Се прикажува 21 резултат

Прикажи 9 24 36

АПАРАТ ЗА НЕГА НА ПЕТИ ADLER AD 2155

799 ден со ДДВ
Измазнување на кожата Вртежи: 30 sec Моќност: 2W Mенливи глави: 4 Ризик од повреда: Не Ергономски облик Напојување: 3xLR03

ЕЛЕКТРИЧНА ЧЕТКА ЗА ЗАБИ CAMRY CR 2158

359 ден со ДДВ
Брзина: 22.000 вртежи во минута
Напојување: 1LR03 батерија (AAA)
Вклучени 2 (две) дополнителни четки
Одлична за патување
бидејки има капак
Елегантен изглед

ЕЛЕКТРИЧНА ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ORAL B PRО 700 SENSI ULTRATIN

2399 ден со ДДВ

Заоблената глава на четката за заби осцилира,
ротира и пулсира за да разбие 100
Избелувајте ги забите од 1-та употреба,
со отстранување на дамки
Сензор за притисок
Дневно чистење и нега на непцата
Ви помага да ги миете забите подолго
со вградениот 2-минутен тајмер
Изберете Oral-B најмногу го користат
и самите стоматолози во светот

ЕЛЕКТРИЧНА ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ORAL B POWER CROSS ACTION

1499 ден со ДДВ

Заоблената глава на четката за заби осцилира,
ротира и пулсира за да разбие 100
Избелувајте ги забите од 1-та употреба,
со отстранување на дамки
Сензор на притисок
Мала округла глава со Cross Action рефил (2D технологија)
Препорачано за деца над 3 години
Дневно чистење и нега на непцата
Ви помага да ги миете забите подолго
со вградениот 2-минутен тајмер
Изберете Oral-B најмногу го користат
и самите стоматолози во светот

ЕЛЕКТРИЧНА ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ORAL B POWER D100 CARS CLS

1499 ден со ДДВ
Заоблената глава на четката за заби осцилира,
ротира и пулсира за да разбие 100
Избелувајте ги забите од 1-та употреба,
со отстранување на дамки
Сензор на притисок
Dizney Magic Tamier апликација
Dizney стикери за четка
Мала округла глава со ултра меки влакна (2D технологија)
Препорачано за деца над 3 години
Дневно чистење и нега на непцата
Ви помага да ги миете забите подолго
со вградениот 2-минутен тајмер
Изберете Oral-B најмногу го користат
и самите стоматолози во светот

ЕЛЕКТРИЧНА ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ORAL B POWER D100 FROZEN CLS

1499 ден со ДДВ
Заоблената глава на четката за заби осцилира,
ротира и пулсира за да разбие 100
Избелувајте ги забите од 1-та употреба,
со отстранување на дамки
Сензор на притисок
Dizney Magic Tamier апликација
Dizney стикери за четка
Мала округла глава со ултра меки влакна (2D технологија)
Препорачано за деца над 3 години
Дневно чистење и нега на непцата
Ви помага да ги миете забите подолго
со вградениот 2-минутен тајмер
Изберете Oral-B најмногу го користат
и самите стоматолози во светот

ЕЛЕКТРИЧНА ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ORAL B POWER D100 STAR WARS CLS

1499 ден со ДДВ
Заоблената глава на четката за заби осцилира,
ротира и пулсира за да разбие 100
Избелувајте ги забите од 1-та употреба,
со отстранување на дамки
Сензор на притисок
Dizney Magic Tamier апликација
Dizney стикери за четка
Мала округла глава со ултра меки влакна (2D технологија)
Препорачано за деца над 3 години
Дневно чистење и нега на непцата
Ви помага да ги миете забите подолго
со вградениот 2-минутен тајмер
Изберете Oral-B најмногу го користат
и самите стоматолози во светот

ЕЛЕКТРИЧНА ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ORAL B POWER D100 TOY STORY CLS

1499 ден со ДДВ
Заоблената глава на четката за заби осцилира,
ротира и пулсира за да разбие 100
Избелувајте ги забите од 1-та употреба,
со отстранување на дамки
Сензор на притисок
Dizney Magic Tamier апликација
Dizney стикери за четка
Мала округла глава со ултра меки влакна (2D технологија)
Препорачано за деца над 3 години
Дневно чистење и нега на непцата
Ви помага да ги миете забите подолго
со вградениот 2-минутен тајмер
Изберете Oral-B најмногу го користат
и самите стоматолози во светот

ЕЛЕКТРИЧНО КЕБЕ ЗА ТОПЛЕЊЕ ADLER AD 7425

2159 ден со ДДВ
Единечно електрично ќебе
Моќност: 60W
Димензија: 150х80cm
Одвојлив кабел за напојување со рачен контролер
Поставки на температура: 4 нивоа 0/1/2/3-по избор
Заштита од прегревање
Горна ткаенина: Корално руно
Под ткаенина: полиестер
Се пере во машина за садови на температура од 30?C
Напојување: 230V ~ 50/60 Hz

