Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

ВНАТРЕШЕН SSD DISK A-DATA 480GB SU630 SATA 6GB-S 2.5 SOLID STATE DRIVE

3499 ден со ДДВ
A-Data 480GB SSD
SU630 SATA 6Gb/s 2.5 Solid State Drive
R/W speed up to 520/450MB/s
ASU630SS-480GQ-R

ВНАТРЕШЕН SSD DISK KINGSTON 480GB UV500 SATA3 2.5 SUV500-480G

4599 ден со ДДВ
Форма фактор: 2.5” Интерфејс: SATA Rev. 3.0 (6Gb/s) Капацитет 1: 480 GB Контролор на Marvell 88SS1074 NAND: 3D TLC Поддршка за шифрирање (AES 256-bit)

ВНАТРЕШЕН SSD DISK KINGSTONE 500GB M.2 NVME 3D TLC NA ND

5999 ден со ДДВ
Kingston 500GB M.2 PCIe NVMe SSD
3D TLC NAND
Supports a full-security suite (TCG Opal 2.0 AES 256-bit eDrive)
up to 3
200MB/s read
up to 2
200MB/s
write
SKC2000M8/500G