Се прикажуваат 1–24 од 30 резултати

Прикажи 9 24 36

ПРАВОСМУКАЛКА ARNIKA BORA 5000 ПЛАВА

8299 ден со ДДВ
Моќност: 2.400 W
Воден филтер
Телескопска цевка
Силиконско црево
HEPA филтер
Кабел: 6m
Бучавост: 81 dB
11901

ПРАВОСМУКАЛКА ARNIKA HIDRA REIN

9490 ден со ДДВ
Моќност 2400W Резервоар за вода3L-12L Хартиена кеса22L Метална телескопска цевка Црево должина од 2 метри Должина на кабелот 6 m
4853

ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE VC 1615 CXR

4290 ден со ДДВ
Моќност на моторот: 1.600W
Моќ на всисување: 330W
Волумен на вреќичката: 2l
Телескопска цевка
Максимален досег: 15m
24532

ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE VC 1821 PSWBU

5090 ден со ДДВ
Проток на воздух: 38 L/s
Волумен на вреќичката: 3 l
Телескопската цевка: 80 cm
1 Хепа филтер
SoftStart тивок моторот
Индикатор за полна вреќичка
Должина на кабел: 5 m
Моќност: 1.800 W
22100

ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE VC 1901 GACRCY

5590 ден со ДДВ
Мотор SOFT START: 1900 W
Канистер G.FORCE AIR COMPACT: 2.2 L
Додатоци: 2
Хепа филтер: 2
Нивоа на филтрација: 9
Цевка: Алуминиум
Работен опсег со радиус: 7 m
23814

ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE VC 2021 PSBKBU

5590 ден со ДДВ
SoftStart тивок мотор: 2.000 W
Моќ на всисување: 390 W
Број на додатоци: 1/Хепа филтер: 1
Волумен на вреќичката: 3 l
Тип на цевка: Телескопска 80 cm
Материјал на цевката: Метал
Должина на кабел: 5 m
21961

ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE VC 2302 GALRCY

6990 ден со ДДВ
Мотор SOFT START: 2300 W
Моќ на всисување: 330 W
Канистер G.FORCE AIR LITE: 3.3 L
Додатоци: 3/Хепа филтер: 2
Нивоа на филтрација: 9
Цевка: Алуминиум/Четка: XpandZone
Работен опсег со радиус: 9 m
801010

ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE VC 2303 SPRCY

6790 ден со ДДВ
Мотор SOFT START: 2300 W
Моќ на всисување: 400 W
Kанистер SUPRA POWER: 1.7 L
Ниво на филтрација: 9
Цевка: Алуминиум
Хепа филтер: 2/Додатоци: 3
Работен опсег со радиус: 9 m
25673

ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE VC 2321 GPLW

7490 ден со ДДВ
Мотор G.FORCE: 2300 W/SOFT START
Моќ на всисување: 470 W
Волумен на вреќичката: 3 L
Хепа филтер: 1/Ниво на филтрација: 9
Телескопска цевка: Алуминиум
Четка XpandZone/Додатоци: 3
Работен опсег со радиус: 8 m
22252

ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE VC 2321 GPRRCY

8490 ден со ДДВ
G FORCE PLUS-Моќност: 2300 W
Моќ на всисување: 470 W
Tелескопска цевка: 90 cm
Пластичен сад или 3L вреќичка
Индикатор за полна вреќичка
Број на додатоци: 3
Должина на кабел: 8 m
25676

ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE VC 2421 ECW

7490 ден со ДДВ
Максимална моќност: 2400 W
Моќ на всисување: 500 W
SoftStart тивко палење на моторот
Број на додатоци: 3/Хепа филтер
Вреќички 3L: Платнена 1/Хартиени  2
Индикатор за полна вреќичка
Телескопска цевка: 90cm/Кабел: 7m
25836

ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE VCEB 01 GAWWF

8690 ден со ДДВ
Моќност: 800 W
Водена филтрација/Суво чистење
Волумен на садот за прашина: 3 l
Должина на телескопската цевка: 90 cm
Телескопска цевка: Алуминиум
Заштита од прегревање
25159

ПРАВОСМУКАЛКА MAX DOMINO W006R

3790 ден со ДДВ
Моќност: 2000W
Должина на кабел: 5m
Контрола на брзината: Електронска
Телескопска цевка: Нерѓосувачки челик
Филтер: Сунѓерест филтер
Додатоци: 3
Платнена кеса
13485

