Се прикажуваат сите 14 резултати

Прикажи 9 24 36

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ ARZUM OKKA MINIO

3990 ден со ДДВ
Моќност: 480W/Напон: 110-120V Капацитет: 1-4 чаши кафе On-Off копче/Светлосен индикатор Скриен грејач/Ладна рачка на допир Паметен систем за спречување на прелевање Звучен систем за предупредување
803249

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ GORENJE ATCM730T

4990 ден со ДДВ
Приклучна моќ: 735 W
Материјал на куќиште: Пластично
On/off копче/Син индикатор
Термостат: Аналоген/Сигурносен систем
Капацитет: 1.5L - 0.27L
Автоматско исклучување
Простор за сместување на кабелот
22416

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ GORENJE TCM 330 B

1679 ден со ДДВ
Моќност: 550W
Капацитет на садот: 0.33L
Ротација: 360°
On/Off Копче
Kабел: 0.8m
Заштита од прегревање
Сигурносен систем
24362

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ GORENJE TCM 330 W

1550 ден со ДДВ
Моќност: 550W
Капацитет на садот: 0.33L
Ротација: 360°
On/Off Копче
Kабел: 0.8m
Заштита од прегревање
Сигурносен систем
24482

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ HEREVIN TCM-007 W

849 ден со ДДВ
Моќност: 1000 W/Пластичен сад BPA-free Капацитет на вода: 350 ml (5 чаши) On-Off копче/Време на зовривање: 2 min. Лесен за употреба со лев и десен одлив Се користи за различни топли пијалоци Двоен безбедносен систем од прегревање Скриен грејач од нерѓосувачки челик
803185

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ MAX NE 301 ИНОКС

1159 ден со ДДВ
Моќност 800W Капацитет на вода 300 ml Ѓезвето е со два одливи, погодно за користење и за леваци Сад од нерѓосувачки челик Копче за вклучување и исклучување Скриен грејач; Пилот светло; База со кабел Време на зовривање: 2 min
800034

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ MAX NE 302

669 ден со ДДВ
Моќност: 800-1000W/Пластичен сад Капацитет на вода: 300 ml Време на зовривање: 2 min. On-Off копче/Скриен грејач Лесен за употреба со лев и десен одлив Се користи за различни топли пијалоци

26380

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ MAX NE 302 B

789 ден со ДДВ
Моќност: 1000W/Пластичен сад Капацитет на вода: 300 ml Време на зовривање: 2 min. On-Off копче/Скриен грејач Лесен за употреба со лев и десен одлив Се користи за различни топли пијалоци  
802208

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ MAX NE 303 ИНОКС

1269 ден со ДДВ
Моќност: 1000 W Капацитет на вода: 400 ml Ѓезвето е со два одливи погодно за користење и за леваци On/Off копче/Пилот светло Скриен грејач/База со кабел Време на зовривање: 2 min  
802511

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ MAX TCM-4B

999 ден со ДДВ
Моќност: 650 W Kапаците: 0,4 L Прекинувач: On/Off Светлосен индикатор Скриен грејач Заштита од прегревање Заштита при работа без вода Ротирачка база: 360˚
803174

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ MAX TCM-5SS

1269 ден со ДДВ
Моќност: 650 W Kапаците: 0,5 L Прекинувач: On/Off Светлосен индикатор Скриен грејач Заштита од прегревање Заштита при работа без вода Ротирачка база: 360˚ Иноксно куќиште
803173

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ ROSBERG R51165BS

999 ден со ДДВ
Моќност: 600W/Напон: 220-240V Капацитет: 300 ml/Pотирачка база 360° Светлосен индикатор/Скриен грејач Ладна рачка на допир Заштита доколку остане без вода Заштита од прегревање
802982

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ ROSBERG R51165BS

999 ден со ДДВ
Моќност: 600W/Напон: 220-240V Капацитет: 300 ml/Pотирачка база 360° Светлосен индикатор/Скриен грејач Ладна рачка на допир Заштита доколку остане без вода Заштита од прегревање
802983

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ ROSBERG R51165C СТАКЛЕНО

1159 ден со ДДВ
Моќност: 600W/Напон: 220-240V Капацитет на стаклен сад: 0,5 L Светлосен индикатор/Скриен грејач Ладна рачка на допир Заштита доколку остане без вода Заштита од прегревање Pотирачка база 360°//On-Off копче
803319