Се прикажуваат 1–24 од 59 резултати

Прикажи 9 24 36

РАНЕЦ ЗА ЛАП ТОП 229

1995 ден со ДДВ
Ранец за лаптоп MAX
Водоотпорен и модерен
Капацитет 22-24L
Димензии 32х16х47
Тежина 0.75кг

РАНЕЦ ЗА ЛАП ТОП 250

1495 ден со ДДВ
Ранец за лаптоп Водоотпорен и модерен Капацитет 20 литри Димензии 30х14х45 Тежина 0.75кг

РАНЕЦ ЗА ЛАП ТОП 253

1595 ден со ДДВ
Ранец за лаптоп Водоотпорен и модерен Капацитет 20-35 литри Димензии 30х14х45 Тежина 0.75кг

РАНЕЦ ЗА ЛАП ТОП 234

1995 ден со ДДВ
Ранец за лаптоп Водоотпорен и модерен Капацитет 20-35 литри Димензии 30х14х45 Тежина 0.75кг

РАНЕЦ ЗА ЛАП ТОП 289

1895 ден со ДДВ
Ранец за лаптоп MAX
Водоотпорен и модерен
Капацитет 20-35L
Димензии 29х14х42
Тежина 0.76кг

РАНЕЦ ЗА ЛАП ТОП 6050

2500 ден со ДДВ
Ранец за лаптоп MAX
Водоотпорен и модерен
Капацитет 20-35L
Димензии 29х14х42
Тежина 0.96кг

РАНЕЦ ЗА ЛАП ТОП 207

1895 ден со ДДВ
Ранец за лаптоп MAX
Водоотпорен и модерен
Капацитет 20-35L
Димензии 29х15х45
Тежина 0.74кг

A DATA 16GB USB FLESH DRIVE UD330

399 ден со ДДВ
Капацитет: 16 GB Боја: Црна/Материјал: Пластика Интерфејс: USB 3.0, USB 3.1 Gen 1 Перформанс: 30-100 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows XP,Vista,7,8,10, MacOSх10.10, Linux Fedora version 15

A DATA 16GB USB FLESH DRIVE UV128

249 ден со ДДВ
Капацитет: 16-128 GB Боја: Црна/Материјал: Пластика Интерфејс: USB 3.2 Gen 1 Перформанс: 100 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows XP/Vista,7,8,8.1,10 Mac OS X 10.6/Linux Kernel 2.6

A DATA 32GB USB FLESH DRIVE UD330

429 ден со ДДВ
Капацитет: 32 GB Боја: Црна/Материјал: Пластика Интерфејс: USB 3.0, USB 3.1 Gen 1 Перформанс: 30-100 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows XP,Vista,7,8,10, MacOSх10.10, Linux Fedora version 15

ANDROID SMART TV HDMI STICK LDK IV 388

2490 ден со ДДВ
Процесор: ARM Cortex A9 Rockchip RK3188T Фрекфенција: 1,6 GHz четири-јадрен GPU: Mali-400 MP RAM: 2 GB DDR3/ROM: 8 GB NAND Flash Bluetooth/HDMI 1.4/USB/2xMicro USB Вграден микрофон Full HD филмски плеер: 1920x1080P 60Hz

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 1.5M EP-H822

99 ден со ДДВ
Должина: 1,5m ЕП-Х822 1,4V Плетен кабел
3D поддршка 1080P

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 10M EP-H822

299 ден со ДДВ
Должина: 10m ЕП-Х822 1,4V Плетен кабел
3D поддршка 1080P

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 15M EP-H822

499 ден со ДДВ
Должина: 15m ЕП-Х822 1,4V Плетен кабел
3D поддршка 1080P

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 3M EP-H822

149 ден со ДДВ
Должина: 3m ЕП-Х822 1,4V Плетен кабел
3D поддршка 1080P

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 20M EP-H822

699 ден со ДДВ
Должина: 20М
ЕП-Х822 1,4V
Плетен кабел
3D поддршка
1080P

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 5M EP-H822

249 ден со ДДВ
Должина: 5m ЕП-Х822 1,4V Плетен кабел
3D поддршка 1080P

KINGSTONE DT MIKRO 3.1 64GB METAL USB 3.1 DTMC3-64GB

875 ден со ДДВ
Капацитет: 64 GB Боја: Сива/Материјал: Метал Интерфејс: USB 3.2 Gen 1 Перформанс: 100 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 8, 8.1, 10, Chrome™ OS Mac OS v. 10.12.x+, Linux (v. 2.6.x+)

USB KINGSTONE 16GB DATA TRAVEL 106 USB 3.1

235 ден со ДДВ
Капацитет: 16 GB Боја: Црно-Црвена/Материјал:Пластика Интерфејс: USB 3.1 Gen 1 Перформанс: 100 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows, MAC, Linux, Chrome

USB KINGSTONE 32GB 3.0 DATA TRAVELER SE9G2

559 ден со ДДВ
Капацитет: 32 GB Боја: Сива/Материјал: Метал Интерфејс: USB 3.0 Перформанс: 100 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 8, 8.1, 10, Chrome™ OS Mac OS v. 10.12.x+, Linux (v. 2.6.x+)

USB KINGSTONE 64GB 2.0 DATA TRAVELER 104 DT104-64GB

555 ден со ДДВ
Капацитет: 64 GB Боја: Црна/Материјал: Пластика Интерфејс: USB 2.0 Перформанс: 1 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 8, 8.1, 10, Chrome™ OS Mac OS v. 10.12.x+, Linux (v. 2.6.x+)

USB KINGSTONE 64GB 3.1 DATA TRAVELER

589 ден со ДДВ
Капацитет: 64 GB Боја: Црно-Црвена/Материјал:Пластика Интерфејс: USB 3.1 Gen 1 Перформанс: 100 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows, MAC, Linux, Chrome

USB SANDISK CRUZER BLADE 64GB

890 ден со ДДВ
Капацитет: 64 GB Боја: Црно-Црвена/Материјал: Пластика Интерфејс: USB 2.0 Перформанс: 10 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 7,8,10, MacOSх10.6

USB SANDISK CRUZER FORCE 32GB

590 ден со ДДВ
Капацитет: 32 GB Боја: Црно-Црвена/Материјал: Пластика Интерфејс: USB 2.0 Перформанс: 128-bit AES вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 7,8,10, MacOSх10.6