Се прикажуваат сите 16 резултати

Прикажи 9 24 36

КАМИН ALFA PLAM ELITA 2 (СЛОНОВА КОСКА)

18990 ден со ДДВ
Моќност: 6 kW Димензија: 455 x 442 x 865 mm Дијаметар 120 mm Волумен: 100 m3 Грејна површина: 30-38 m2 Тежина: 73 / 85 kg

КАМИН ALFA PLAM ELITA 2 A (АНТРАЦИТ) 6KW

18990 ден со ДДВ
Моќност: 6 kW Дијаметар 120 mm Волумен: 100 m3 Грејна површина: 30-38 m2 Тежина: 73/85 kg Димензија: 455 x 442 x 865 mm Лиена плотна Ложиште со шамотни плочи Стаклена врата/Регулатор Простор за дрва со врата

КАМИН ALFA PLAM ELITA 2 ЦРВЕНА

18990 ден со ДДВ
Моќност: 6 kW Дијаметар 120 mm Волумен: 100 m3 Грејна површина: 30-38 m2 Тежина: 73/85 kg Димензија: 455 x 442 x 865 mm Лиена плотна Ложиште со шамотни плочи Стаклена врата/Регулатор Простор за дрва со врата

КАМИН BLIST B MAX 2

34990 ден со ДДВ
Моќност: 14-16 kW Нето тежина: 116kg Стакло на ложиште Гусана горна плоча Димензии: 665x440x810mm Kвадратура на загревање: 70-80m2 Страничен двоен лим со воздушна комора

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST AMBASADOR R

24590 ден со ДДВ
Моќност: 10-12kW Нето тежина: 122kg Гусена врата и плотна Димензии: 450x490x1180mm Kвадратура на загревање: 50-60m2 Бакелитна рачка/Стакло на ложиште Рерна со термометар: 310x260x260mm

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST B1 EKO

8590 ден со ДДВ
Моќност: 7-8kW Нето тежина: 45kg Димензии: 465x390x770mm Kвадратура на загревање:35-45m2 Бакелитна рачка/Стакло на ложиште Простор за складирање на дрва Димензија на издувна цевка: 120mm

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST B2

12990 ден со ДДВ
Моќност: 8-9kW Нето тежина: 62kg Димензии: 465x460x910mm Врата и плотна од челик Kвадратура на загревање:до 40m2 Бакелитна рачка/Стакло на ложиште Димензија на издувна цевка: 120mm

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST B22

14590 ден со ДДВ
Челична врата и плотна од високо квалитетен челик
Моќност: 9-11kW
Нето тежина: 80kg
Димензии: 500x510x910mm
Тежина на огноотпорните цигли:31kg
Kвадратура на загревање:до 45-50m2
Бакелитна рачка
Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
Стакло на ложиште
Екстра големо ложиште
Димензија на издувна цевка: 120mm
Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ
Терцијална регулација на издувни гасови

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST BR SO RERNA

20590 ден со ДДВ
Моќност: 10-12kW Нето тежина: 98kg Димензии: 510x480x1060mm Kвадратура на загревање:до 55-60m2 Бакелитна рачка/Стакло на ложиште Рерна со термометар: 430х300х230mm Димензија на издувна цевка: 120mm

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST BRM

25790 ден со ДДВ
Моќност: 12-14kW Нето тежина: 124kg Димензии: 560x580x1060mm Kвадратура на загревање: 60-80m2 Бакелитна рачка/Стакло на ложиште Челична врата/Гусана горна плоча Рерна со термометар: 420x360x230mm

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST EKONOMIK

7690 ден со ДДВ
Моќност: 5-7kW Нето тежина: 39kg Димензии: 330x460x900mm Kвадратура на загревање:25-35m2 Гусена врата и плотна/Бакелитна рачка Димензија на издувна цевка: 120mm Тежина на огноотпорните цигли: 15kg

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST EKONOMIK LUKS

9990 ден со ДДВ
Моќност: 5-7kW Нето тежина: 48kg Димензии: 400x460x900mm Kвадратура на загревање:25-35m2 Гусена врата и плотна/Стакло на ложиште Димензија на издувна цевка: 120mm Двоен лим на страници со воздушна комора

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST KONZUL LM BEZ

13490 ден со ДДВ
Моќност: 7-9kW Нето тежина: 64kg Димензии: 490x460x930mm Kвадратура на загревање:35-45m2 Плотна гус/Врата челик/Стакло/Рачка бакелит Димензија на издувна цевка: 120mm Двоен лим на страници со воздушна комора

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST OGAN LM

12990 ден со ДДВ
Моќност: 8-9kW Нето тежина: 58kg Димензии: 450x490x930mm Kвадратура на загревање:40-45m2 Плотна гус/Врата челик/Рачка бакелит Димензија на издувна цевка: 120mm Двоен лим на страници со воздушна комора

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST POLAR

30990 ден со ДДВ
Моќност: 6-7kW Нето тежина: 69kg Димензии: 500x410x1035mm Kвадратура на загревање:25-35m2 Плотна, врата, рачка од челик Димензија на издувна цевка: 120mm Простор за складирање на дрва