Се прикажуваат сите 15 резултати

Прикажи 9 24 36

ТОСТЕР GORENJE T 1100 CLI

3490 ден со ДДВ
Моќност: 950W Должина на кабел: 1 m. Број на степени: 6 Функција за одмрзнување Автоматско исклучување Копче за вклучување/исклучување Материјал: Пластика и метал

ТОСТЕР ДВОПЕК ADLER AD 3201

999 ден со ДДВ
Моќност: 750W
Регулатор на печење
Дел за подгревање
Автоматски прекинувач
Копче СТОП
Чинија за трошки
Куќиште отпорно на топлина

ТОСТЕР ДВОПЕК ADLER AD 35 MAT

1039 ден со ДДВ
Моќност: 750W
Куќиште од нерѓосувачки челик
Регулатор на печење
Дел за подгревање
Автоматски прекинувач
Копче СТОП
Чинија за трошки

ТОСТЕР ДВОПЕК CAMRY CR 3208

1279 ден со ДДВ
Моќност: 750W
Топлинско изолирано куќиште од нерѓосувачки челик
Browning контрола
функцијата на одмрзнување
Автоматско исклучување
Копче СТОП
Послужавник за трошки
Кабел за складирање

ТОСТЕР ДВОПЕК MESKO MS 3220

1249 ден со ДДВ
Моќност: 750-900W Поставки за време:6 Browning контрола функцијата на одмрзнување Автоматско исклучување Копче СТОП Послужавник за трошки Кабел за складирање

ТОСТЕР ДВОПЕК RUSSELL HOBBS 19640 56

1522 ден со ДДВ
Тостер двопек Моќност 850 W Тежина на артиклот 1,23 kg Димензии (ШxВxД): 295x210x195 mm Прилагодлива контрола на печење Функција за стопирање и одмрзнување

ТОСТЕР ДВОПЕК RUSSELL HOBBS 20700 56

2241 ден со ДДВ
Moќност: 1000W
Боја: inox
Широки отвори идеални за подебели кришки леб
Подесувачка контрола на печење
Решетка за подгревање
Финкција за одмрзнување
Функција прекинување на печењето
Црвена сијаличка индикатор
Подлогата за трошки се вади

ТОСТЕР ДВОПЕК SEVERIN 2260

2399 ден со ДДВ
Моќност: 950W
Капацитет: 2 лепчиња
Топлинско изолирано куќиште Интегриран греач за печење
Копче да се откаже на циклусот на средина
Електронска контрола на затоплување Замрзнат леб ( копче со пилот светло )
Складирање на кабeлот

ТОСТЕР ДВОПЕК SEVERIN 2286

1390 ден со ДДВ
Моќност: 700 W Интегриран додаток за леб Одделно копче за ослободување Автоматско исклучување Прилагодливи степени

ТОСТЕР ДВОПЕК SEVERIN 2291

1599 ден со ДДВ
Моќност: 800W
Капацитет: 2 лепчиња
Топлинско изолирано куќиште
Интегриран греач за печење
Browning електронска контрола со сензор за температура
Копче за одмрзнување со сијаличка
Копче за подгревање со сијаличка Копче да се откаже на циклусот на средина
Променлива ширина на слотовите
Автоматско исклучување во случај да се заглави кришката
Послужавник за трошки
Кабел за складирање

ТОСТЕР ДВОПЕК SEVERIN 2510

3290 ден со ДДВ
Моќност: 800 W Број на програми: 7 прилагодливи степени на печење Димензии (ДxШxВ) 33.4x19.2x19.3cm Дизајн од нерѓосувачки челик, Копче за загревање, одмрзнување Интегрирана решетка за лепчиња

ТОСТЕР ДВОПЕК SEVERIN 2514

2290 ден со ДДВ
Моќност: 850W
Топлинско изолирано куќиште од нерѓосувачки челик
Интегриран греач за печење
Browning електронска контрола со сензор за температура
Функција за подгревање со пилот светло за повторно затоплување без дополнителен Browning
Висок лифт за лесно отстранување на леб
Променлив широк слот за леб
Копче да се откаже на циклусот на средина со пилот светлина
Копче за одмрзнување на леб со пилот светлина
Автоматски pop-up
Послужавник за трошки
Кабел за складирање
Димензии (ШxВxД):271mmx183mmx155mm

ТОСТЕР ДВОПЕК SEVERIN 2516

1999 ден со ДДВ
Моќност: 540W
Топлински изолирано куќиште од нерѓосувачки челик
Две сендвич маша вклучени
Променливи Browning поставувања
Средината на циклусот може да се откаже на копче со пилот светло
Автоматско исклучување
Послужавник за трошки
Кабел за складирање
Димензии (ШxВxД):277mmx232mmx156mm

ТОСТЕР ДВОПЕК SEVERIN 2568

2379 ден со ДДВ
Моќност 850W
Топлинско изолирано куќиште од нерѓосувачки челик
Електронски температурен сензор
Функција за подгревање на леб со пилот светло
Функција за одмрзнување на леб
Висок лифт за лесно отстранување на лебот
Слот со променлива ширина за леб
Копче за стопирање на функција
Автоматско исклучување
Фиока за трошки
Кабел за складирање
Димензии (ШxВxД): 271mmx183mmx155mm

ТОСТЕР ДВОПЕК SEVERIN 2589

1699 ден со ДДВ
Моќност: 800W
Капацитет: 2 лепчиња
Топлинско изолирано куќиште
Интегриран греач за печење
Копче да се откаже на циклусот на средина
Електронска контрола на затоплување
Замрзнат леб ( копче со пилот светло )
Складирање на кабeлот