Покрај конфигурацијата на теренот, важни се уште неколку сегменти во одбирањето на вистинскиот модел на велосипед за Вас и Вашето семејство. Исто така многу важно е да одберете велосипед со правилна висина која може да се прилагодува според потребите или возраста. Женските велосипеди обично се пократки но пошироки во својот изглед и главната горна цевка на оквирот е пониска од стандардниот велосипед. Карактеристика што ги одвојува планинските велосипеди од градските, се големите и нестандардни тркала креирани за планинските предели. Затоа за Вас колекцијата на MAX велосипеди ја опремивме со огромен избор на димензии, модели и детали. Уживајте во возењето.

Се прикажуваат 1–24 од 29 резултати

Прикажи 9 24 36

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX HAPPY FOX 7.0 16″

5190 ден со ДДВ
Големина на тркала: 16" Предна и задна Caliper кочница Пластичен штитник за ланецот Преден и задник браник Помошни тркала Украсно ѕвонче Предна корпа Висококвалитетни Wanda гуми

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX PRINCESS 7.0 18″

5399 ден со ДДВ
Големина на тркала 18"rdquo
Предна и задна Caliper кочница
Украсен пластичен штитник за ланецот
Преден и заден браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Украсни реси на гидан
Предна корпа
Висококвалитетни гуми Wanda

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX BUTTERFLY 7.0 16″

4949 ден со ДДВ
Големина на тркала: 16"
Предна и задна Caliper кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и задник браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Предна и задна корпа
Висококвалитетни Wanda Air гуми

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX HAPPY FOX 7.0 12″

4229 ден со ДДВ
Големина на тркала 12 Предна и задна Caliper кочница Пластичен штитник за ланецот Преден и задник браник Помошни тркала Украсно ѕвонче Предна корпа Висококвалитетни Wanda гуми
25923

ВЕЛОСИПЕД MAX CHOPPER MOTORCYCLE 12″ BLUE 9.0 BOX

6299 ден со ДДВ
Големина на тркала: 12″ Предна и задна “Caliper” кочница Банана седиште со подпирач Ретровизор Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Висококвалитетни гуми “Wanda” Помошни тркала ГРАТИС РАЧКА СО ЗВУК НА МОТОР
802748

ВЕЛОСИПЕД MAX CHOPPER MOTORCYCLE 12″ GREEN 9.0 BOX

6299 ден со ДДВ
Големина на тркала: 12″ Предна и задна “Caliper” кочница Банана седиште со подпирач Ретровизор Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Висококвалитетни гуми “Wanda” Помошни тркала ГРАТИС РАЧКА СО ЗВУК НА МОТОР
802747

ВЕЛОСИПЕД MAX CHOPPER MOTORCYCLE 12″ ORANGE 9.0 BOX

6299 ден со ДДВ
Големина на тркала: 12″ Предна и задна “Caliper” кочница Банана седиште со подпирач Ретровизор Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Висококвалитетни гуми “Wanda” Помошни тркала ГРАТИС РАЧКА СО ЗВУК НА МОТОР
802746

ВЕЛОСИПЕД MAX CHOPPER MOTORCYCLE 12″ RED 9.0 BOX

6299 ден со ДДВ
Големина на тркала: 12″ Предна и задна “Caliper” кочница Банана седиште со подпирач Ретровизор Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Висококвалитетни гуми “Wanda” Помошни тркала ГРАТИС РАЧКА СО ЗВУК НА МОТОР
802740

ВЕЛОСИПЕД MAX CHOPPER MOTORCYCLE 16″ ORANGE 9.0 BOX

6885 ден со ДДВ
Големина на тркала: 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Банана седиште со подпирач Ретровизор Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Висококвалитетни гуми “Wanda” Помошни тркала ГРАТИС РАЧКА СО ЗВУК НА МОТОР
802749

ВЕЛОСИПЕД MAX CHOPPER MOTORCYCLE 16″ RED 9.0 BOX

6885 ден со ДДВ
Големина на тркала: 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Банана седиште со подпирач Ретровизор Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Висококвалитетни гуми “Wanda” Помошни тркала ГРАТИС РАЧКА СО ЗВУК НА МОТОР
802741

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД FILO P-121 8.0 12″ BLUE

4769 ден со ДДВ
Големина на тркала 12"16"20" Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми Украсно ѕвонче/Шише за вода
801081

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД FILO P-121 8.0 16″ RED

5029 ден со ДДВ
Големина на тркала 12"16"20" Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми Украсно ѕвонче/Шише за вода
801082

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД FILO P-210 8.0 12″ PINK

5029 ден со ДДВ
Големина на тркала: 12"16"20" Предна и задна Caliper кочница Пластичен штитник за ланецот Преден и заден браник Помошни тркала/Украсно ѕвонче Предна и задна корпа Висококвалитетни гуми
801084

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX BALANCE BADUNTU 12″ 8.0 RED

3239 ден со ДДВ
Материјал рамка: Хромиран челик
Модерен дизајн
Материјал на раб: легура
Воздушна гума
801078

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX BUTTERFLY 16″ 8.0 BLUE

5490 ден со ДДВ
Големина на тркала 16" Предна и задна "Caliper" кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Корпа позади Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Шише за вода Висококвалитетни гуми "Wanda"
801074

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX BUTTERFLY 9.0 16”

4679 ден со ДДВ
Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми
802769

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX FOX 9.0 12”

3869 ден со ДДВ
Големина на тркала 12” Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Корпа позади Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Шише за вода Висококвалитетни гуми
802767

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX FOX 9.0 16”

4399 ден со ДДВ
Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми
802768

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX GTR 16″ 8.0 GREEN

5490 ден со ДДВ
Големина на тркала 16"
Предна и задна "Caliper" кочница
Пластичен украсен штитник за ланецот
Преден браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Шише за вода
Висококвалитетни гуми "Wanda"
801072

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX GTR 9.0 12”

4229 ден со ДДВ
Големина на тркала 12″ Предна и задна Caliper кочница Алуминиумско шише за вода Пластичен украсен штитник за ланецот Украсно звонче Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми
802772

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX GTR 9.0 16”

4679 ден со ДДВ
Големина на тркала 16” Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Корпа позади Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Шише за вода Висококвалитетни гуми “Wanda”
802773

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX HERO 9.0 16”

4499 ден со ДДВ
Големина на тркала 16” Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Корпа позади Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Шише за вода Висококвалитетни гуми “Wanda”
802775

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX PINK PRINCESS 9.0 18”

5990 ден со ДДВ
Големина на тркала 18″ Предна и задна Caliper кочница Висечки реси на рачките Украсно звонче Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми
802776

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX PINKY 9.0 12”

4590 ден со ДДВ
Големина на тркала 12” Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Корпа позади Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Шише за вода Висококвалитетни гуми
802770