Се прикажуваат сите 22 резултати

Прикажи 9 24 36

ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО ДУПЛО ADLER AD 6504

2079 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 2500 W Пречник на грејни плочи: 180mm/155mm Моќност на грејни плочи: 1500W/1000W Контрола на температурата на термостатот Материјал: Леано железо Материјал на копчиња: Полимер Димензии: 6.2 x 27 x 46 cm

ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО ДУПЛО ALFA PLAM СТУДИО 2

5229 ден со ДДВ
Моќност:2500W
Рингли: 1х185
1х145mm
Димензија 436х320х67mm
Тежина 5,3kg

ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО ДУПЛО MESKO MS 6509

1830 ден со ДДВ
Моќност: 2000W Материјал: Легиран челик Дијаметар на грејни плочи: 150mm/150mm Контрола на температурата на термостатот Прилагодувачи на температурата Материјал на копчиња: Полимер Димензии: 47 x 8 x 30 cm

ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО ЕДИНЕЧНО ADLER AD 6503

1399 ден со ДДВ
Моќност: 1500 W Материјал: Емајлиран челик Дијаметар на грејната плоча: 185 mm Контрола на температурата на термостатот Прилагодувачи на температурата Материјал на копчиња: Полимер Димензии: 25 x 6 x 28 cm

ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО ЕДИНЕЧНО ALFA PLAM СТУДИО 1

3690 ден со ДДВ
Моќност:1200W
Рингла: 1х185mm
Димензија 240х320х67mm
Тежина 3,2kg

ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО ЕДИНЕЧНО MESKO MS 6508

1195 ден со ДДВ
Моќност: 1000 W Материјал: Алуминиум Голема рингла: 154 cm Пилот светло Регулација на термостатот Материјал на копчиња: Полимер Димензии: 30 x 30 x 10 cm

ИНДУКЦИСКО РЕШО CAMRY CR 6505

3699 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Висока енергетска ефикасност Моќност: 1500 W LCD дисплеј Тајмер до: 2 часа Големина на чинија: 281 x 270 mm Двонасочно прилагодување на температура или моќност

ИНДУКЦИСКО РЕШО GORENJE ICE 2000 SP

4290 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плоча Моќност: 2000 W Индукциска зона за готвење: 20 cm Контрола на допир/Безбедносното заклучување Тајмер до 180 минути/Температура до 240°C LCD дисплеј/Исклучува со звучен сигнал Димензии (ШxВxД): 29 × 4.5 × 36.5 cm

ИНДУКЦИСКО РЕШО ДУПЛО SEVERIN DK 1031

7990 ден со ДДВ
Моќност: 3.400W/Нивоа на моќност: 10 Плотна: Стаклокерамичка Број на грејни зони: 2 Kонтролен панел на допир Tемпературата: 60-240 °C LED дисплеј/Тајмер: 180 мин Звучен сигнал/Автоматско исклучување

ПЛИНСК0 РЕШО RG LUX 0-200 КАФЕНО

1399 ден со ДДВ
Решо 0-200
Горилници: 2
Копчиња за регулација на пламен
Капак
Боја: Кафена

ПЛИНСК0 РЕШО RGLUX 0-200 БЕЛО

1399 ден со ДДВ
Горилници: 2
Копчиња за регулација на пламен
Капак
Боја: Бела

ПЛИНСК0 РЕШО RGLUX 0-300 О

1490 ден со ДДВ
Решо 0-300
Горилници: 3
Копчиња за регулација на пламен
Капак
Боја: Бела

ПЛИНСКО РЕШО FERRE 0-200 БЕЛО FEMAS

1200 ден со ДДВ
Горилници: 2 Копчиња за регулација на пламен Капак Боја: Бела

ПЛИНСКО РЕШО FERRE 0-300 БЕЛО FEMAS

1190 ден со ДДВ
Тип-ПЛИНСКО РЕШО
Модел: О-300 бело
Плинско решо со капак
Горилници: 3
Контрола: механичка
Боја: бела

ПЛИНСКО РЕШО FERRE 0-300 БЕЛО ЕМАИЛ FEMAS

1790 ден со ДДВ
Тип ndash
ПЛИНСКО РЕШО
Модел: О-300бело
Плинско решо со капак
Горилници: 3
Контрола: механичка
Боја: бела

ПЛИНСКО РЕШО FERRE 0-300 КАФЕНО

1490 ден со ДДВ
Тип ndash
ПЛИНСКО РЕШО
Модел: О-300кафеаво
Плинско решо со капак
Горилници: 3
Контрола: механичка
Боја: кафена

ПЛИНСКО РЕШО FERRE 0-300 КАФЕНО ЕМАИЛ FEMAS

1790 ден со ДДВ
Модел: О-300 Плинско решо со капак Горилници: 3 Контрола: механичка Боја: кафена емајлирана

ПЛИНСКО РЕШО RGLUX 0-300 БЕЛО

1690 ден со ДДВ
Модел: О-300 Плинско решо со капак Горилници: 3 Контрола: механичка Копчиња за регулација на пламен

ПЛИНСКО РЕШО RGLUX 0-300 БЕЛО ЕМАЈЛИРАНО

1690 ден со ДДВ
Емајлирано решо 0-300
Горилници: 3
Копчиња за регулација на пламен
Капак
Боја: Бела

ПЛИНСКО РЕШО RGLUX 0-300 КАФЕНО

1599 ден со ДДВ
Модел: О-300 Плинско решо со капак Горилници: 3 Контрола: механичка Копчиња за регулација на пламен

ПЛИНСКО РЕШО RGLUX 0-300 КАФЕНО ЕМАЈЛИРАНО

1690 ден со ДДВ
Емајлирано решо 0-300
Горилници: 3
Копчиња за регулација на пламен
Капак
Боја: Кафена

ПЛИНСКО РЕШО ЕДИНЕЧНО NURGAZ

399 ден со ДДВ
Единечно плинско решо: NURGAZ
Материјал: Метал и пластика
Капацитет на плинска боца: 190 гр.
Времетраење на една плинска боца: 4-6 часа
Без филтер за гас
Подесување на Моќност на пламенот
Компактно и лесно плинско решо
Погодно за употреба во вашиот дом и за патување