Се прикажуваат 1–24 од 26 резултати

Прикажи 9 24 36

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ADLER AD 08 W

1119 ден со ДДВ
Моќност: 850W
Капацитет: 1.0L
Скриен грејач
Филтер
Автоматски прекинувач

8610

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ADLER AD 1207

1189 ден со ДДВ
Моќност: 2000W Kапацитет: 1.5L Скриен грејач Филтер Автоматски прекинувач Заштита од прегревање, Ротирачка база 360° Филтер против бигор

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ADLER AD 1216

1309 ден со ДДВ
Моќност: 2000W
Kапацитет: 1.7L
Скриен грејач
Филтер
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање,
Ротирачка база 360°
8616

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ADLER AD 1225

1559 ден со ДДВ
Моќност: 2000W
Kапацитет: 1.7L
Скриен грејач
Анти-калциум филтер
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Ротирачка база 360°

20886

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ADLER AD 1234

1229 ден со ДДВ
Моќност: 2200W
Kапацитет: 1.7L
Скриен грејач
Анти-калциум филтер
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Ротирачка база 360°
13085

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ADLER AD 1286

1629 ден со ДДВ
Моќност: 2000W
Kапацитет: 2L
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Ротирачка база 360°
Филтер против бигор
LED светло
25939

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ CAMRY CR 1255 БЕЛ

1179 ден со ДДВ
Моќност: 2200W
Kапацитет: 1.7L
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Ротирачка база 360°
Анти-калциум филтер
24524

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ CAMRY CR 1255 ЦРН

1309 ден со ДДВ
Моќност: 2200W
Kапацитет: 1.7L
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Ротирачка база 360°
Анти-калциум филтер
24525

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ CAMRY CR 1290

2219 ден со ДДВ
Капацитет на стаклен бокал: 0,5-2,0L Автоматска заштита од работа без вода Звучен сигнал/LED осветлување Контрола на температурата 60-100 °C Отстранлив капак/Ротирачка база 360 ° Должина на кабелот за напојување: 66 cm Моќност: 1850 W - 2200 W
803191

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ GORENJE K 15 DWS

2090 ден со ДДВ
Моќност на грејачот: 1850-2200 W Волумен на садот : 1.5 l Автоматско исклучување/Прекинувач Ротирачка база 360°/Кабел: 700 mm Отстранлив филтер против бигор Термостат/Сигурносен систем Заштита од прегревање
803577

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ GORENJE K 17 WII

1629 ден со ДДВ
Kапацитет: 1.7L
Ротирачка база 360°
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Должина на кабел: 0.8 m
Индикатор/On-Off Копче

18118

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ MAX EB 390 ИНОКС

989 ден со ДДВ
Моќност: 1500W
Максимален капацитет: 1.7l
Ротирачка база: 360°
Заштита од прегревање
Заштита од претекување
Куќиште: Нерѓосувачки челик
Автоматски прекинувач
25502

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ MAX FL815I

1099 ден со ДДВ
Моќност: 1800 W/Kапаците: 1,8 L Прекинувач: On/Off Автоматски прекинувач Светлосен индикатор/Скриен грејач Заштита од прегревање Заштита при работа без вода Ротирачка база: 360˚ Иноксно куќиште/Ергономска рачка
803176

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ MAX GL815I

1299 ден со ДДВ
Моќност: 1800 W Капацитет на стаклен бокал: 1.8 L Лед осветлување Автоматски прекинувач со пилот светилка Заштита од прегревање и претекување Ротирачка база 360° за лесно користење Скриен грејач
803175

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ MESKO MS 1263

1309 ден со ДДВ
Моќност: 2.200W
Kапацитет: 1.7L
Ротирачка база 360°
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Индикатор/On-Off Копче

24523

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ROSBERG R51230I

999 ден со ДДВ
Моќност: 1800 W/Напон: 220-240V Капацитет за вода: 1,8 L Ротирачка база: 360° Автоматско исклучување при вриење Заштита од излевање и прегревање Копче On-Off/Светлосен индикатор Удобна ергономска рачка
802988

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ROSBERG R51230JB

999 ден со ДДВ
Моќност: 1500 W/Напон: 220-240V Капацитет за вода: 1L Ротирачка база: 360° Автоматско исклучување при вриење Заштита од излевање и прегревање Копче On-Off/Светлосен индикатор Удобна ергономска рачка
802986

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ROSBERG R51230JR

999 ден со ДДВ
Моќност: 1500 W/Напон: 220-240V Капацитет за вода: 1L Ротирачка база: 360° Автоматско исклучување при вриење Заштита од излевање и прегревање Копче On-Off/Светлосен индикатор Удобна ергономска рачка
802987

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ROSBERG R51230K

1169 ден со ДДВ
Моќност: 1800 W/Напон: 220-240V Капацитет за вода: 1,8 L Ротирачка база: 360° Автоматско исклучување при вриење Заштита од излевање и прегревање Копче On-Off/Светлосен индикатор Удобна ергономска рачка/LED осветлување
802985

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ RUSSELL HOBBS 22850-70

2649 ден со ДДВ
Моќност: 2.200W
Kапацитет: 1L
Ротирачка база 360°
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Индикатор/On-Off Копче
23156

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ RUSSELL HOBBS 19630 70

1699 ден со ДДВ
Моќност: 2.200W
Kапацитет: 1.7L
Ротирачка база 360°
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Индикатор/On-Off Копче

19336

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ RUSSELL HOBBS 20090 70

1999 ден со ДДВ
Моќност: 2.400W
Kапацитет: 1.7L
Ротирачка база 360°
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Индикатор/On-Off Копче
19342

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ SEVERIN WK 3349

Original price was: 2599 ден.Current price is: 2199 ден. со ДДВ
Моќност: 2.000W
Kапацитет: 1.7L
Ротирачка база 360°
Скриен грејач
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Kуќиште: нерѓосувачки челик
16993

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ SEVERIN WK 3473

Original price was: 3699 ден.Current price is: 3159 ден. со ДДВ
Моќност: 2200W/Капацитет до: 1 L Температура: од 40°C до 100°C Прилагодливо време на топлење: 1-15 min Одржува топлина најмалку 30 min Материјал: Нерѓосувачки челик и стакло Осветлени контролни копчиња и LED дисплеј Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување/Звучен сигнал
24662