Се прикажуваат 1–24 од 33 резултати

Прикажи 9 24 36

БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ ВОДА BARIER EKSTRA ORNAMENT

750 ден со ДДВ
1 филтер = 350L вода
Капацитет: филтриран-1.1л
Вкупно-2.5л
Безбеден за перење во машина за садови
17216

БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ ВОДА BARIER GARDEN NEO ПОРТОКАЛОВ

990 ден со ДДВ
1 филтер = 340L вода
Капацитет: филтриран-1.9л
Вкупно-2.5л
Безбеден за перење во машина за садови
23727

БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ ВОДА LAICA J35 GB

1690 ден со ДДВ
Вкупен волумен на бокал: 2.3 L Капацитет на филтрирана вода: 1,2 L Тип на филтер: Bi-flux х1 Мануелен индикатор за статус на филтер Работен век на еден филтер: 150 l/ 30 дена Материјал на садот: Пластика Категорија: Филтер бокал
802712

БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ ВОДА LAICA J35 HC

1690 ден со ДДВ
Вкупен волумен на бокал: 2.3 L Капацитет на филтрирана вода: 1,2 L Тип на филтер: Bi-flux х1 Мануелен индикатор за статус на филтер Работен век на еден филтер: 150 l/ 30 дена Материјал на садот: Пластика Категорија: Филтер бокал
802713

БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ ВОДА LAICA J81CA

2299 ден со ДДВ
Вкупен капацитет: 3.7 L Материјал на садот: Пластика Капацитет на филтрирана вода: 2,2 L Тип на филтер: Bi-flux х1 Механичко бирање на датум за филтер Отстранлив еколошки рачен индикатор Работен век на еден филтер: 150 l/ 30 дена
802708

БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ ВОДА LAICA J9079A + 3 ФИЛТРИ + СПОРТ ШИШЕ

2499 ден со ДДВ
Вкупен волумен: 2.3 L Капацитет на шише: 0,5 L Користете само вода за пиење + 4 °C/+ 30 °C Капацитет на филтрирана вода: 1,2 L Тип на филтер: Bi-flux х3 Механички индикатор за статус на филтер Работен век на еден филтер: 150 l/ 30 дена  
802707

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ADLER AD 1208

799 ден со ДДВ
Моќност: 2000W
Kапацитет: 1.8L
Скриен грејач
Филтер
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање,
Ротирачка база 360°
Филтер против бигор
8707

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ADLER AD 1216

1279 ден со ДДВ
Моќност: 2000W
Kапацитет: 1.7L
Скриен грејач
Филтер
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање,
Ротирачка база 360°
8616

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ADLER AD 1234

1199 ден со ДДВ
Моќност: 2200W
Kапацитет: 1.7L
Скриен грејач
Анти-калциум филтер
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Ротирачка база 360°
13085

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ CAMRY CR 1253

1699 ден со ДДВ
Моќност: 2200W/220-240V
Автоматско исклучување
Капацитет мин/макс: 0.5L/1.7L
Звук: при вклучување и зовривање
Грејач и куќиште: нерѓосувачки челик
LED: промена на бои зависно од темпера.
Одржување на топлина: 2 часа на 85°C
24788

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ CAMRY CR 1255 БЕЛ

1149 ден со ДДВ
Моќност: 2200W
Kапацитет: 1.7L
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Ротирачка база 360°
Анти-калциум филтер
24524

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ CAMRY CR 1255 ЦРН

1279 ден со ДДВ
Моќност: 2200W
Kапацитет: 1.7L
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Ротирачка база 360°
Анти-калциум филтер
24525

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ GORENJE K 17 WII

1590 ден со ДДВ
Kапацитет: 1.7L
Ротирачка база 360°
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Должина на кабел: 0.8 m
Индикатор/On-Off Копче

18118

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ MAX EB 390 ИНОКС

969 ден со ДДВ
Моќност: 1500W
Максимален капацитет: 1.7l
Ротирачка база: 360°
Заштита од прегревање
Заштита од претекување
Куќиште: Нерѓосувачки челик
Автоматски прекинувач
25502

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ MAX EL 815I

1009 ден со ДДВ
Моќност: 1500 W Максимален капацитет: 1.8l Автоматски прекинувач Пилот светилка/Скриен грејач Заштита од прегревање и претекување Ротирачка база 360° за лесно користење Куќиште од нерѓосувачки челик
801742

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ MESKO MS 1263

1279 ден со ДДВ
Моќност: 2.200W
Kапацитет: 1.7L
Ротирачка база 360°
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Индикатор/On-Off Копче

24523

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ RUSSELL HOBBS 22850-70

2590 ден со ДДВ
Моќност: 2.200W
Kапацитет: 1L
Ротирачка база 360°
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Индикатор/On-Off Копче
23156

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ RUSSELL HOBBS 19630 70

1385 ден со ДДВ
Моќност: 2.200W
Kапацитет: 1.7L
Ротирачка база 360°
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Индикатор/On-Off Копче

19336

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ RUSSELL HOBBS 20090 70

1795 ден со ДДВ
Моќност: 2.400W
Kапацитет: 1.7L
Ротирачка база 360°
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Индикатор/On-Off Копче
19342

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ SEVERIN WK 3349

1995 ден со ДДВ
Моќност: 2.000W
Kапацитет: 1.7L
Ротирачка база 360°
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Kуќиште: нерѓосувачки челик
16993

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ SEVERIN WK 3356

986 ден со ДДВ
Моќност: 1.300W
Kапацитет: 1.2L
Ротирачка база 360°
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Индикатор/On-Off


7502

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ SEVERIN WK 3389

1175 ден со ДДВ
Моќност: 1.500W
Kапацитет: 1.2 L
Ротирачка база 360°
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Индикатор/On-Off
15226

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ SEVERIN WK 3420

2249 ден со ДДВ
Капацитет на стакло: 1.7 L
Материјал: Нерѓосувачки челик
Моќност: 2.200W
Удобно дизајнираната рачка

800569

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ SEVERIN WK 3458

2590 ден со ДДВ
Mоќност: 1100 W
Индикатор за ниво на вода
Ротирачка подлога: 360° C
Безбедна употреба: 100% без BPA
Контрола на температурата: 40-100 °C
Стаклен сад: 0.5L/Филтер: нерѓосува.челик
Aвтоматско исклучување/отворање на капак
800570