Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

GAMING КОНТРОЛЕР ARG 05

999 ден со ДДВ
Gaming пиштол за игри за Smart телефон
Се поврзува со Bluetooth BK V4.1
Компатибилност: iOS и Android
Батерија: ААА 1.5V батерија
Поддржува Multi-player-AR Kitт
Список на игри: xGun Guarder
Копчиња: 4 пукање
24962

GAMING КОНТРОЛЕР ARG 09

799 ден со ДДВ
Gaming пиштол за игри за Smart телефон
Се поврзува со Bluetooth BK V4.1
Компатибилност: iOS и Android
Батерија: ААА 1.5V батерија
Поддржува Multi-player-AR Kitт
Список на игри: xGun Guarder
Копчиња: 4 пукање
24963

ЏОЕСТИК BLUETOOTH SBOX GP 2024

1999 ден со ДДВ
WiFi Bluetooth контролер
Батерија од 350 mAh
Време на полнење: 2h
Време на користење: 5h
Копчиња: 4 / Џојстик: 2
Подржува: Android 3.0+/IOS 9.3.2+
Kомпатибилност: Sbox/PC/Android/iOS

25128