ПРАВОСМУКАЛКА PANASONIC MC CG524WC79

6990 ден со ДДВ
Mоќност на моторот: 1400 W
ХЕПА филтер
Електронска контрола
Метални телескопски цевки
Ергономска рачка
13105

ПРАВОСМУКАЛКА ROWENTA RO3786EA

8999 ден со ДДВ
Циклонска технологија/Animal Care Моќност на моторот: 750 W Капацитет на садот: 1.5 L Телескопска цевка/Радиус 8.8m Брзини на усисна моќ: 2 Должина на кабел: 6.2m/Бучност: 79 dB Маневрирање на тркалата 1х 360°
802662

ПРАВОСМУКАЛКА SAMSUNG VCC 4320 C

5999 ден со ДДВ
Моќност: 1600W
Усисна моќ: 350W
Капацитет на садот: 1,3L
Ниво на бучава 86dB
Ротирачко црево 360
Кабел: 6m
22350

ПРАВОСМУКАЛКА SAMSUNG VCC4550V36

6499 ден со ДДВ
Моќност: 1800 W
Усисна моќ: 360 W
Капацитет на садот: 1.3L
Микрофилтер/Ниво на бучава: 86 dB
Телескопска рачка/Додатоци: 2
Ротирарко црево: 360°
Должина на кабел: 6m

801548

ПРАВОСМУКАЛКА SEVERIN BC 7035

5890 ден со ДДВ
Мотор S POWER: 750 W
Капацитет на вреќичка: 2 L
Индикатор за полна вреќичка
Kабел: 5 m/Работен обсег: 8 m
Вклучени 2 микрофибер ќесички,
со 4 слојна заштита
Хепа филтер: 13 слоен
Нивоа на филтрирање: 6
16998

ПРАВОСМУКАЛКА SEVERIN BC 7044 “S POWER FOCUS”

5399 ден со ДДВ
Екстра моќен мотор: “S POWER FOCUS”
Усисна моќ: 700W/Тивок мотор: 74 db
Капацитет на вреќичка: 3L
Должина на црево: 180cm
Метална телескопска цевка: 81cm
Должина на кабел: 6m/Работен опсег: 9m
Хепа Филтер: 13 слоја/Филтрирање: 6 нивоа
24073

ПРАВОСМУКАЛКА SEVERIN BC 7045

7490 ден со ДДВ
Мотор S POWER: 750 W
Капацитет на вреќичка: 3 L
Индикатор за полна вреќичка
Kабел: 6 m/Работен обсег: 9 m
Вклучени 2 микрофибер ќесички,
со 4 слојна заштита
Хепа филтер: 13 слоен
Нивоа на филтрирање: 6
16999

ПРАВОСМУКАЛКА SEVERIN BC 7046

5391 ден со ДДВ
Влезна моќност: 750 W Капацитет на вреќичка: 3 L Филтер: HEPA 13 Tелескопска цевка: 180 cm XL премиум црево Ниво на бучност: 74 dB Голем работен радиус од: 9 m
18581

ПРАВОСМУКАЛКА SEVERIN BC 7055

5391 ден со ДДВ
Моќност: 750W Вклучени 2 микрофибер ќеси: 4L Индикатор за полна вреќичка Нивоа на филтрирање: 6 HEPA Филтер со 14 нивоа Должина на кабел: 6 m Опсег на работа: 9 m Телескопска цевка/Додатоци: 3
18582

ПРАВОСМУКАЛКА SEVERIN MY 7116

7991 ден со ДДВ
Моќност:750W
Капацитет на садот:1,8l
Хепа филтер (14 слоен) 5 степени
Идеален за алергии и домашни миленичња
Цевка: 90см
Кабел:6m
20762

ПРАВОСМУКАЛКА SEVERIN РОБОТ RB 7025

8890 ден со ДДВ
Долг дострел: 100 m²/90 мин.
Екстра тивок: 65 dB (A)
Програми за чистење: 3
Висина: 7 cm
Гумена заштита на мебел
Индикатор за чистење со сензор LED диода
Додатоци: четка
филтер
пар кружни четки
18580