Прикажи 9 24 36

ДЕТСКА ЗАШТИТНА КАЦИГА MAX H-104 M

899 ден со ДДВ
Високо квалитетна заштитна кацига со USB задно светло Материјал: PC+EPS со можност за подесување Тежина: 350 грама

КАЦИГА ЗА ВЕЛОСИПЕД MAX H-104 L

899 ден со ДДВ
Високо Квалитетна заштитна кацига со USB задно светло Материјал: PC+EPS Големина за глава: 58-63cm со можност за подесување Тежина: 350 грама

КАЦИГА ЗА ВЕЛОСИПЕД MAX HB-140 СО ЗАДНО СВЕТЛО

1850 ден со ДДВ
Високо Квалитетна заштитна кацига со USB задно светло
Материјал: PC+EPS
Големина за глава: 58-63cm
со можност за подесување
Тежина: 350 грама
Задно светло Моќност : CR2032 Button battery
Работно време: континуирано 8 часа

КАЦИГА ЗА ВЕЛОСИПЕД MAX HZ-87132

699 ден со ДДВ
Високо Квалитетна заштитна кацига со USB задно светло Материјал: PC+EPS Големина за глава: 58-63cm со можност за подесување Тежина: 350 грама