Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 24 36

MOПЕД JONWAY YY50QT-12 (R8 50) ЦРН

80590 ден со ДДВ
Зафатнина: 49.8 cm3 Jачина на мотор: 4.1 kw Маса на празно возило: 97 kg
802830

МОПЕД JONWAY YY50QT-12 (A9 50) БЕЛ

83990 ден со ДДВ
Зафатнина: 49.8 cm3 Jачина на мотор: 4.1 kw Маса на празно возило: 97 kg
802824

МОПЕД JONWAY YY50QT-12(A9 50) БЕЛ

83990 ден со ДДВ
Зафатнина: 49.8 cm3 Jачина на мотор: 4.9 kw Маса на празно возило: 105 kg
802816

МОПЕД JONWAY YY50QT-12(R8 50) ЦРН

80690 ден со ДДВ
Зафатнина: 49.8 cm3 Jачина на мотор: 4.9 kw Маса на празно возило: 105 kg
802819