ЕЛЕКТРИЧНО КЕБЕ ЗА ТОПЛЕЊЕ ADLER AD 7426

3199 ден со ДДВ
Дупло електрично ќебе
Моќност: 2х60W
Димензија: 150х160cm
Одвојлив кабел за напојување со рачен контролер
Поставки на температура: 4 нивоа 0/1/2/3-по избор
Заштита од прегревање
Горна ткаенина: Корално руно
Под ткаенина: полиестер
Се пере во машина за садови на температура од 30?C
Напојување: 230V ~ 50/60 Hz

КОЗМЕТИЧКО ОГЛЕДАЛО ADLER AD 2159 LЕD

1079 ден со ДДВ
Дијаметар: 15см Напојување: 4 x LR03 (AAA) Зголемување х3 Прилагодлив агол Хромирано куќиште Идеалено за шминка
третмани за нега во домот и при патување Целосно LED осветлување на лицето и вратот

КОЗМЕТИЧКО ОГЛЕДАЛО ADLER AD 2168

1149 ден со ДДВ
Дијаметар: 20cm
Зголемување: х5 пати
Ротација за 360?C
Лед светилки: 25
Регулација на светлото
Едноставна монтажа
без шрафење
Идеално за шминкање или прецизно бричење
Благодарение на вакуум држачот може да се монтира на стакло или плочки
Батерии: АААх3

КОЗМЕТИЧКО ОГЛЕДАЛО CAMRY CR 2169

959 ден со ДДВ
Големина: 16,5 х 16,5cm
Зголемување: х5 пати
Ротација за 360?C
Лед светилки: 24
Регулација на светлото
Едноставна монтажа
без шрафење
Идеално за шминкање или прецизно бричење
Благодарение на вакуум држачот може да се монтира на стакло или плочки
Батерии: ААх3

РЕЗЕРВНИ ЧЕТКИ REFILL ORAL B CP10

690 ден со ДДВ
Резервни четки за заби: ORAL-B
Модел: POC Refill Star Wars CP 10
Мала четка специјализирана за детските заби
За деца над 3 годишна возраст
Во пакување се 2 четки

РЕЗЕРВНИ ЧЕТКИ REFILL ORAL B EB 20-2

590 ден со ДДВ
Резервни четки за заби: ORAL-B Модел: POC Refill EB20 Precision Clean Има меки влакна Не дозволуваат оштетување на непцата Во пакување се 2 четки

РЕЗЕРВНИ ЧЕТКИ REFILL ORAL B EB 25

690 ден со ДДВ
Резервни четки за заби: ORAL-B Модел: POC Refill EB25 Floss Action Има меки влакна и мали пластични додатоци кои овозможуваат супериорно чистење на интерденталниот простор Не одговараат на веќе воспалени и чуствителни непца Во пакување се 2 четки

РЕЗЕРВНИ ЧЕТКИ REFILL ORAL B POWER CROSS ACTION 3 КОМ

890 ден со ДДВ
Резервни четки за заби: ORAL-B
Модел: POC Refill Cross Action
Има меки влакна поставени под агол од 60?C
добри за интердентално чистење на забен плак
Во пакување се 3 четки

РЕЗЕРВНИ ЧЕТКИ REFILL ORAL B STAGES FROZEN 2 КОМ

690 ден со ДДВ
Резервни четки за заби: ORAL-B
Модел: POC Refill Stages Frozen 2S
Мала четка специјализирана за детските заби
За деца над 3 годишна возраст
Во пакување се 2 четки

СЕТ ЧЕТКИ ЗА ЗАБИ ORAL B

2349 ден со ДДВ
Четка за заби
Тајмер
Број на програми:1
Број на движења/мин 7600
2xполнач
2xелектрична рачка за четка за заби на полнењ
1x3Д глава за бела четка

ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ORAL B D 100 VITALY SENSE

1679 ден со ДДВ
Заоблената глава на четката за заби осцилира,
ротира и пулсира за да разбие 100
Избелувајте ги забите од 1-та употреба,
со отстранување на дамки
Сензор на притисок
Мала округла глава со Sensitive рефил (2D технологија)
Дневно чистење и нега на непцата
Ви помага да ги миете забите подолго
со вградениот 2-минутен тајмер
Изберете Oral-B најмногу го користат
и самите стоматолози во светот

ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ORAL B POWER PRO1 750 БЕЛА

2549 ден со ДДВ
Заоблената глава на четката за заби осцилира,
ротира и пулсира за да разбие 100
Избелувајте ги забите од 1-та употреба,
со отстранување на дамки.
Дневно чистење и нега на непцата
Ви помага да ги миете забите подолго
со вградениот 2-минутен тајмер
Изберете Oral-B најмногу го користат
и самите стоматолози во светот.