме.
34

Година на пазарот

АгроТехнА е основана на 16 Ноември далечната 1990г.

30

Продажни простори

Како и 3 засебни сопствени продавници.

2800

М² магацински простор

Од кој се дистрибуираат производи на 1480 компании.

АгроТехнА е ексклузивен увозник и дилер на повеќе познати брендови во Македонија како Severin - Германија, Gorenje - Словенија, BLIST-Србија, Adler/Camry/Mesko - Полска и други.

Компанијата е сопственик на брендот MAX

Производите кои го носат името на овој бренд се организирани во неколку производни и продажни групи: maX air – аспиратори, maX air con – клима уреди, вентилатори, овлажнувачи на воздух, maX clean – правосмукалки, чистачи на пареа, maX cook – мини шпорети, решоа, микробранови печки (вградени и самостојни), електрични бокали и ѓезвиња maX juicy – цедалки, соковници, maX mix – блендери, миксери, maХ bike – велосипеди, мотори, maХ outdoor – надворешна опрема, maХ heat – грејни тела, maХ beautiful – апарати за нега.

Станете дел од нашето семејство

АгроТехнА во моментов брои околу 50 вработени, има 3 сопствени продавници и 30 изложбено-продажни простори кои се дел од најголемите супер маркети во Македонија. АгроТехнА се стреми кон проширување на човечките ресурси во компанијата. За тие да функционираат беспрекорно ефективно и ефикасно, оваа компанија се стреми кон создавање на поволни услови за работа во новоизградените или обновени простории.