Се прикажуваат сите 19 резултати

Прикажи 9 24 36

МИКСЕР MAX HM 4021

959 ден со ДДВ
300W Моќност 3 брзини Турбо функција Маталки од не'рѓосувачки материјал

МИКСЕР ADLER AD 4201 G

1239 ден со ДДВ
Моќност:300W Брзини:5 Турбо копче Маталки од нерѓосувачки челик Mаталки за мешање:2 Маталки за тесто:2

МИКСЕР ADLER AD 4201 O

1199 ден со ДДВ
Моќност:300W Брзини:5 Турбо копче Маталки од нерѓосувачки челик Mаталки за мешање:2 Маталки за тесто:2

МИКСЕР ADLER AD 4205

1199 ден со ДДВ
Моќност:300W Брзини:5 Турбо копче Маталки за мешање:2 Mаталки за тесто:2 Маталки од нерѓосувачки челик Копче за ослободување на додатоците

МИКСЕР ADLER AD 4205 B

1199 ден со ДДВ
Моќност:300W
Брзини:5
Турбо копче
Маталки за мешање:2
Mаталки за тесто:2
Копче за полесно ослободување на додатоците
Боја:бело-црна

МИКСЕР ADLER AD 4212

1599 ден со ДДВ
Моќност:300W
Брзини:5
Турбо копче
Маталки за мешање:2
Mаталки за тесто:2
Копче за ослободување на маталките
Додаток рачен блендер

МИКСЕР BOSCH MFQ 22100S

1590 ден со ДДВ
Моќност: 375W
Модерен мотор:моќен,но во исто време лесен и тивок Брзини:4
Турбо копче Kопче за полесно исфрлање на маталките
Практично собирање на кабелот Сите пластични делови кои имаат допир со прехранбените производи се без Бисфенол Маталки изработени од нерѓосувачки челик
Маталки за мешање:2
Маталки за тесто:2
Тежина:1kg

МИКСЕР GORENJE M 360 CW

1790 ден со ДДВ
Моќност:345W AC мотор Брзини:5 Турбо копче Маталки за мешање:2 Mаталки за тесто:2 Маталки од нерѓосувачки челик Копче за ослободување на додатоците

МИКСЕР GORENJE M 420 CW

1890 ден со ДДВ
Моќност:450W AC мотор Брзини:5 Турбо копче Маталки за мешање:2 Mаталки за тесто:2 Маталки од нерѓосувачки челик Копче за ослободување на додатоците

МИКСЕР GORENJE M 450 WS

3484 ден со ДДВ
Моќност:450W AC мотор Брзини:5 Турбо копче Маталки за мешање:2 Mаталки за тесто:2 Маталки од нерѓосувачки челик Копче за ослободување на додатоците

МИКСЕР GORENJE M 460 CBK

1890 ден со ДДВ
Моќност:450W AC мотор Брзини:5 Турбо копче Маталки за мешање:2 Mаталки за тесто:2 Маталки од нерѓосувачки челик Копче за ослободување на додатоците

МИКСЕР HHM 300 12

2440 ден со ДДВ
Moќност: 400W
6 брзини на контрола
Турбо копче
Копче за ослободување на маталките
2 матилки за тесто
2 обични матилки
Постоље за миксерот

МИКСЕР RUSSELL HOBBS 18966 56

2993 ден со ДДВ
Moќност:380W
Брзини:5
Турбо функција Маталки изработени од нерѓосувачки челик
Маталки за мешање:2
Маталки за тесто:2
Копче за полесно ослободување на маталките
Боја:црвена

МИКСЕР RUSSELL HOBBS 19420 56

1063 ден со ДДВ
Moќност:200W
Брзини:6
Турбо функција
Маталки изработени од нерѓосувачки челик
Маталки за мешање:2
Маталки за тесто:2
Копче за полесно ослободување на додатоците
Боја:бело-зелена,,

МИКСЕР RUSSELL HOBBS EXPLOR 22230-56

1590 ден со ДДВ
Моќност:125W
Брзини:5
Турбо копче Mаталки за мешање и матење:2
Маталки за тесто
Маталки изработени од нерѓосувачки челик
Боја: бело-зелена

МИКСЕР SEVERIN 3826

3099 ден со ДДВ
Moќност :400W
Моќен миксер за храна
Високо квалитетен дизајн од нерѓосувачки челик
Брзини:5
Tурбо функција
Маталки за мешање:2
Маталки за тесто:2
Копче за ослободување на маталките

МИКСЕР SEVERIN 3827

1290 ден со ДДВ
Моќност:200W
Брзини:5
Куќиште:пластично
Копче за полесно ослободување на маталките
Маталки за мешање:2
Маталки за тесто :2
Тежина:0.9kg,

МИКСЕР SEVERIN 3830

1990 ден со ДДВ
Моќност: 400W.
Брзини:5
Турбо копче
Два типа (два пара) маталки од нерѓосувачки челик
Копче за брзо отстранување на маталките
Флексибилен спирален кабел
Мека и компактна рачка
Комбинација од нерѓосувачки челик и пластика (црна и бела)
Тежина:1kg

МИКСЕР TEFAL HT 250138

1390 ден со ДДВ
Моќност:200W
Брзини:2 Пулс функција Маталки за мешање:2
Маталки за тесто:2
Можност за перење на додатоците во машина за садови
Копче за полесно ослободување на додатоците